Olejki do włosów

Biosilk Silk Therapy with Organic Coconut Oil Leave-In Treatment For Hair & Skin Regenerujący olejek z jedwabiem i kokosem

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 lipca 2024 o 15:49
    Olejek do włosów
    Mini olejek do włosów, bardzo ładnie pachnie. Wystarczy jego niewielka ilość, by włosy były gładkie i błyszczące, faktycznie nadaje im taki efekt a do tego pozostawia na nich przepiękny zapach. Efekt długo utrzymuje się na włosach.
  • 15 lipca 2021 o 18:56
    Kokosek :)
    Olejek ma śliczny zapach kokosa - niektóre Wizażanki sugeruję, że czuć w nim alkohol, ale ja jakoś aż tak intensywnie go nie czułam. Nawet jeśli faktycznie ma w sobie alkohol, to na szczęście nic złego nie zrobił z moimi włosami (a od jakiegoś czasu staram się unikać specyfików do włosów zawierających alkohol). Włosy są dzięki niemu miękkie i jedwabiste. Nałożony małą kroplą stacza na moje dość długie włosy, tak więc wydajność na plus (jak zresztą każdy olejek CHI). Nie wiem, czy kupię go ponownie, ale miło mi się go używało.
  • 4 lipca 2021 o 13:46
    Świetny jest
    Jedwab został kupiony za około 5 zł. Jedwab bardzo mi dobrze wygładził włosy i sprawił że moje końcówki lepiej wyglądały i nie miałam problemu z rozczesaniem. Bardzo mnie urzekł zapach tego jedwabiu i ma bardzo małą podręczną buteleczkę, co do każdej kosmetyczki się zmieści. Produkt jest bardzo wydajny co ma długo starcza i strasznie gęstą konsystencje ma. Wystarczy jedna kropla, a pokryje ładnie końcówki. U mnie jedna buteleczka wystarczyła na pół roku. Zalety: -cena -ładny zapach -wydajność -odżywia -gesty
  • 19 kwietnia 2021 o 9:55
    zdecydowanie mój ulubiony
    Jedwab jak jedwab super wygładza i sprawia, że włosy są sypkie. Akurat ten urzekł mnie drobną buteleczką która ma około 6cm wysokości-zmieści się do każdej kosmetyczki. Równie cudowny w tym jedwabiu jest zapach-nie każdemu może przypaść do gustu bo jest słodki i dość ciężki natomiast w tak niskiej cenie warto wypróbować. Pomimo tej drobnej buteki produkt jest wydajny bo wystarczy kropla aby pokryć końcówki nawet przy tak długich włosach jak moje.
  • 8 grudnia 2020 o 20:22
    Śliczny zapach i dobre działanie.
    Używałam już wielu jedwabi do włosów i bardzo je lubię. Ten wypatrzyłam na promocji za 5 zł, więc nie mogłam się oprzeć. Mam włosy do ramion. Po dawnych farbowaniach zostały mi jeszcze zniszczone końcówki i to właśnie dla nich ten jedwab. Opakowanie nie jest duże bo tylko 15 ml, ale mam go już chyba kilka miesięcy i nie widać żeby cokolwiek ubyło. Produkt jest w plastikowej buteleczce z nakrętką. Trzeba uważać żeby opakowanie zawsze stało pionowo, ponieważ mi się przypadkiem osunęło i cała buteleczka zrobiła się lepka od wyciekającego produktu. Jedwab jest gęsty i przeźroczysty. Ma wspaniały, kokosowy zapach. Nie mogę mu się oprzeć i po nałożeniu na włosy długo jeszcze wącham ręce:). Nakładam go na same końce i myślę że spisuje się świetnie. Bardzo dobrze nawilża przesuszone końce, są gładkie i miękkie, bardzo miłe w dotyku. Czuć że są zregenerowane. Trzeba tylko uważać z ilością. Kiedyś nałożyłam odrobinę za dużo i skończyło się to sklejonymi włosami:). Dodatkową zaletą jest to że świetnie spisuje się jako serum na dłonie. Po nałożeniu na końcówki zawsze dobieram jeszcze trochę i wcieram w dłonie. Są po tym bardzo gładkie i odżywione a nieziemski zapach pozostaje na długo. Podsumowując to fajny produkt nie tylko do włosów, a zapach przyprawia o zawrót głowy. Polecam.
    Zalety:
    • Piękny zapach
    • Odżywia włosy
    • Dobrze spisuje się na dłonie
    Wady:
    • Nie szczelne opakowanie
    • Trzeba uważać z ilością
    Drogeria Super-Pharm