Wody perfumowane damskie

Carolina Herrera CH Sublime EDP

Carolina Herrera CH Sublime Woda Perfumowana 80ml

• 31 sierpnia 2018 o 12:01
    Mój długo poszukiwany "własny" zapach
    Pewnie moja recenzja będzie średnio przydatna, bo prawda jest taka, że jestem zdania, że każda kobieta musi znaleźć swój "własny" wyjątkowy zapach dla siebie... Używam oczywiście też innych zapachów w zależności od okazji, innych do codziennych aplikacji, ale tego wyjątkowego dla siebie naprawdę długo szukałam i jest to zdecydowanie CH Sublime. Na mojej skórze zapach jest dosyć ciężki, pieprzno-kwiatowo-orientalny, ale bardzo wyrazisty, dla mnie to zapach na specjalne okazje, wyjścia, ubrana w który czuję się naprawdę wyjątkowo...
    Zalety:
    • piękna nuta zapachowa
    • trwałość - na mojej skórze utrzymuje się naprawdę długo, bez konieczności ponownej aplikacji
    • wydajność - ze względu bardziej na fakt, że nie używam go codziennie, a okazyjnie
    • flakon - zakupiłam perfum w zestawie flakon 100ml + balsam do ciała + miniflakon jeszcze większe cudeńko do torebki
    Wady:
    • stosunkowo słaba dostępność w PL
    • stosunkowo wysoka cena w PL
    • Moje cacko zakupiłam na wyprzedażach letnich w Hiszpanii, gdzie perfumy można kupić za śmieszną cenę, również w genialnych zestawach...
    W perfumerii
    Katefit
    30 kwietnia 2018 o 7:08
    Szampan na wiosnę
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Lekko i świeżo pachnie orchideą, szampan. Musuje na skórze, nie wali po nosie - świetne na wiosnę. Potem mniej świeżo wchodzi ambra. Ale nie taka ciężka jaką znamy z jesiennych perfum, a taka też lekka. Taka aby aby ogrzewa i pachnie.
    Zalety:
    • trwałość 5 godzin dobra na wiosnę
    • piękny flakon
    Wady:
    • wśród ogromu perfum na rynku te nie kuszą na tyle aby kupić 100ml
  • 27 stycznia 2017 o 19:06
    ciekawe
    Zapach kwiatowy, lekko owocowy, ale nie mdlący, cały czas się zastanawiałam z czym one mi się kojarzą i dopiero jak przeczytałam poprzednie recenzje to potwierdzam - jest to mniej nachalna siostra Euphorii. Zapach idealny na co dzień, do pracy! ale już wiem, że dobrze będzie odświeżyć go w trakcie dnia, bo chociaż to EDP to trwałością mega nie grzeszy :) Buteleczka wyglądająca jak na zdjęciu dostępna jest dla pojemności 50 i 80 ml, przy pojemności 30 ml (której posiadaczką dzisiaj zostałam) buteleczka jest przeźroczysta - zdjęcie dołączam, niemniej jednak buteleczka to cudo.
    W perfumerii
    Vanilla
    4 listopada 2014 o 9:48
    wyważone
    Bardzo fajne perfumy. Kwiatowo-szyprowe, choć dla mnie pachną po prostu kwiatowo-owocowo. Są w stylu Euphorii, ale mniej ostre i mniej krzykliwe. Coś jak spokojniejsza, subtelniejsza siostra. Miękkie, przyjemne, otulające. W moim odczuciu są dobre do biura, oczywiście dla osób lubiące ten typ zapachów, ponieważ są spokojne, wyważone i takie neutralne. Trwałość przeciętna. Ja je bardzo lubię. Butelka śliczna;) Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: odlewka, w trakcie flakonu 80 ml
  • 12 września 2014 o 19:04
    Ładny, pieprzny zapach
    Póki co nie mogę go odnaleźć w naszych perfumeriach, ale wąchałam i testowałam go za granicą, kiedy byłam na urlopie. Zapach jest pieprzny, musujący, drapieżny, kobiecy. To taka trochę szlachetniejsza i bardziej dorosła wersja Euphorii. Mamy wibrujące owoce i kwiaty (czuję coś jakby mango i nuty kwiatowe) pogłębione paczulą i nutami drzewnymi. Naprawdę fajny efekt i dla mnie zaskakujący, bo do tej pory jakoś nigdy nie powaliła mnie ta marka. Trwałość ok. Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: testy

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie