Jedwab do włosów

Marion Hydro Silk, Jedwabna kuracja

Marion HydroSilk Jedwabna kuracja 15 ml

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 lipca 2024 o 14:12
    Świetne na końcówki
    Produkt znajduję się w plastikowej buteleczce z wygodnym aplikatorem. Kosmetyk nawilża i wygładza włosy. Sprawia, że znacznie łatwiej się je rozczesuje. Włosy mają więcej blasku i wyglądają na zdrowsze. Mniej się puszą. Kosmetyk jest bardzo wydajny, starcza na długo. Wystarczy stosować niewielką ilość produktu na końcówki włosów. Jest dostępny w przystępnej cenie. Polecam
  • 2 lutego 2022 o 12:39
    Dobre zabezpieczenie.
    Serum jest bardzo wydajne, naprawdę wystarczy kropla roztarta w dłoniach i przełożona na końce czy długość włosów (wiadomo, od nasady nie nakładamy takich preparatów ;)). Jeśli będzie potrzeba można dołożyć więcej, jednak ja polecam naprawdę zacząć od minimalnej ilości. Jedwab wygładza włosy, ujarzmia jakiś tam puszek (np po zbyt dużej ilości gliceryny w kosmetykach czy wilgoci powietrza). Cała długość dostaje dodatkowego blasku i wygląda zdrowo, jednak pamiętajcie, że to bardziej wizualny efekt, dlatego trzeba odpowiednio pielęgnować włosy za pomocą masek, odżywek, by poprawić kondycję włosów od wewnątrz. Grzebień sam sunie podczas rozczesywania co oznacza, że produkt ten czesanie bardzo ułatwia. Ładnie pachnie, ja od kilku lat nieprzerwanie stosowałam serum CHI o nieco męskim zapachu, dlatego za każdym użyciem zaskakuje mnie ten kobiecy zapach przy zabezpieczaniu włosów. :D Tani i wydajny produkt, skład dobrze silikonowy, więc ochrona włosów przed uszkodzeniem mechanicznym się zwiększa. Robi co robić powinien taki specyfik, wg mnie jest bardzo przyjemny w użytkowaniu.
  • 24 czerwca 2021 o 23:40
    Super jedwab
    Jedwab kupiła z przeczytanych o nim recenzji. Produkt jest świetny i bardzo wydajny, wystarczy 3-4 krople na moją długość włosów. Włosy bardzo dobrze się rozczesują bez problemu, nie robią się żadne kołtuny. Włosy po nim bardzo są delikatne w dotyku i bym jeszcze napisała że lepiej wyglądają. Zalety: -cena -dostępność -działanie -wydajność
  • 16 lipca 2020 o 17:11
    Idealny Jedwab
    Jedwab kupiłam w sumie przypadkiem - ponieważ mojego nie było w danej drogerii. Włoski mam średniej długości więc na całość, na wilgotne włosy używam 2 kropelki. Włosy diametralnie lepiej się rozczesują, są delikatniejsze i przyjemne w dotyku. Końcówki mają dużo lepszy wygląd, zdecydowanie zregenerowane. Nawilżenie i połysk widoczne już po kilku zastosowaniach.
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • Połysk
    • Ułatwienie rozczesywania
    • Dostępność
    • Konsystencja
  • 28 kwietnia 2020 o 13:57
    ok
    Bardzo dobry produkt. Ma wygodny aplikator, dzięki któremu łatwo nabiera się odpowiednią ilość olejku i nic się nie rozlewa. Produkt jest niezmiernie wydajny oraz atrakcyjny cenowo. Doskonale nawilża włosy. Stosuję go na całą długość włosów, po kąpieli, gdy są jeszcze mokre.
    Zalety:
    • nawilżenie

Zobacz także inne Jedwab do włosów