WIZAŻ logo
Olejki do włosów

Greenelixir Argan Oil for Hair Olejek arganowy do włosów

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
4,6 (12)
3 hity!

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full

• 3 maja 2020 o 18:29
    Fajny produkt
    Gdzie został kupiony produktW hipermarkecie
    Fajny produkt w dobrej cenie. Stosuję naprzemiennie z innymi olejami bądź odżywkami i faktycznie moje włosy są w znacznie lepszej kondycji niż wcześniej. Włosy po użyciu olejku są widocznie nawilżone, gładkie i pachnące. Pojemność olejku również mi dopowiada.
    Zalety:
    • działanie
    • pojemność
  • 9 lutego 2019 o 11:10
    mój ulubiony
    Gdzie został kupiony produktW hipermarkecie
    Olejek kupuje w Biedronce.Nie jest drogi. Łatwo się rozprowadza. Nadaje blask. Włosy są miękkie i wygładzone. Dzięki olejkowi włosy łatwo się rozczesują, są odżywione, nie rozdwajają się. Wyglądają ładnie i zdrowo. Są nawilżone.
    • odżywia włosy
    • nawilża
    • redukuje rozdwajanie
    Wady:
    • brak-
  • 14 września 2018 o 9:04
    Mój ulubieniec!
    Gdzie został kupiony produktW hipermarkecie
    O tym olejku krążą różne opinie. Dla mnie jest fantastyczny. Używam go już od trzech lat, regularnie (zamieniam go z innymi produktami raz ten olejek raz coś innego). Moje włosy bardzo lubią oleje i ten kosmetyk pochłaniają jak gąbka. Nie wyobrażam sobie bez niego mojej włosowej pielęgnacji.
    Zalety:
    • nadaje włosom miękkość i połysk
    • ślicznie pachnie
    • cena! ok. 5zł
    • dostępność - kupuję go w Biedronce
  • 2 sierpnia 2018 o 16:42
    CAŁKIEM PRZYZWOITY OLEJEK
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    Trafiłam kiedyś na to maleńkie cudeńko przypadkiem w Rossmanie.Kupiłam z ciekawości bo był niedrogi,a do tego olejek arganowy ma bardzo dobrą opinię wśród kosmetyków do włosów.Nie rozczarowałam się,wystarczą dwie krople i fajnie nawilża włosy(oczywiście po użytej wcześnie odżywce lub masce)Do tego pięknie pachnie
    Zalety:
    • maleńka buteleczka
    • niska cena
    • piękny zapach
    • efekty działania
    Wady:
  • 6 lipca 2018 o 9:16
    jest OK
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktInna drogeria
    Produkt wzięłam kiedyś w Biedronce jak znudził mi się jedwab do włosów. Muszę przyznać, że był to trafny wybór. Olejek bardzo fajnie nawilża i wygładza włosy. Dodatkowo ślicznie pachnie. Dzięki konsystencji bardzo łatwo się rozprowadza. Olejek oczywiście nie odżywia włosów, ale ratuje ich wygląd :) Poręczne, niewielkie opakowanie zasługuje na przyznanie dodatkowej gwiazdki.
    Zalety:
    • Zapach,
    • Wydajność,
    • Poręczne opakowanie,
    • Łatwo się rozprowadza

szukaj