Odżywki do włosów

Cosmatrade VitalDerm, Restoring Conditioner Argan Odbudowująca odżywka do włosów z olejem arganowym

Vitalderm Restoring Conditioner Odbudowująca Odżywka Do Włosów Z Olejem Arganowym 400 ml

• 3 stycznia 2021 o 21:33
    Zaskakująco fajny produkt
    Dostałam te odżywkę od mamy, bo ona "ma po niej siano na głowie." Zaznaczę w tym miejscu, że mama ma wysokoporowate, od wielu lat farbowane, kręcone włosy. Moje włosy natomiast nigdy nie były farbowane, oceniam je jako niskoporowate i od kilku mięsiecy staram się świadomie je pielęgnować, zachowując równowagę PEH. Są cienkie, dosyć szybko się przetłuszczają, wypadają. Odżywka ta pachnie przyjemnie, ma konsystencję, która ułatwia aplikacje, natomiast utrudnia wydobycie resztek z opakowania z pompka. Ogólnie lubię takie aplikatory, ale przy tak gęstej konsystencji pod koniec mamy problem. Co więcej, czasami ta pompka nie wyrabia z tak gęstym produktem, więc może tuba byłaby lepsza? Do działania odżywki nie mam zastrzeżeń. Używalam jej do robienia maski z galaretka (tu daje czadu!) , do emulgowania oleju (trochę gorzej się spisuje), jako drugie O po humektantach (mega!) a nawet bez spłukiwania - to moje ulubione użycie! Ogólnie nigdy nie byłam zwolenniczką produktów, których z włosów nie zmywamy (większość przetłuszcza moje cieniutkie włosy), ale naczytałam się o zaletach tej metody i próbuje się przekonać. Ten produkt świetnie mi się do tego spisał - po myciu dzielę mokre włosy na ok. 5 pasm i nakładam na każde dosłownie maleńka porcje odżywki. Produkt ten gwarantuje mi to błyszczące, niesamowicie miękkie i sypkie włosy. Są dzięki temu świetnie dociążone, nie są tłuste, prezentują się naprawdę świetnie. Gorąco polecam, jest to produkt godny wypróbowania!
    Zalety:
    • Ładny, arganowy zapach
    • Bardzo wydajna
    • Różnorodne zastosowanie
    Wady:
    • Aplikator nie spisuje się zbyt dobrze
    kuina
    13 listopada 2020 o 11:51
    bardzo udany zakup
    Kupiłam tą odżywkę przypadkiem na promocji w Naturze, duża butelka kosztowała mnie chyba około 12 zł. Używam jej od ponad 2 miesięcy, jest bardzo wydajna, ma przyjemną konsystencję i zapach. Mam włosy przetłuszczające się ale i skłonne do puszenia. Ta odżywka nie obciąża włosów, a wręcz przeciwnie, nadaje im lekkości i blasku. Niestety nie do końca radzi sobie z puszeniem, ale napewno polepszyła stan moich włosów, puszą się mniej. Super wybór jak za taką cenę!
    • nie obciąża włosów
    • szybkie efekty
    Wady:
    • nie do końca pomaga na puszące się włosy
    Drogeria Natura
    Sincere
    8 września 2018 o 15:27
    Pachnie obłędnie
    Odżywkę kupiłam w aptece w postaci mini travel size chyba 100ml. Taka mała ilość wystarczyła mi na jakiś miesiąc - jest mega wydajna. Moje włosy sięgają za łopatki - na taką długość wystarczała 1 pompka. Co najważniejsze odżywka ślicznie pachnie i ułatwia rozczesywanie. Dodatkowo moje puszące się włosy zostały przez nią ujarzmione. Polecam
    Zalety:
    • zapach!
    • wygładzenie i ułatwienie rozczesywania
    Wady:
    • trudno dostępna w sklepach
  • 4 czerwca 2018 o 3:37
    Faworyt
    z początku miałam mieszane uczucia, ale potem zawojowała moje serce. To najlepsza odzywka jaką do tej pory miałam ! Do tego jej cena nie jest wygórowana ( spójrzcie na jej pojemność). Pozostawia włosy gładkie,lśniące , mięciutkie i pachnące przez następnych kilka dni ! Często czytałam o produktach których zapach pozostaje na włosach ale przy żadnym nie trwało to więcej niż kilka godzin po umyciu ,przy nim włosy pachną i pachną.
    Zalety:
    • działanie
    • wysoka wydajność: jest treściwa
    • duża pojemność
    • opakowanie z pompką
    • cena (patrząc na wydajność i działanie)
    Wady:
    • przy końcu ciężko wydobyć
  • 25 kwietnia 2018 o 22:37
    jedna z lepszych odżywek
    Włosy po nałożeniu tej odżywki łatwiej rozczesywały się i nie plątały aż tak. Do tego wyglądały na naprawdę zdrowe i nawilżone. Odżywka skutecznie zapobiegała puszeniu i nie sprawiła aby skóra mojej głowy szybciej się przetłuszczała. Pompka w odżywce jest niezwykle poręczna, otwieranie mokrymi rękami słoiczków, wieczek nie raz stanowiło dla mnie problem. Jak dla mnie odżywka ta jest taka właśnie jaka powinna być idealna odżywka do włosów.
    Drogeria Natura