Palety do konturowania

Anastasia Beverly Hills Contour Kit Paleta pudrów do konturowania

• 7 lipca 2019 o 20:09
    Nope !
    Tej Pani juz podziekujemy. Strasznie sie zawiodlam. Myslalam ze cos wiecej mi te pudry zaoferuja. Niestety nie sa widoczne- pigmentacja bardzo slaba, opakowanie bez lusterka, no co to ma byc !?
    Zalety:
    • Emmm nie wiem sama, moze tylko tyle ze nadaje sie dla osob ktore zaczynaja przygode z konturowaniem itd. bo ta paletka na serio nie daje duzo pigmentu mozna sie nia bezpiecznie bawic.
    Wady:
    • trwalosc, wydajnosc, brak lusterka w opakowaniu.
  • 17 maja 2019 o 22:20
    lubię, ALE...
    po paletę sięgnęłam kiedy tylko Sephora wprowadziła ABH do Polski. kocham konturowanie i posiadam naprawdę dużo kosmetyków tego typu. zacznę od tego, że paleta jest naprawdę dobrze napigmentowana, dlatego nie polecam jej osobom średnio doświadczonym w makijażu. bardzo łatwo można sobie zrobić nią krzywdę i niemożliwe do usunięcia, nieestetyczne plamy. najbardziej przypadł mi do gustu odcień środkowy z ciemniejszych konturów, jest idealny. pierwszy po lewej niestety zbyt czerwonawy jak dla mnie, strasznie tego nie lubię. ostatni - jest ok, ale na bardziej opaloną cerę, czyli na lato. jasne odcienie używam głównie do blendowania cieni na powiekach ;) wkłady wydają się być naprawdę wydajne, gdyż używam palety już ponad pół roku i w moim ulubionym odcieniu widać już dno, ale nadal jest go sporo. opakowanie... no cóż, nie lubię czarnych, lekko matowych opakowań, bo POTWORNIE się brudzą. podsumowując... lubię, ALE nie wiem, czy za taką cenę warto było po nią sięgnąć. kosztuje w cenie regularnej 199zł, więc całkiem sporo, a obecnie na rynku jest dużo naprawdę dobrych, znacznie tańszych produktów do konturowania, szczególnie, że tak naprawdę kocham tylko jeden odcień z tego zestawu, a pozostałe są po prostu zbędne.
    Zalety:
    • dobrze napigmentowana (dla mnie to plus, ale nie będzie plusem dla każdego);
    • jeden odcień bardzo przypadł mi do gustu;
    • bardzo wydajna
    Wady:
    • cena;
    • opakowanie potwornie się brudzi
  • 19 sierpnia 2018 o 18:46
    Ulubiona ❤
    Posiadam paletke od 4 lat..wic mogę wyrazić szczera opinie. Moim zdaniem paleta jest cudowna,idealnie łączy się każdym moim podkładem, pięknie konturuje twarz. Jest też bardzo wydajna, po tylu latach jeszcze nie sięgnęłam dna! Szczerze polecam z całego serca☺
    Zalety:
    • Nie sypie się
    • Idealnie wtapia się w cerę
    • Wydajny
    • Idealne odcienie dopasowane do urody słowianek
  • 20 lutego 2018 o 21:06
    Lubię ją, ale można kupić coś o porównywalnej jakości, a znaczniej niższej cenie.
    Nie ukrywam, że bardzo lubię tę paletkę. Używam jej nie tylko na sobie, ale także na innych osobach. Pudry bardzo dobrej jakości, nie pylą, nie robią plam. Jedyne zastrzeżenia miałabym do pudrów rozjaśniających, które w ogóle nie nadają się do rozświetlania ani do rozjaśniania, ponieważ się pylą :( Bardzo dobrze się blendują i można uzyskać nimi dosyć subtelny efekt, jednakże nie uważam, że jest to must have każdej fanki makijażu.
    Zalety:
    • estetyczne opakowanie
    • bardzo dobrze napigmentowane pudry
    • łatwo się rozcierają
    • można uzyskać zarówno mocny jak i subtelny efekt
    • dosyć uniwersalne kolory
    Wady:
    • jakość porównywalna d produktów o niższej cenie
    • rozświetlacze się pylą
    • opakowanie szybko się brudzi
  • 6 lutego 2018 o 3:18
    Produkt z najwyższej półki
    Palety ABH używam od ponad roku i uważam ją za świetny produkt. Genialna pigmentacja, bardzo trafny dobór kolorów, kompaktowy rozmiar, idealne blendowanie. Paleta jest bardzo wydajna. Minusem jest wysoka cena i brak dostępności produktu na rynku polskim. Poza tym właściwie trudno znaleźć jakieś wady tego kosmetyku. Mimo wszystko uważam, że to nie jest jakiś absolutny must have, że każdy kto maluje się trochę bardziej niż przeciętny człowiek musi to koniecznie posiadać. Jeśli jesteś makijażystką ok, pewnie skorzystasz z pełni możliwości tej palety i być może uda ci się ją zużyć w całości. Dla amatorów makijażu mamy na naszym rynku całe mnóstwo innych równie dobrych i tych drogich, i tanich pudrów do konturowania. Paleta w pełni spełniła moje oczekiwania i fajnie że ją mam, ale czy kupiłabym ją drugi raz? Raczej nie.
    Zalety:
    • produkt wysokiej jakości
    • bardzo dobra pigmentacja
    • trafny dobór kolorów
    • możliwość wymiany wkładów- paleta jest magnetyczna
    • bardzo wydajny