WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Olejki do włosów

Garnier Fructis, Cudowny olejek z olejkiem z kamelii `Odżywienie i blask`

Nasi użytkownicy zostawili 30 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 stycznia 2021 o 19:20
    Bardzo wydajny produkt.
    Kupiłam ten olejek jakiś czas temu i ciężko było go zużyć, bo jest tak bardzo wydajny. Dla mnie jest to plusem, bo za niewielkie pieniądze otrzymujemy produkt, który starcza na wiele miesiący albo i dłużej. Olejek znajduje się w plastikowym opakowaniu, w którym widać zużycie produktu. Jest z pompką, która dobrze działa, nie zacina się. Należy jednak uważać przy stosowaniu tego produktu, bo nałożony w większej ilości może nie przynieść oczekiwanych efektów. Mi wystarczyła niewielka jego ilość, aby pokryć końcówki włosów. Włosy po jego użyciu były widocznie wygładzone i bardziej miękkie. Rozdwojone końcówki wyglądały dużo ładniej i zdrowiej. Używany w odpowiedniej ilości nie przetłuszcza włosów, nie obciąża ich i szybko się wchłania. Olejek ma ładny zapach, który przez jakiś czas wyczuwalny jest na włosach. Myślę, że kupiłabym go ponownie, ale z tego co widziałam dostępne są już inne wersje tego olejku, które również z chęcią bym wypróbowała. Miło będę wspominać ten produkt, bo u mnie naprawdę fajnie się sprawdził.
    Zalety:
    • Wygładza i zmiękcza włosy.
    • Końcówki włosów wyglądają ładniej.
    • Zapach.
    • Wydajność.
    • Nie obciąża i nie przetłuszcza włosów.
  • 1 maja 2020 o 17:03
    Olejek - wydajny
    Dziś przychodzę do Was z olejkiem do włosów jaki kupiłam kilka tygodni temu w drogerii natura za 15,99 zł .Olejek znajduję się w plastikowej butelce,butelka jest prześwitująca więc widać ile zostało nam produktu.Olejek na włosy można dawać albo bezpośrednio z butelki ( produkt posiada spray ) albo nałożyć na dłoń i następnie na włosy. Olejek bardzo ładnie pachnie,mam uczucie że tak świeżo cytrusowe nuty unoszą się w powietrzu. Cieszę się że olej nie obciąża włosów,nie robi z nich tłustych włosów.Włosy są po nich miękkie w dotyku,gładkie,lśniące.Bardzo jest wydajny,starcza na długo.Ja go używam codziennie rano,i widzę efekt.Zauważyłam że poprawiły mi się końcówki włosów,włosy są wzmocnione,mniej wypadają. Jestem zadowolona z tego olejku.
    • Działanie
    • Efekt
    Wady:
    • Cena / chyba że na promocji
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 8 marca 2020 o 12:25
    Lubię go :)
    Kupiłam go już dosyć dawno w Super-Pharm, był na przecenie. Mimo, że używam go na zmianę z innymi tego typu specyfikami, jego właściwości się nie zmieniły. Olejek bardzo ładnie pachnie, niewątpliwie umila jego używanie. Włosy są dzięki niemu miękkie i lśniące. Użyty w odpowiedniej ilości nie przetłuszcza włosów - u mnie wystarczy jedna, góra dwie pompki (mam włosy do połowy pleców). Jest także wydajny, a to jego spora zaleta. Raczej już go nie kupię, bo został wycofany albo podpięto go pod inną linię Fructisa. Ale jak mi się skończy, będę go miło wspominać :) .
    Drogeria Super-Pharm
  • 1 marca 2019 o 13:23
    Never Ending Story
    Patrząc na skład widzimy przede wszystkim silikony. Trochę olejku arganowego i olejku z kamelii. Stosuję ten olejek na końcówki. Sam produkt jest dość mało obciążający i ciężko przesadzić z jego ilością. Zapach jest naprawdę przyjemny, niedrażniący. Wydajność po prostu powala. Nie pamiętam już kiedy go kupiłam, a zostało mi jeszcze dobre 15 ml. Polecam.
  • 16 lipca 2018 o 14:17
    Przyjemny w użyciu olejek
    Ze względu na to, że jestem posiadaczką rozjaśnianych włosów, często wspomagam się olejkami, aby zapobiec ich przesuszeniu oraz puszeniu się. Po olejek z Garniera sięgnęłam po raz pierwszy kilka tygodni temu, skuszona pozytywnymi opiniami na jego temat na Wizażu. Akurat natrafiłam na promocję, więc udało mi się go zakupić w bardzo przystępnej cenie. Olejek posiada bardzo ładny, przepełniony słodyczą zapach, który długo utrzymuje się na włosach. Aplikuje się go bardzo prosto i wygodnie, dzięki opakowaniu z pompką, która nie zacina się. Dobrze rozprowadza się na włosach, należy jednak uważać na jego ilość - jeżeli przesadzimy, włosy będą wyglądały ciężko i nieświeżo, a pasma będą tłuste. Dlatego też używam go wyłącznie na mokre włosy, w bardzo niewielkiej ilości - zazwyczaj na końcówki, sporadycznie od połowy włosów (pomijając oczywiście skalp). Raz zaaplikowałam go na suche włosy, ale nie był to najlepszy pomysł, gdyż włosy wyglądały jak nieświeże. Olejek szybko się wchłania oraz widocznie wygładza końcówki włosów, zapobiegając ich rozdwajaniu i łamaniu się. Poprawia ich nawilżenie i wygląd - stają się bardziej błyszczące i miękkie w dotyku. Jest bardzo wydajny i wystarcza na długi czas stosowania. Polecam :).
    Zalety:
    • wygodne opakowanie z pompką,
    • ładny zapach,
    • dobrze rozprowadza się na włosach,
    • szybko się wchłania,
    • poprawia stan końcówek włosów, zapobiega ich łamaniu i rozdwajaniu się,
    • nawilża i zmiękcza,
    • jest wydajny,
    • ma dość przystępną cenę.
    Wady:
    • trzeba uważać z jego ilością: może przetłuścić włosy,
    • nie nadaje się do aplikacji na suche włosy, gdyż po zastosowaniu wyglądają nieświeżo.