WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Kremy uniwersalne

Vitea Krem na dzień i na noc matujący i normalizujący

• 25 sierpnia 2020 o 16:29
    Oddałam synowi
    Nie mam wielkich zastrzeżeń co do działania kremu. Lekki, nie lepi się, porządnie i szybko wchłania się w skórę twarzy. Strefy T nie matuje u mnie na tyle, bym nie świeciła się tak, jak przy innych kremach. Makijaż nakłada się na niego świetnie, bo krem nie roluje się, cera jest dobrze przygotowana pod kosmetyki kolorowe. Mimo to krem oddałam synowi, niech się nim smaruje po goleniu, bo krem wg mnie ma właśnie taki typowo męski zapach kremu do golenia/po goleniu. Ja zdecydowanie preferuję "damskie" zapachy w kremach.
  • 20 stycznia 2020 o 18:59
    Świetny krem
    Bardzo dobry krem. Kupowałam go przez internet nie znając kompletnie jego składu. Ten mnie nie oczarował i miałam co do niego obawy. Rzadko trafiam na dobry krem, a ten był strzałem w dziesiątke. Rzeczywiście nawilżał moją odwodnioną skórę twarzy, podczas stosowania nie było żadnych wysypów i niespodzianek, wręcz przeciwnie, skóra się polepszyła. Podobał mi się również zapach kremu jak i to że był w szklanym słoiczku, a nie plastikowym, za czym nie przepadam. Gorąco polecam wypróbować.
    Zalety:
    • nawilża,
    • polepsza stan cery,
    • nie zapycha,
    • ładnie pachnie,
    • jest w ładnym opakowaniu,
    • dość wydajny, starczył na 1,5 miesiąca
    Wady:
  • 2 października 2019 o 14:05
    Rewelacyjny, świeży zapach
    Bardzo fajny krem! Jego jedynym minusem jest to, że nie ma go w okolicznych drogeriach i musiałam zamawiać przez Allegro. Krem ma super świeży, bardzo przyjemny zapach, który przy porannej aplikacji przynosi wręcz radość. Bardzo szybko się wchłania i zostawia skórę matową. Mam tłustą cerę i nie zauważyłam żadnego przesuszenia, czy ściągnięcia. W połączeniu z matującym podkładem (eveline liquid) zaczynam się świecić po czterech godzinach, ale skóra nie wygląda na przetłuszczoną, tylko po prostu trochę świecącą. Na moją skórę działa dobrze, ale nie wpłynął na poprawę zaskórników i jakiś pryszcz czasami nadal wyskakiwał, tak jak zawsze. Nie zapychał i nie miałam problemu z pojawianiem się bolesnych guli. Słoiczek jest bardzo elegancki, szklany, ciężki. Wygląda bardzo ładnie i sprawia wrażenie droższego produktu, niż jest w rzeczywistości. No i krem jest naprawdę wydajny.
    Zalety:
    • wydajny,
    • tani,
    • dobry skład,
    • szybko się wchłania,
    • rzeczywiście matuje na kilka godzin,
    • świetny pod makijaż,
    • przepięknie, świeżo pachnie,
    • jest lekki,
    • ma elegancki, szklany słoiczek.
    Wady:
    • nie wiem, gdzie go można kupić, poza internetem
  • 18 czerwca 2016 o 10:18
    Cudo!
    Przypadkiem zobaczyłam go w Leclerku ( nigdy wcześniej nie widziałam w drogerii) i jako, że mam skórę mieszaną to postanowiłam przetestować - zachęcił mnie ceną 10.99. Otwierając opakowanie możemy przeczytać, że firma jest polska i dopiero powstaje! Podoba mi się fakt, iż słoiczek jest szklany. Przechodząc do samego działania kremu to jak do tej pory najlepszy jaki używałam. On faktycznie świetnie matuje, delikatnie i świeżo pachnie, godnie zachowuje się pod makijażem. Nie wysusza, nie uczula - stopniowo nawilża. Jest wydajny, niewielka ilość wystarcza do pokrycia całej twarzy. Jestem zachwycona i mam nadzieję, że go nie wycofają i na stałe zagości w sklepach :)
  • 2 lutego 2015 o 20:00
    Bardzo dobry
    Ktrem to mój ulubieniec, szybko się wchalania, idealny pod makijaż, nie zapycha ani nie podrażnia ;) lekko \'męsko\' pachnie ;) Super matowi cerę ;)Szybko się chałnia, nie zostawia tłustego filmu ;) Podraznienia sie wyciszyły a kolryt skóry wyrównał sie Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1