Peelingi do skóry głowy

Eveline Cosmetics My Life My Hair, Trychologiczny peeling do skóry głowy

Eveline
Trychologiczny peeling do skóry głowy
Eveline Cosmetics Cosmetics - My Life My Hair - Trychologiczny peeling do skóry głowy - 125 ml
Pachnidelko

Nasi użytkownicy zostawili 138 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 kwietnia 2025 o 15:24
    Daje radę
    Nie powoduje jakiegoś mocnego peelingu ale na moje potrzeby wystarcza. Raczej z tych delikatnych peelingów. Trochę przedłuża świeżość, może o dzien? Nie jest drogi, chociaż lepszy efekt peelingu widzę po neboa - a ma podobną cenę
  • 11 marca 2025 o 20:43
    Mój sposób na przetłuszczające się włosy
    Stosuję ten peeling raz w tygodniu i już po pierwszym użyciu zauważyłam jego efekty. Wcześniej miałam bardzo duży problem z przetłuszczaniem się włosów i skóry głowy. Odkąd regularnie robię peeling, moje włosy dłużej pozostają świeże i czyste. Mimo właściwości złuszczających peeling nie podrażnia skóry głowy i bardzo łatwo się go nakłada aplikatorem z opakowania. Nie mam też problemu z jego zmyciem, a daje naprawdę świetne efekty. Dzięki niemu kondycja moich włosów i skóry głowy znacznie się poprawiła, a ja nie muszę się martwić, że już po jednym dniu od mycia mam przetłuszczone włosy.
    Zalety:
    • Skutecznie oczyszcza skórę głowy
    • Włosy mniej się przetłuszczają
    • Łatwo nakłada się go z opakowania
  • 24 lutego 2025 o 13:03
    Lubię ten produkt
    Peeling używam raz w tygodniu. Nie zliczę ile opakowań tego produktu już złuzylam. Dobrze oczyszcza skórę głowy. Pod szczypie nie podrażnia. Ma bardzo wygodne opakowanie. Włosy po wysuszeniu są odbite od nasady bez konieczność stosowania produktów do objętość. Według mnie jest to dobry produkt starcza mi na około 4 razy
  • 29 grudnia 2024 o 22:18
    Oczyszczenie i odbicie od nasady na dobrym poziomie
    Posiadam długie cienkie włosy skłonne do wypadania a skóra głowy mega szybko mi się przetłuszcza co powoduje po jednym dniu porządny przyklap i przymus mycia włosów. Na peeling skusiłam się po przeczytaniu recenzji na wizaż. Zamknięty w miękkiej tubie z dziubkiem ułatwiającym aplikację bezpośrednio na skórę głowy. Dziubek ten jest przekręcany co jest wygodną opcją otwarcia/zamknięcia kosmetyku. Sam peeling ma jasnoczarny odcień i subtelny zapach. Konsystencja jest idealna, by łatwo zaaplikować a jednocześnie nie martwić się, że peeling poleje się tam gdzie nie chcemy (miałam małą rankę na głowie podczas stosowania tego peelingu i mogłam bez problemu ominąć to miejsce). Peeling powoduje uczucie mrowienia na skórze. Uwaga na wrażliwszą skórę poza skalpem- zdarzyło mi się posmarować kawałek skóry za uchem, co spowodowało podrażnienie i zaczerwienienie tego miejsca. Kosmetyk bez problemu się zmywa. Po użyciu skóra głowy jest odczuwalnie odświeżona i czysta a włosy odbite od nasady. Efekt u mnie niestety utrzymuje się jeden dzień, ale bez tego peelingu przyklap jest większy, więc uważam to za sukces. Będę jednak szukać kosmetyku, który bardziej mnie usatysfakcjonuje swoim działaniem w dłuższej perspektywie czasu (recenzje zawsze piszę po zużyciu minimum jednego opakowania lub pod koniec).
    Naafixx
    24 sierpnia 2024 o 17:29
    Zawiodłam się.
    Postanowiłam przetestować ten produkt z uwagi na popularność, dobre opinie innych użytkowników, polecenia influencerek oraz z uwagi na znane mi inne produkty marki Eveline Cosmetics. Produkt zakupiłam w Hebe za niecałe 25 złotych. To był pierwszy najdroższy peeling jaki kupiłam- bez promocji. Szata graficzna oraz obietnice producenta na opakowaniu upewniły mnie, że to dobry wybór lecz czy aby na pewno? Po otwarciu poczułam na prawdę ciekawy zapach. Konsystencja była ciemnego koloru przez co bałam się, że będzie mi odbarwiać włosy- na szczęście po delikatnym wmasowaniu kolor zaniknął. Niestety, ale bio peeling okazał się być porażką! Próbowałam testować peeling na różne sposoby: poprzez trzymanie włosów od minimalnego to maksymalnego czasu wskazanego przez producenta czy nawet przez zwiększenie ilości produktu. Tłuste pasma włosów wywołały u mnie dosłownie odrazę- im dłużej o tym myślę tym bardziej jestem skłonna powiedzieć, że to nie była wina włosów lecz produktu... Z początku myślałam, że to ja coś zrobiłam nie tak, lecz nigdy przy żadnym peelingu nie miałam takiej sytuacji! Jestem mocno zawiedziona, że mimo tylu świetnych opinii produkt okazał się być klapą...
    Zalety:
    • Dostępność
    • Wygodny aplikator
    Wady:
    • Nie działa