Odżywki do włosów

Avon Advance Techniques ,Supreme Oils Conditioner Nutri 5 Odżywka do włosów `Odżywienie i połysk` [ Kompleksowa pielęgnacja]

Nasi użytkownicy zostawili 25 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 października 2024 o 22:01
    Najlepsza odżywka w Avonie!
    Kupiłam tą odżywkę w jednym z moich zamówień. 250 ml i wygodna, poręczna buteleczka oraz ładny design rzuciły mi się w oko. Sama odżywka wygląda i nawet zapachem przypomina mi miód. Wspaniale wygładza i nabłyszcza włosy. Dodatkowo łatwiej się rozczesują i mniej rozdwajają. Wystarczy na około 3 miesiące przy regularnym stosowaniu co 4-ty dzień po myciu. Polecam!
  • 28 sierpnia 2024 o 19:32
    Nadaje włosom blasku!
    Odżywka Avon z serii Advance Techniques to dobry kosmetyk, który miło mnie zaskoczył. Dawno nie używałam odżywek tej marki, więc byłam ciekawa jak się u mnie sprawdzi. Zamknięta jest w czarnej butelce o pojemności 250 ml zamykanej na klik. Ma kremową konsystencję, dzięki której dobrze rozprowadza się ją na włosach. Bez problemu też się ją spłukuje. Ma jasnożółty kolor, a jak się dobrze przyjrzeć to widać w niej małe, złote drobinki. Zapach jest zbliżony do tego z szamponu, czyli trochę jakby orientalny i słodki, ale tutaj jest jeszcze bardziej intensywny. Na włosach przez chwilę go czuć, ale mógłby być wyczuwalny dłużej. W składzie odżywki mamy m.in. olejek makadamia, z nasion kamelii, z winogron, marula, migdałowy, pantenol oraz silikony. Wspomnę jeszcze, że mam włosy raczej długie, a przy tym cienkie. Są wysokoporowate na długości, choć bliżej skóry głowy porowatość jest mniejsza. Lubią się puszyć i plątać. Odżywka Supreme Oils najbardziej zaskoczyła mnie tym jak świetnie nabłyszcza włosy. W połączeniu z szamponem z tej serii zapewnia zauważalny blask, co bardzo mi się podoba. Kolejnym jej plusem jest to, że wygładza włosy, dzięki niej się nie plączą, są miękkie i miłe w dotyku. Mogłabym się jedynie przyczepić do tego, że liczyłam na większe dociążenie włosów, bo olejków jest tutaj sporo. I choć włosy są wygładzone to spodziewałam się trochę większego efektu. Najczęściej nakładałam ją na ok. 15-20 minut, czasem też krócej i w obu przypadkach działała tak samo. Ogólnie jestem z tej odżywki bardzo zadowolona, bo poprawia kondycję włosów i efekty są zauważalne (szczególnie ten błysk). Zdecydowanie zachęciła mnie do wypróbowania innych odżywek Avon i chętnie bym wróciła do niej ponownie. Wydajność jest średnia, skończyła się szybciej niż szampon, ale mogę jej to wybaczyć, bo ma mniejszą pojemność i sprawdziła mi się naprawdę dobrze.
    Zalety:
    • Zapach.
    • Wygładza włosy, są bardziej miękkie.
    • Nadaje włosom blasku i jest to naprawdę zauważalne.
    • Włosy po niej się nie plączą.
    • Dobrze się ją nakłada i spłukuje.
    Wady:
    • Liczyłam na większe dociążenie włosów.
    • Średnia wydajność.
    mm2991
    12 sierpnia 2024 o 21:08
    Bardzo dobra odżywka
    Odżywka jest w poręcznym opakowaniu i ładna, elegancką szatą graficzną. Odżywka charakteryzuje się bardzo kremową ale śliska konsystencję, dzięki czemu łatwo rozprowadza się na włosach. Odżywka posiada bardzo przyjemny zapach dość wyraźny ale niestety szybki się ulatnia. Odżywka szybko się spłukuje. Pozostawia miękkie i lśniące włosy. Po zastosowaniu pojawia się karta że kolejne dziecko poleca odżywka.
    U konsultantki
  • 5 marca 2023 o 17:05
    Jaki pierwszy punkt OMO
    Przy moich grubych, średnio porowatych włosach jako odżywka po myciu sprawdziło mi się średnio. Włosy się strączkowy nie było efektu wow, co mnie zaskoczyło bo w składzie jest kilka dobrych olejków, lepiej sprawdza się jako pierwszy punkt OMO jednak bardzo niewydajny moim zdaniem po 3 użyciach prawie pół opakowania zużyte.
    apodiss
    21 października 2021 o 11:08
    Pięknie nabłyszcza!
    Jejku jak ja zapomniałam o tej odżywce! Używałam jej wieki temu, była moją ulubioną. Z czasem przerzuciłam się na inne kosmetyki, żeby wypróbować coś nowego, sprawdzić działanie. Z biegiem czasu zaczęłam dostrzegać, że brakuje mi połysku na włosach. Już długo są matowe, więc rozpoczęłam poszukiwania wszelkich nabłyszczaczy. Ostatnio jednak farbowałam sobie włosy, co spowodowało ogromne ich plątanie się podczas mycia. Sięgnęłam po resztkę Avonowskiej odżywki i...taaak, to jest to czego oczekiwałam! Żadne nabłyszczacze czy woski nie są mi potrzebne. Włosy pięknie lśnią, mimo mojej krótkiej fryzury widać wyraźnie połysk, odżywienie. Włosy wyglądają na zdrowe, "radosne" ;) zadbane. Ależ się cieszę, że sobie o niej przypomniałam! Odzywka jest bez spłukiwania, co jest dla mnie bardzo ważne, bo zaoszczędza mój czas. Absolutnie nie obciąża włosów. Ma raczej płynną konsystencję, ale nie ma żadnego problemu z nakładaniem i dozowaniem. Dobrze mi się po niej modeluje włosy, są dobrze utrwalone, z połyskiem po same końce! Śliczny delikatny zapach. NIEZMIERNIE wydajna!!! Doczepiłabym się jedynie do tego, że mogłaby bardziej ułatwiać rozczesywanie. Myślę, że na notorycznie BARDZO splątane włosy, będzie za słaba. Bardzo polecam!