Peelingi do skóry głowy

Natura Siberica Oblepikha Siberica Professional, Rokitnikowy scrub do skóry głowy

Natura Siberica Oblepikha Scalp Scrub peeling do skóry głowy 200ml
Eurobio Lab Natura Siberica Rokitnikowy Peeling do Skóry Głowy do Wszystkich Rodzajów Włosów 200ml

Nasi użytkownicy zostawili 111 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 18 stycznia 2025 o 21:17
    Taki sobie
    Peeling niby oczyszcza skórę głowy, ale nie jest to piorunujący efekt. Drobinki peelingujące bardzo ciężko się wymywa. Efekt nie jest wart tak ciężkiej pracy. Dodatkowo zapach nie jest przyjemny.
  • 20 października 2024 o 21:15
    Mocno średni
    Peeling do skóry głowy od Natura Siberica to produkt, który niestety nie spełnił moich oczekiwań. Na początku byłam bardzo podekscytowana, bo zapowiadał się obiecująco. Ma fajną konsystencję i łatwo się go nakłada, ale… to właściwie tyle dobrego. Po użyciu skóra głowy rzeczywiście była odświeżona, ale efekt nie był na tyle zauważalny, żebym mogła się nim naprawdę cieszyć. Włosy były gładkie, ale nie zauważyłam, żeby peeling jakoś znacząco poprawił ich kondycję. Musiałam go używać regularnie, żeby w ogóle zobaczyć jakieś efekty, a i tak były one średnie. Zapach był przyjemny, świeży i naturalny, co na pewno na plus, ale to za mało, żeby mnie w pełni zadowolić. Liczyłam na więcej po tym produkcie, więc niestety nie mogę go polecić. Dla mnie to tylko średniak, a miałam nadzieję na coś znacznie lepszego.
  • 13 marca 2024 o 19:54
    KOSZMAR
    Najgorszy ponieważ stworzony przez najgłupsze osoby, jakie tylko w życiu wzięły się za produkcję kosmetyków do skóry głowy. Drobinki się nie rozpuszczają, co oznacza że osoba która posiada włosy będzie mieć BARDZO POWAŻNY PROBLEM żeby to z włosów wypłukać. Równie dobrze możecie się na plaży w piasku turlać i wyjdzie na to samo, a piasek macie za darmo, a ten peeling za darmo nie jest. Nie wyrzucę go co prawda, bo jako najzwyklejszy peeling do każdej innej części ciała będzie się nadawał, ALE NIE DO GŁOWY! Co za porażka. Jak można tak wprowadzać ludzi w błąd!! 0/10
    Wady:
    • piasek nie peeling
  • 7 kwietnia 2023 o 0:18
    chyba najlepszy!
    Do tej pory przetestowałam już trochę peelingów do skóry głowy i stwierdzam, że ten jest chyba najlepszy. To co go wyróżnia na tle wszystkich innych tego typu kosmetyków, to fakt, że się pieni. Bardzo mi się to podoba! Trochę ciężko z dostępnością stacjonarnie, ale na allegro trochę tego jest. -ładny zapach, chociaż uprzedzam, że rokitnik jest dość specyficzny i nie każdemu podpasuje -peeling się pieni! -bardzo dobre oczyszczenie skóry głowy -wystarczy użyć raz w tygodniu -wydajny -przez to, że powstaje piana, ziarenka peelingu łatwiej wypłukać z pasm włosów
    Ganette
    30 października 2022 o 0:53
    Peeling jakich mało.
    Używam tego peelingu od ponad roku, testowałam już wiele innych ale nie trafiłam dotychczas na lepszy. Peeling ma bardzo oryginalny zapach, jak cała rokitnikowa seria z resztą. Produkt bardzo dobrze odświeża skórę głowy, włosy są czyste, ma się poczucie świeżości. Używam raz w tygodniu i to w zupełności wystarcza. Nie ma problemu z wymyciem go z włosów. Włosy lśniące, skóra głowy w końcu oddycha. W połączeniu z szamponem i odżywka z serii daje super rezultaty, z innymi produktami też w żaden sposób się nie gryzie. Zapach nie pozostaje długo na włosach, ale używanie produktu który tak przyjemnie pachnie naprawdę sprawia przyjemność. Pobudza włosy do wzrostu. Ja nie widzę minusów tego peelingu. Stacjonarnie nie wszędzie jest dostepny, ale w drogeriach internetowych kupimy bez większego problemu.