Wody perfumowane damskie

Calvin Klein Euphoria Gold EDP

Calvin Klein Euphoria Gold Woman Woda Perfumowana 30ml

• 20 lutego 2021 o 21:19
    Do bycia Gold to jej bardzo ale to bardzo daleko….
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Uwielbiam perfumy kupować,dostawać i testować przyznaję to moja słabość której nie potrafię się oprzeć,te produkty zawsze rujnują mój portfel ale za to potrafią przenieść we wspaniały inny pachnący świat :) Próbkę wody perfumowanej Euphoria Gold otrzymałam od znajomej ale miałam już wcześniej styczność z Gold na lotnisku co mnie niestety nie zaskoczyło pozytywnie,klasyczną wersję perfumowaną UWIELBIAM która u mnie rozwija się niesamowicie. Na mojej toaletce królują różne zapachy,szyprowe,kwiatowe,owocowe i gourmand,znajdą się tu zarówno Versace,Valentino,Dk NY Be Tempted,CK,D&G Light Blue jak i perfumy od celebrytek,modelek,piłkarzy czy z hipermarketu. Próbkę testowałam jesienią i zimą i powiem Wam szału nie ma i ja się pyta co to jest???Myślałam że Gold będzie podobne do klasyka ale w wersji bardziej wieczorowej,intensywnej a tymczasem otrzymałam ….stary zjełczały miód jakby oklejony kurzem i to takim który ma ze sto lat….w składzie mamy białą paczulę,piżmo i drzewo sandałowe natomiast serce to miód,narcyz i gardenia za to nuta głowy brzoskwinia,tangeryna i kumkwat ...i się zastanawiam co poszło nie tak bo perfumy są zaliczane do kategorii owocowo orientalnej,ma być,mocno,zmysłowo i tajemniczo….a jest jak to określił mój mąż …..zmyj ten szajs bo przyprawia o mdłości i nigdy więcej ich nie używaj bo nawet ja ucieknę :D Liczyłam że owoce jak brzoskwinia,tangerynka i kumkwat który jest zwany złotą pomarańczą orzeźwi tą kompozycję ale nic z tego,słusznie określiły go moje poprzedniczki i zgadzam się z ich opinią w 100% . Podsumowując,nie polecam nawet na testy no chyba ze chcecie aby chłop dał wam spokój na wieczór ;D
    Zalety:
    • flakon
    Wady:
    • zapach,który nie nadaje się do pracy,o randce zapomnij,ja nie odważyłam się ich nawet użyć do pracy jedynie sprzątanie w domu :D
  • 31 marca 2019 o 11:47
    Dość agresywny zapach
    Dostałam te perfumy prawie 4 lata temu i używam go w zasadzie tylko w zimie, osobiście dla mnie wtedy jest interesujący i w połączeniu z mrozem przyjemny w odbiorze, ale na cieplejsze dni się nie nadaje, staje się wtedy duszący, zwyczajnie za ciężki.
    Zalety:
    • trwałość,
    • bardzo intensywny zapach,
    Wady:
    • nie dla każdego
    • nie na każdą porę roku
    mojaga
    7 listopada 2017 o 11:37
    stary miód i rumianek
    Śmierdzi starym miodem i rumiankiem, wyschniętym woreczkiem herbaty . Gdyby nie to , coś co spod tego się przebija , byłaby całkiem przyjemna. I to już koniec recenzji. No nie mój. Chce ktoś ? ;)
    Zalety:
    • nie ma
    Wady:
    • nie pachnie
    khy
    15 grudnia 2015 o 21:55
    Upiorny, stary miod
    Upiorny miod, do ktorego wrzucono chaotyczny mix duszacych kwiatow i owocow. Miod, jak napisala bardzo trafnie tofiki, jest troche stary i pachnie malo apetycznie. Calosc jest maskrycznie brzydka, duszaca i staroswiecka w klimacie. W niczym nie przypomina zadnej ze znanych mi Euphorii. Zdecydowanie odradzam kupowanie, a juz szczegolnie kupowanie w ciemno (no, chyba, ze w prezencie dla nielubianej tesciowej... a i to po glebokim zastanowieniu ;-)) ). Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: probki
  • 16 października 2015 o 22:12
    Słaby
    Zapach gorszej jakości od oryginału. Słabo wyczuwalny i bliskoskórny, mimo wakacyjnych upałów. Bardziej soczysty i owocowy, zadziorny, ale dopiero przy bliższym wwąchaniu się. Zdecydowanie mniej trwały. Używam tego produktu od: Krócej niż miesiąc Ilość zużytych opakowań: Mniej niż 1

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie