Mydła

Barwa Tradycyjne polskie szare mydło w płynie

Barwa Cosmetics
Barwa TRADYCYJNE POLSKIE SZARE MYDŁO W PŁYNIE 500 ML

• 8 maja 2024 o 23:07
    bezpieczne mydełko
    Bardzo dobre, tanie, delikatne i bezpieczne mydełko. Jest bez zapachu. Konsystencja gęsta, przezroczysta. Idealne dla problematycznej skóry. Świetnie się sprawdził u mnie i u partnera to przemywania tatuażu. Córka ma skórę atopową i u niej też się sprawdził. Nie przesuszył a wręcz załagodził przesuszone miejsca na ciele. Poza ty używałam tego mydła, gdy skończył mi się mój ulubiony płyn do higieny intymne. Bardzo dobry kosmetyk i przede wszystkim tani. Opakowanie zaopatrzone jest w dozownik , więc to też na plus. Polecam
    • jakość
    • wielozadaniowy
    • dla całej rodziny
    Wady:
  • 2 marca 2024 o 16:49
    Najlepsze!
    Próbowałem wiele mydeł, tych tańszych i tych droższych. To mydło w płynie rozwala system! Nie czuję po nim napięcia skóry, swędzenia ani przesuszenia. Poza tym, jest naprawdę tanie! Polecam mężczyznom i kobietom!
  • 22 października 2023 o 0:42
    Mydło o zapachu wód zdrojowych?
    Mydło w płynie Barwa to produkt, który zapewnia solidną jakość w przystępnej cenie. Zaczynając od opakowania, które zawiera wygodną pompkę, ułatwiającą aplikację i dawkowanie produktu, pojemność 500 ml gwarantuje długotrwałe użytkowanie, co jest zdecydowanym atutem, zwłaszcza w kontekście cenowej dostępności tego produktu. Zapach mydła w pierwszym momencie intensywny (przypominający mi wody zdrojowe), ale na szczęście nie utrzymuje się zbyt długo po umyciu rąk. Jednym z kluczowych elementów tego produktu jest jego wydajność. Mydło starcza na około 2-3 miesiące regularnego użytkowania, co sprawia, że jest ekonomiczne i przyjazne dla portfela. Podczas stosowania tego mydła warto zwrócić uwagę na jego działanie. Dobrze się pieni, co ułatwia dokładne umycie rąk, usuwając brud i zanieczyszczenia. Co ważne, nie wysusza skóry dłoni ani nie powoduje uczucia ściągnięcia czy podrażnienia, co jest szczególnie istotne dla osób z wrażliwą skórą. Patrząc na skład mydła, widzimy obecność takich składników jak panthenol (pantenol), który znany jest ze swoich właściwości nawilżających i łagodzących. To dodatkowy atut, który wpływa na korzystne działanie tego produktu.
    Zalety:
    • pojemność
    • opakowanie z pompką
    • działanie
    • nie uczula, nie podrażnia, nie wysusza
    Wady:
  • 22 lipca 2023 o 22:53
    w końcu szare mydło nie w kostce
    jestem bardzo duza fanka starych mydeł, jako alergik wybieram bezpieczniejsze produkty nawet do skory dloni opakowanie jest bardzo wygodne, pompka sie nie psuje. dobrze wydaje produkt, jestem zadowolona :) konsystencja jest typowa dla mydła, dobrze sie pieni i zmywa z dloni. zapach jest charakterystyczny dla szarego mydła, mi osobiście bardzo odpowiada. nie jest mdły ani przesadnie słodki. mydlo nie powoduje żadnych podrażnień ani alergii polecam!
  • 17 marca 2023 o 15:06
    Cudowne
    Moje dłonie są wymagające. Nie służą im typowe mydła w płynie oparte na SLES-ie, gdyż łatwo wysuszają i podrażniają mi ręce. Szare mydło znam i używałam wielokrotnie, lecz w postaci kostek myjących. Z chęcią więc zakupiłam wersję w płynie, gdyż to jednak dużo wygodniejsza opcja. Początkowo używałam go do mycia tatuażu, jednak finalnie myłam nim dłonie. Sprawdza się znakomicie - zregenerowało moją suchą skórę, doprowadziło ją do normalnego stanu, kremu mogę używać już tylko na noc, bo w ciągu dnia nie jest już potrzebny. Nie jest perfumowane za co duży plus, pachnie jak normalne szare mydło. Dobrze się pieni, dokładnie oczyszcza, jest stosunkowo wydajne. Nie pokładałam w nim wielkich nadziei, bo jak produkt który jest na skórze mniej niż minutę może regenerować? A jednak. Polecam wypróbować osobom z wrażliwą skórą.
    Zalety:
    • pomaga skórze się zregenerować
    • nie jest perfumowane
    • dobrze się pieni
    • dobrze oczyszcza
    • nie wysusza