Korektory pod oczy

Janssen Cosmetics Make Up, Perfect Cover Cream Kamuflaż / korektor do twarzy

• 13 marca 2018 o 17:41
    Najlepszy kamuflaż
    Kamuflaż najlepszy z wszystkich jakie testowałam, krycie jest mega, duzy wybór kolorów i ogromna wydajność. Nie zamieniłabym go na żadnego tańszego odpowiednika. Bardzo dlugo sie utrzymuje, nie znika z twarzy po dotknięciu palcem.
    Zalety:
    • bardzo dobre krycie
    • bardzo wydajny- przy uzywaniu punktowym wystarcza mi na kilka miesiecy
    • wygodny pojemniczek pozwalający na zużycie produktu do konca
    Wady:
  • 31 sierpnia 2016 o 14:05
    Pierwszy a najlepszy
    Jest to ta na prawde moj pierwszy korektor typu camouflage, do tej pory miałam tylko jakies w plynie, bardziej pod oczy. Dostałam go od ciotki(ktora tez jest nim zachwycona) ( korzysta tez z niego moja mama i tez bardzo go lubi) wiec nie znam ceny, podobno jest z tych drozszych 40-50zł choc moge sie mylic, ale z czystym sumieniem moge go polecic. Starcza na bardzo dlugo, mam go juz od dawna a zuzycie jest niewielkie. Dobrze maskuje wypryski i zaczerwienienia :)
  • 11 lutego 2015 o 13:25
    Wspaniały i dla każdego
    Kamuflaż idealnie nadaje się na sińce pod oczami - jednak w małej ilości gdyż może okazać się za ciężki. To produkt godny polecenia dla osób które potrzebują dużego krycia, ale chcą także osiągnąć w miarę naturalny efekt. Producent zaleca wpracowywanie go gabeczką, lecz dobrze rozgrzane palce również dadzą sobie radę - kiedy mamy sytuację bez wyjścia. Kolor 01 będzie odpowiadał większości. Dobrze nada się na sesje zdjęciowe, bo równie dobrze współpgra ze światłem i nie daje płaskiego efektu. Warto go przypudrować. Co do wodoodporności - nieźle się trzyma, nie rozwarstwia się, więc można go używać o każdej porze roku. Nie zauważyłam ściemiania się koloru w trakcie noszenia, ani także przesuszenia partii skóry. Dobry produkt za równie dobrą cenę. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 sztuka standardowa
    ang09
    10 lutego 2015 o 15:29
    Fenomenalny korektor!
    Pierwszy raz spotkałam się z tym korektorem/kamuflażem na uczelni podczas szkolenia z firmy Janssen. Korektor ma dużo odcieni, do wyboru do koloru! Fantastycznie ukrywa wszelkie niedoskonałości, sińce, ciemne \\\'podkowy\\\' pod oczami, pryszcze, przebarwienia. Najjaśniejszy odcień świetnie rozświetla np. okolice pod brwiami. Ukrywa zmarszczki i wszelkie inne niepożądane zmiany na twarzy. Odcienie można ze sobą mieszać aby uzyskać taki kolor jaki nas zadowala. Korektor ten jest niesamowicie wydajny i przede wszystkim jest wodoodporny. Nadaje się idealnie na każdą porę roku. Jest on moim priorytetem wśród korektorów! Starcza na bardzo długo i cena też nie jest za bardzo wygórowana jak na tak fantastyczny produkt. Naprawdę szczerze polecam! Zresztą nie ja jedyna, bo chyba skradł serce wszystkim moim koleżankom z uczelni :)