Wody perfumowane damskie

Zara Night EDP

• 26 listopada 2016 o 11:50
    Przyjemy wieczorowy zapach
    Bardzo przyzwoity zapach na chłodniejsze dni oraz wieczory, ciężki. Na wiosnę i lato całkiem nieodpowiedni, można by było się udusić. Nie rozwijają się jakoś szczególnie ale są trwałe i bardzo otulające. Nadają się na imprezę i na rodzinne spotkanie, są wyczuwalne przez otoczenie. Zapłaciłam 60 zł za dużą butlę i nie zużyłam ich przez dwie zimy, nadal mam pół flakonu więc są bardzo wydajne. Czasem używane kilka dni pod rząd mogą męczyć i trochę się nudzą, muszę sobie wtedy zrobić od nich przerwę. Jeśli są jeszcze dostępne to polecam, warte wypróbowania.
    • Flakon
    W perfumerii
  • 26 stycznia 2015 o 11:17
    miła niespodzianka!
    Zapach jest ciepły, otulający, dość ciężki dla wielu może być przytłaczający, ale ja lubię takie zapachy. Idealny na jesień, zimę. Niespodzianką jest dla mnie trwałość zapachu, który na moim ciele utrzymuje się bez problemu 7,8 godzin. Bardzo ładne opakowanie jak i adekwatna cena również zachęcają do ponownego zakupu:) Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 5 sierpnia 2014 o 12:17
    Sensualny. Nie jest zły, na jesienne słoty i jak masz okrojony budżet na perfumy
    spstrzeżenia: -bardziej na wieczór niż na co dzień - tylko dla tych co lubią wanilię, bo właśnie ta nuta wysuwa się na prowadzenie -trwałość baaaardzo średnia Napewno fajnie będzie go używać w deszczową jesień i napewno nie jest pospolity ani przekombinowany, jakby mi ktoś kupił- nie mam nic przeciwko, ale...czegoś mi brakuje, nie jest mój..no po prostu mnie nie "zauroczył" Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: 2 próbki
    Smaja
    2 sierpnia 2014 o 17:57
    Jestem na tak
    Produkt kupiony na przecenie za 29,90. Plusy: - zapach utrzymuje się zaskakująco długo, - piękny zapach na wieczorne wyjscia, - ładne opakowanie Minusy: Brak Używam tego produktu od: 3 tyg Ilość zużytych opakowań: W trakcie 1

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie