Korektory do twarzy

Wibo Boutique de Beauté, Pen Concealer Kremowy korektor w kredce

Nasi użytkownicy zostawili 48 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Wika_a
    11 maja 2024 o 13:19
    Tragedia
    Jestem bardzo zawiedziona, myślałam ze będzie fajniejszy niż zwykły płynny korektor jednak się myliłam, nie da się go w ogole rozprowadzić i prawie w ogole nie ma krycia. Strasznie suchy. Zbiera się bardzo w załamaniach
  • 3 kwietnia 2022 o 16:04
    Nie kupię
    Jestem rozczarowana z tego korektora. Kupując go, myślałam, że znalazłam perełkę. Lecz po użyciu tego korektora kilka razy, byłam rozczarowana. Bardzo ciężko się rozprowadza po twarzy. Ma jakiś żółty kolor, widać go na twarzy, jakaś porażka. Nie wykorzystałam nawet jednego opakowania, został wyrzucony do kosza.
    Zalety:
    Wady:
    • kolor
    • ciężko się rozprowadza
  • 2 lutego 2021 o 10:55
    Zbędny kosmetyk
    Kremowy korektor Wibo uznałałabym za bubel. Ani to nie matuje, ani nie zakrywa tego, co powinien zakrywać... Jak dla mnie nie robi nic. A nie, robi jedno - wysusza skórę. Za każdym razem jak nałożyłam korektor, widać było: a) niepełne krycie, b) wysuszoną skórę, dosłownie takie ruloniki, c) niedopasowany do koloru skóry korektor. To ostatnie nie wynika z faktu, że zakupiłam zły odcień. Wzięłam najjaśniejszy jaki był. Po prostu ten korektor nie wpasowuje się w skórę i widać dosłownie go jako takie wypukłe, brzydkie mazidło. Nie polecam. Męczyłam się z nim dość długo, ale nie ma sensu, leży już dobre kilka miesięcy u mnie w szufladzie (chociaż jest go jeszcze ponad połowa) i po prostu go wyrzucę. Ocena 2 gwiazdki to chyba tylko wyłącznie dlatego, że lubię firmę Wibo i nigdy nie kupiłam od nich takiego bubla.
  • 10 listopada 2020 o 19:22
    Jest do niczego.
    Nigdy nie przepadałam za produktami w kredkach, jednakże skusiła mnie jego cena oraz zapewnienia producenta. Niestety korektor ten okazał się katastrofą. Nie nadaje się do nakładania pod oczy ani na niedoskonałości. A to dlatego, że: 1. nie da się go dokładnie rozprowadzić. Korektor niby jest miękki, ale po nałożeniu na skórę zostaje w jednym miejscu, zbiera się w nim, zamiast rozkładać. Dłuższa próba pracy kończy się pustymi dziurami w niektórych miejscach. 2. wchodzi w zmarszczki. Korektor ten podkreślił i uwidocznił mi zmarszczki, o których do tej pory nie miałam pojęcia! 3. nie kryje. Korektorem tym nie zakryjemy niczego- zaczerwień, przebarwień, naczynek, sińców pod oczami... 4. jest suchy. Korektor podkreślił mi suche skórki na nosie 5. nie łączy się z innymi produktami. Na linii łączenia z podkładem produkty ważą się, robią się dziury. 6. wygląda bardzo ciężko, szczególnie pod okiem. Korektor w ogóle nie stapia się ze skórą, ciężko na niej osiada, jest bardzo widoczny. Nie lubię również produktów w kredkach ze względu na to, że trzeba je strugać, zawsze mieć temperówkę w zasięgu ręki (o większych oczkach). Z produktami płynnymi po prostu nie ma takiego problemu. Jedyne za co mogę pochwalić ten produkt to kolory, o dziwo nie są pomarańczowe, wpadają w żółtości i są dosyć jasne.
    Zalety:
    • kolory
    Wady:
    • nietrwały
    • ciężki
    • suchy
    • nie chce się rozprowadzać
    • nie gra z innymi produktami
    • NIE KRYJE
  • 1 sierpnia 2020 o 17:49
    Jakby był w lepszej formule, płynnej to może coś z niego by było...
    Kupiłam taki korektor od Wibo dla odmiany. Zawsze tylko płynne i już wtedy żadnego nowego korektora nie testowałam, to pomyślałam i wzięłam ten. Jeszcze chyba był akurat na promocji, więc super. Kolor to największy plus tego marnego korektora. Miałam go o numerze 2, czyli piękny beżowo- żółciutki kolor idealny na cienie pod oczami. Zaletą również jest cena i łatwa dostępność, i na tym plusy się kończą. Korektor ten: - bardzo źle się nakłada. Niby jest miękki, ale nakładanie jest nie przyjemne. Czuć tarcie po skórze. - bardzo słabo kryje. Nie ukrywa niedoskonałości, pieprzyków, prześwitów czy sińców, na co bardzo liczyłam, ze świetnie sie sprawdzi. - nie jest trwały. Już po dłużej chwili bardzo zaczyna się odcinać od makijażu i wyglądać nie naturalnie. Widać go bardzo mocno w miejscach nałożonych. Nie stapia się ze skórą. - wchodzi w zmarszczki, załamania - wygląda ciężko i wyglądam jakbym miała go nałożone 10 kilo. Nawet w niewielkiej ilości tak się dzieje - trudno ładnie go rozprowadzić. Roluje się, zwija. - temperowanie to również problem, ponieważ korektor jest miękki i szybko się wkład łamie podczas temperowania. Przez to traci na wydajności.