Wody perfumowane damskie

hairstore.pl
Calvin Klein Obsession Woda toaletowa 200ml
Bodyland.pl
Calvin Klein Obsession Woda toaletowa 200ml

Nasi użytkownicy zostawili 148 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 25 lipca 2024 o 14:05
    Zapach od Calvina Kleina sygnowany nazwą Obsession dostałam w prezencie od mojej przyjaciółki. Szczerze mówiąc, to nie miałam jeszcze perfum tej marki, więc z ciekawością podeszłam do tego zapachu. Posiadam miniaturę, jednak jest tak wydajna, że zużywałam ją przez kilka dobrych miesięcy. Zapach okazał się być o wiele mocniejszy niż przypuszczałam i niż sugeruje to opis nut zapachowych, jest naprawdę ładny i lubię go nosić, szczególnie w chłodniejsze wieczory, bo otula mnie nutą zapachu i tzw. Ogonkiem, który wyczuwalny jest przez dłuższy czas od aplikacji. To zapach wyjątkowy, nie jest dla każdego, nie każdy polubi tę kompozycję, jest ona charakterna, mocna i wyrazista. FLAKON Flakonik zapakowany jest w prosty, elegancki kartonik. Sam flakon jest równie prosty, jednak efektywny. Wykonany jest z przezroczystego szkła i posiada ciemną nakrętkę. Naklejka jest prosta i zawiera jedynie nazwę produktu i logo marki. Rozpylacz dozuje odpowiednią ilość produktu i nie zacina się podczas aplikacji. Miniaturka ma taki sam kształt jak oryginał, moja ma 20 ml. PERFUMY Perfumy będą idealne dla osób lubiących nietypowe, mocne zapachy i nie boją się egzotycznych połączeń zapachowych. Ja nie do końca preferuję takie zapachy, ale te nuty zapachowe połączone razem podobają mi się, to mój ulubiony na ten czas wieczorowy zapach, idealny jako dopełnienie małej czarnej na wszelkie większe wyjścia. Najbardziej wyczuwalnymi nutami dla mnie są tutaj wyraziste połączenie ambry z kadzidłem i sandałem, te nuty są najbardziej trwałe i wyczuwalne zaraz po psiknięciu. Kompozycję tę łagodzi słodka wanilia, okraszona cytrusami, które dodają całości nieco świeżości, jednak nie tłumią ciężkiego i wyrazistego charakteru zapachu. Połączenie więc mocno drzewne z domieszką słodkiej wanilii, na mnie zrobiło niemałe wrażenie, zresztą dla otoczenia też, bo te perfumy mają niepowtarzalny charakter. Trwałość jest bez zarzutu – zapach spokojnie wytrzymuje kilka godzin, a na ubraniach wyczuwalny jest o wiele dłużej. Dostępność – można nabyć go w perfumeriach i w sieci. Na pewno do niego wrócę. PLUSY intensywność ciekawa kompozycja nut dobra trwałość elegancki flakon
  • 7 marca 2024 o 21:30
    Ten zapach jest szczególny
    Te perfumy, albo się kocha, albo nie. Nie można ich trochę lubić trochę nie, bo są tak mega intensywne..ja zawsze kochałam ten zapach. Jest bardzo mocny, intensywny i z pazurem. Wydaje mi się, że najbardziej wyczuwalna jest ambra, bergamotka i drzewo sandałowe. To taki orientalno-kwiatowy zapach. Dla mnie cudowny, jednak niektórych może drażnić, zwłaszcza, że długo się utrzymuje. Wystarczy odrobinka i pachnie w całym pomieszczeniu. Nie polecam komuś, kto lubi delikatne zapachy.
    Zalety:
  • 6 października 2023 o 15:57
    zapach mocno pieprzowy
    Dostałam jakiś czas temu na urodziny , nuta zapachowa totalnie nie moja bajka , w zasadzie to nie wiem jak określić ten zapach bo niby są one takie słodkie a niby z nutą ostrości . Bardzo mocno wybija się mi tutaj nuta pieprzu , ale to takiego chamskiego ! . Nie dla każdego myślę zapach mi srednio odpowiada . Natomiast buteleczka jest bardzo ładna wygląda drogo i jest bardzo solidna . Może zapach mi jeszcze podpasuję akurat na jesienno-zimowe klimaty . Na pewno odradzam go kupowania na prezent bo jest to dosyć specyficzny zapach , nie kazdemu podpasuje do gustu jak i korzystania z niego w okresie wiosenno -letnim (zdecydowanie za ciężki ) .
    Zalety:
    • Wydajny
    • Ładne opakowanie
    Wady:
    • Mocno czuć nutę pieprzu
    • Z czasem boli głowa , jak za dużo się go napsika
  • 10 sierpnia 2023 o 11:30
    Zdecydowanie na tak
    Z początku jest mocniejszy kadzidlano przyprawowy , później łagodnieje i czuć więcej kadzidła ale po ok 30min. kadzidło też łagodnieje i wchodzi delikatna słodycz cynamonu , wanilii i nieco aromatycznych goździków. Trwałość 1 psik na mnie ok 8 godzin i więcej ( nie myjąc ręki ) Co do zapachu nie można go oceniać w kategorii ładny , nie ładny bo każdy ma inny gust i upodobania . Ja jestem delikatną blondynką ale w jesienne i zimowe dni lubię otoczyć się taką ciepłą wonią jak moherowym swetrem .
  • 25 lipca 2023 o 19:07
    Orient
    Przyprawowy orient, bardzo przyjemny, trwały i ogoniasty, raczej na jesień/zimę, również na wieczór. Z Kleinami często mi po drodze, jestem fanką np Reveal. Obsession zużyłam już kilka butelek, dobrze się w nim czuję. Zapach jest bogaty, ładnie pracuje na skórze, jest zmienny, suchy i ciepły, natomiast nie jest słodziakiem. Początek może trochę ostrawy, zielony, ale to szybko mija, zapach się ociepla, dochodzą przyprawy, żywice, kadzidełko, słodkawy tytoń (?). Bardzo ładnie wg mnie skonstruowany. Na mnie trwałość całodniowa, co częste nie jest. Butelka gładkie jajeczko, nawet setka dobrze leży w łapce. Cena rewelacyjna. Proponuję przetestować przed zakupem, miłośniczek kompotów owocowych raczej nie porwie.
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie