Kremy uniwersalne

Barwa Siarkowa, Krem siarkowy długotrwale nawilżający

Barwa Siarkowa Krem Nawilżający 50ml

• 10 kwietnia 2025 o 20:40
    krem siarka
    Zakupiłam krem nawilżający firmy Barwa nie znając wcześniej tej firmy. Potrzebowałam czegoś mega nawilżającego dla mojej mieszanej cery. Ma on ładny design, jest treściwy, całkiem szybko się wchłania. Jeśli ktoś szuka efektu matującego może się lekko rozczarować na początku, moja skóra rzadko się świeci dlatego ciężko mi mówić cokolwiek o tych właściwościach.Póki co nie zaobserwowałam,żeby mnie zapychał, czy wywoływał inne reakcje alergiczne, na razie oceniam go pozytywnie
    Zalety:
    • nawilża
    Wady:
    • matowa skóra
    Bhubba
    4 grudnia 2024 o 22:17
    kiedyś byłam nim zachwycona
    Krem ten odkryłam po raz pierwszy wiele lat temu, kiedy miałam jeszcze suchą cerę, i pamiętam że byłam nim zachwycona. Potem jakoś o nim zapomniałam, będąc w stałym pościgu za kosmetycznymi nowościami. Teraz moja cera jest tłusto-mieszana i chyba zmieniły się też moje wymagania co do kremów. A może to jednak skład się zmienił? Krem nadal ma bardzo fajną, lekką konsystencję, piękny delikatny zapach i łatwo rozprowadza się na skórze. W dodatku zapewnia naprawdę solidne nawilżenie. Jednak to, co jest dla mnie straszną bolączką, to to że na mojej cerze pozostawia odrobinę lepką warstwę i skóra szybka staje się tłustawa, taka nieświeża. Używam go na noc i czasem gdy kładę się spać, to czuję jak twarz klei mi się do poduszki co nie jest przyjemnym uczuciem. Gdyby nie ten jeden drobny (a jednak dla mnie osobiście ogromny) mankament, to spokojnie zasłużyłby u mnie na 5.
    Zalety:
    • lekki, łatwo się rozprowadza
    • wydajny
    • przyjemny zapach
    • dobre nawilżenie
    • nie zapycha
    • przyzwoita cena
    • ładna oprawa graficzna opakowania
    Wady:
    • na mojej mieszanej cerze niestety trochę się lepi i wyświeca
  • 19 sierpnia 2024 o 10:24
    Bardzo dobry
    Krem nawilżający jak najbardziej - dobrze nawilża i wygładza cerę. Krem posiada standardowe opakowanie a konsystencja kremowa łatwo się rozsmarowuje na skórze. Krem nie pozostawia tłustego filmu ani lepkiej warstwy. Dodatkowo koi i likwiduje nadmierne błyszczenie się skóry. Nadaje się pod makijaż. Produkt wydajny.
    mm2991
    16 maja 2024 o 8:14
    Lekki krem na codzien
    Krem znajduję się w standardowym dla tego typu produktów - słoij odkręcany. Krem charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem oraz lekką konsystencją. Produkt łatwo się rozprowadza, szybko wchłania się nie pozostawiając tłustego filmu ani lepkiej warstwy. Krem bardzo dobrze nawilża cerę ale jednocześnie też matuje. Koi niedoskonałości i przyśpiesza gojenie się ran. Krem jest wydajny, nadaję się pod makijaż.
  • 16 kwietnia 2024 o 17:47
    Barwa siarkowa krem nawilżający
    Krem nawilżający barwa siarkowa idealnie sprawdził się przy cerze trądzikowej. Szybko regeneruje cerę usuwa i przebarwienia potrądzikowe. Nie wysusza wręcz przeciwnie głęboko i długotrwale nawilża. Przed użyciem trochę obawiałam się zapachu kremu ale zupełnie niepotrzebnie. Zapach jest bardzo przyjemny powiedziałabym nawet świeży. Tym samym uprzyjemnia codzienną pielęgnację. Krem jest bardzo lekki szybko się wchłania nie jest tłusty. Odczucie nawilżenia towarzyszy długi czas. Barwa siarkowa ma szeroką gamę produktów a ten krem jest idealnym zakończeniem kilkuetapowej pielęgnacji. Poręczne wygodne opakowanie łatwa aplikacja produkt na długo wystarcza. Serdecznie polecam ☺️
    Zalety:
    • Długotrwałe nawilżenie wydajne przyjemny zapach
    Drogeria Super-Pharm