Mydła

Dermedic Cicatopy, Mydło do rąk chroniące barierę lipidową skóry

• 21 sierpnia 2023 o 13:50
    uwielbiam je na zime
    te mydełko działa nie tylko jako mydło ale również jako krem nadaje idealna warstwa ochronna ktora pomaga mi gdy mam szorstkie popękane dłonie w zime pomaga mi doprowadzić dłonie do dobrego stanu, nawilża je i nie podrażnia nie powoduje zaczerwien opakowanie jest wygodne w uzyciu a same mydełko bardzo wydajne niw potrzeba go wiele polecam :)
  • 24 października 2022 o 8:03
    Może być
    Generalnie mydło jest ok, chociaż tez troszkę mydło jak mydło fakt jest ono bardziej delikatne, konsystencja jest bardziej wodnista, ale ręce dobrze myje, zapach jest bardzo delikatny, uważam ze cena jest trochę przesadzona a pojemność jest mała, myśle również ze to myslo byłoby dobre dla osób np z łuszczyca.
    Zalety:
    • Działanie
    • Mała objętość opakowania
  • 22 października 2022 o 15:26
    zdecydowanie TAK
    Uwielbiam ten produkt! Zresztą produkty do skóry atopowej z firmy Dermedic są dla mnie jednymi z najlepszych! Mydło w wygodnym opakowaniu z pompką i całkiem ładną szatą graficzną. Konsystencja dość lejąca, ale produkt jest bardzo wydajny. Zapach bardzo przyjemny - typowy dla serii cicatopy. Osobiście bardzo go lubię. Mydło świetnie koi podrażnione dłonie. Nie wysusza, nie podrażnia. Po użyciu dłonie się wygładzone, delikatnie nawilżone bez uczucia ściągnięcia. Używając regularnie można zaobserwować zmniejszenie stanów zapalnych. Jedyną wadą produktu jest cena - nawet w promocji wychodzi dość drogo jak na mydło do rąk, ale za taki działanie warto. Moja atopowa skóra jest wdzięczna ;)
    Zalety:
    • działanie
  • 16 maja 2022 o 18:30
    Mój ochroniarz ????
    Moja skóra nie jest problematyczna, no może oprócz ciągłej suchości. Po umyciu nie jest wysuszona, nie potrzebuję kremu, nic też mnie po nim nie szczypie i nie swedzi. Podczas mycia jest za to pokryta jakby warstwą ochronną która fajnie ślizga się pod palcami chyba jest to zasługa gliceryny . Dobrze znosi skład w 98 % naturalny. Zapach delikatny przyjemny .
    Zalety:
    • Koi
    • Nawilża
    • Chroni przez wysuszeniem
    • Łagodzi
    • Delikatnie myje
    Wady:
    • Dostępność
  • 6 marca 2022 o 16:01
    Dobry
    Ciekaw mydło dla całej rodziny. Mydło jest delikatne ,dobrze myje ,nawilża skórę dłoni. Do tego ma ładny bardzo ,subtelny zapach. Mydło ma wygodne opakowanie ,jest wydajne .