Dezodoranty i antyperspiranty

AXE Anarchy For Her, Deodorant Body Spray Perfumowany dezodorant do ciała w sprayu

Axe Anarchy For Her dezodorant 150ml

• 11 września 2022 o 19:32
    Przyjemny
    Męskie dezodoranty AXE są mi dobrze znane, więc tego nie mogłam odpuścić, gdy znalazłam damską wersję. Zapach jest bardzo przyjemny słodko-kwiatowy, opakowanie wygodnie, spray działa sprawnie, dobrze dozuje produkt. Zapach na mnie utrzymuje się dłuższy czas i jestem z niego zadowolona.
  • 13 września 2021 o 13:21
    Przyjemny słodkawy zapach, który daje ochronę przez cały dzień
    AXE, znam głównie z produktów męskich, których używa mój mąż, ale ostatnio można było kupić zestaw damsko męski w którym to się znajdował właśnie ten Anarchy For Her. Opakowanie nie różni się kształtem od męskiej wersji, tyko grafika jest przyjemna dla kobiecego oka. Dysza bym powiedziała że jest typowo męska, ciśnienie jest zbyt mocne, co jest odczuwalne przy dozowaniu. Zapach Anarchy, pachnie przyjemnie i słodko, ale nie jest zbyt przytłaczający. Nie brudzi ubrań i utrzymuje się przez cały dzień, nie testowałam go na siłowni, ale w normalne dni robocze gdzie jestem zabiegana. Polubiłam wersje kobiecą od Axa, jestem ciekawa czy Axa wyda więcej produktów dla kobiet.
  • 5 sierpnia 2017 o 18:25
    jakoś nie
    Nie jestem fanką dezodorantów wolę perfumy lub wody toaletowe ale Axe znany był mi z męskich zapachów, które są śliczne więc postanowiłam wypróbować damską wersję. Zapach jest prześliczny, dość szybko się ulatnia a szkoda, bo naprawdę jest w moim stylu.Dezodorant nie zostawia śladów na ubraniach i ma bardzo wygodne opakowanie.
  • 21 stycznia 2017 o 19:00
    Super
    Kiedy wszedł na rynek ten dezodorant byłam mega zdziwiona, że Axe wydało coś dla nas, kobiet. Byłam bardzo ciekawa tego produktu, ponieważ mój mężczyzna używa tylko Axe do kąpieli, więc ja musiałam czym prędzej zakupić ten produkt dla kobiet. Ładne różowe opakowanie, typowe dla kobiet o bardzo ładnym przyjemnym zapachu, jednak jakoś, aż tak bardzo nie wywołał u mnie WoW, jest fajny ale nie na tyle, bym musiała go mieć wiecznie na półce, poza tym cena też nie jest jakaś tania.Polecam ale nie namawiam.
  • 27 stycznia 2015 o 13:12
    Super !
    Dezodorant podpatrzyłam od swojej kuzynki i również go kupiłam i jestem bardzo , bardzo zadowolona ! Z pewnością kupię nie jedno opakowanie :) Zalety: +przyjemny zapach + długo się utrzymuje + praktyczne opakowanie + nie brudzi ubrań + nie uczula i nie powoduje podrażnień Wady: - szybko się kończy - cena jest troszkę wysoka ( ok. 18 zł) Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 niecały