Tę paletkę tak cudownie mi się używało, że z przyjemnością wykorzystałam do końca (jedynie zostało trochę różu, gdyż najmniej używam). Jest mega wydajna, starczyła mi na ponad rok czasu dość intensywnego używania. Teraz zamówiłam kolejną.
Wszystkie 3 produkty w paletce mają fajną, dosyć twarda strukturę , nie pylą się i nie sypią podczas używania.
Do wyboru są trzy opcje kolorystyczne , ja akurat mam Classy (w chłodniejszym wydaniu).
Produkt przyszedł do mnie bardzo ładnie zapakowany, sama paletka jest również bardzo dobrej jakości. Piękna, z dużym lusterkiem, produkt 3 w 1, idealna do zabrania na wyjazd. Nie trzeba brać nie wiadomo ile kosmetyków i dodatkowego lusterka, bo to wszystko mamy tutaj.
Na opakowaniu znajdziemy instrukcję, jak używać poszczególnych produktów żeby uzyskać efekt konturowania twarzy.
Bronzer ma świetną strukturę, daje naturalny, ale wyraźny efekt. Pomaga optycznie wyszczuplić twarz. Bardzo subtelnie połyskuje. Poza tym twarz wygląda na ,,muśniętą słońcem". Aplikacja nie sprawia żadnych problemów, bardzo przyjemnie się go nakłada. Na szczęście nie robi plam, czego się zawsze najbardziej obawiam. Ja bardzo lubię.
Rozświetlacz jest rewelacyjny. Jak dla mnie idealny. Nie mieni się przesadnie. Nie ma dużych drobinek (które według mnie wyglądały by tanio), daje bardziej efekt tafli / natural glow. Pięknie i subtelnie wygląda na buzi. Dodaje blasku i doskonale rozświetla. Oczywiście można nałożyć większą ilość, gdy chcemy uzyskać bardziej wyrazisty efekt (np na imprezę) . Odcień nie jest zbyt chłodny, ale też nie jest złoty. Jest taki pośrodku, bardzo naturalny, zawsze takiego szukałam.
Róż jak juz wspomniałam wyżej schodzi mi najdłużej, a to dlatego, że używam w małych ilościach. Jednak odcień jest piękny, nie jest krzykliwy, jest taki stonowany. Nie posiada żadnych drobinek. Ma twardą strukturę, bardzo łatwo się z niego korzysta i ciężko jest przesadzić z makijażem. Czasami używałam go też jako cień do powiek.
Podsumowując tą paletką jestem bardzo, bardzo pozytywnie zaskoczona od samego początku i na długo pozostanę jej wierna. Daje lekki i nie przerysowany efekt. Nie ma bardzo wysokiej pigmentacji, co jest dla mnie zaletą, bo dzięki temu nie idzie sobie zrobić krzywdy, ale jeśli chcemy uzyskać bardziej wyraźny efekt wystarczy nałożyć więcej produktu.
Cena regularna dosyć wysoka, ale idzie ją złapać w fajnej promocji już za nieco ponad 20 zł, co uważam za duży plus.
Na prawdę bardzo polecam.
Zalety:
- 3 opcje kolorystyczne do wyboru (do róznych typów karnacji)
- jakość wykonania
- łatwość używania
- odcień i struktura brązera (jak dla mnie idealne)
- piekny kolor rozświetlacza (efekt tafli)
- róż jest bardzo stonowany
- bardzo niska cena w promocji