Maski do włosów

Kallos KJMN, Milk, Mleczna maska do włosów

E-Glamour.pl
Kallos Milk maska mleczna regeneracja 275ml
Kallos Milk maska mleczna regeneracja 275ml
Kallos Milk

Nasi użytkownicy zostawili 107 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 12 stycznia 2025 o 12:49
    To już nie ten sam zapach, co kiedyś
    Lubię Kallosy, więc kupuję je na zmianę - co chwilę to inną maskę. Zwykle wybieram emolientowe, ale tym razem uznałam, że przyda się coś z proteinami. Do tego zatęskniłam za tym pysznym mlecznym zapachem. Słoik standardowy, litrowy, wystarcza na długo. Zmianie uległa na pewno etykieta - kiedyś napis Milk był na srebrnym czy białym tle, teraz mamy kolor beżowy. Skład - jak to Kallosy, niezbyt szałowy, ale można go boostować dodatkami. W masce Milk mamy proteiny mleczne i o to mi chodziło. Zapach - to na co tak liczyłam okazało się wielkim rozczarowaniem! Zmieniono aromat! Nie ma już pysznego zapachu lodów mleczno-śmietankowych, jest jakiś słodki budyń. A w tle majaczy zapach... markera. Tak, markera, takiego do pisania po białej tablicy. Bardzo niefajne. Działanie - OK, jak to Kallosy. Maskę można dawkować obficie, dodawać do niej olejki czy keratynę i naprawdę jest fajnie. Włosy natychmiast się wygładzają, stają się śliskie, nieźle się rozczesują. Przyzwoita maska, ale przekombinowali z aromatami.
  • 11 kwietnia 2024 o 19:47
    Całkiem ok.
    Mleczna maska do włosów jest ona przeznaczona do włosów suchych. Zawiera ona proteiny mleka. Tej jeszcze nie miałam więc postanowiłam wypróbować. Ogólnie jest fajna bo wygładza mój "busz" i łatwiej się rozczesuje włosy ale do gustu nie przypadł mi zapach. Jest mleczny, nie tak bardzo intensywny ale jednak to nie to. Cena jak za taką pojemność bardzo atrakcyjna, bo płaciłam naprawdę tanio.
  • 23 listopada 2023 o 10:51
    Bez efektu wow
    Maskę stosowałam już parę lat temu wtedy była dla mnie idealna. Po latach wróciłam do niej i już nie widzę tego spektakularnego efektu co wtedy. Włosy są nawilżone i łatwiej się rozczesują ale nie jest to nic nadzwyczajnego. Ostatnio zaczęłam ją stosować jako 1 Etap pielęgnacji OMO i tu chyba sprawdza się lepiej. Ja dla mnie duży plus za zapach i duża pojemności oraz cenę. Produkt jest dość wydajny starcza na naprawdę długo
    Iccgk
    30 listopada 2022 o 7:34
    Dla biedawki jak znalazł
    Maska jest bardzo opłacalna, ponieważ za ok. 14zl mamy aż litr produktu. Opakowanie: średnio wygodne, plastik dość miękki, ale przy tej cenie zupełnie nie zwraca się ma to uwagi. Zapach: maski lekki, słodki, mleczny, na włosach niemal niewyczuwalny. Konsystencja: w porządku, dość gęsta, ale łatwo rozprowadza się ją na włosach. Dzialanie: dla moich niskoporów okazała się genialna - wlosy stały się odżywione, sypkie i lśniące. Bardzo ładny efekt. Używam jej ok. 3 razy w tygodniu i po prostu nie widać, żeby cokolwiek ubywało. Fajnie, że te maski są genialnej jakości I w świetnej, biedawkowej cenie:)
    Vamur
    29 września 2022 o 8:56
    Miłe zaskoczenie
    Kupiłam z polecenia koleżanki, z czystej ciekawości. Byłam w Hebe i przypomniało mi się jak ona zachwalała tę maskę. Trochę się bałam, przyznam szczerze, bowiem ta niska cena mnie dość mocno niepokoiła, nie spodziewałam się raczej niczego dobrego na moich włosach - wysokoporowate, łamiące się końcówki, a do tego naprawdę niewiele produktów potrafi sprawić, że wyglądają chociażby przyzwoicie. Bardzo miło jestem jednak zaskoczona! Zapach mi się nie podoba ale na szczęście szybko się ulatnia i po wyschnięciu włosów już go nie czuć. Samą maskę aplikuje się przyjemnie, można poszaleć z ilością, spłukuje się dobrze. Włosy łatwo się rozczesują, całkiem nieźle wyglądają nawet bez użycia prostownicy, są dość lśniące, sprawiają wrażenie odpowiednio nawilżonych. Nie będzie to niestety mój stały bywalec w łazience, bowiem ten zapach trochę odstrasza, wolę produkty, które pozostawiają przyjemny zapach na włosach jednak czasem będę wracać (lubię raz na jakiś czas zastosować inny kosmetyk niż moje ulubione). Za te pieniądze? Naprawdę warto spróbować
    Zalety:
    • Dobrze nawilża
    • Ułatwia rozczesanie włosów
    • Nie obciąża
    • Bardzo niska cena
    Wady: