Peelingi do skóry głowy

Happy PEH Drobnoziarnisty peeling do skóry głowy

Nasi użytkownicy zostawili 14 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

agam93
    30 marca 2025 o 18:16
    Polubiłam go
    Peeling zamknięty jest w tubce przyciągającej wzrok fluorescencyjną grafiką. Konsystencja jest kremowo-żelowa z widocznymi drobinkami, które są również wyczuwalne w dłoniach podczas aplikacji. Od razu po otwarciu wydobywa się energetyczny, limonkowy zapach. W instrukcji napisane jest by nakładać produkt na zwilżoną skórę głowy. Peeling nie podrażnia skóry głowy. Włosy są odbite od nasady ale nie zauważyłam poprawy objętości jak przekonuje producent. Mimo tego jestem zadowolona z tego peelingu i jego działania na skórę głowy i włosy. Ponadto peeling jest wydajny, wystarczy niewielka ilość w kilku miejscach na głowie, mi starczył na ponad 1,5 miesiąca. Na pewno jeszcze do niego wrócę.
    Zalety:
    • Wyczuwalne drobinki
    • Nie podrażnia skóry głowy
    • Włosy odbite od nasady
    Wady:
    • Nie zauważyłam poprawy objętości włosów
  • 20 marca 2025 o 19:20
    Jest ok
    Drobnoziarnisty Peeling do skóry głowy Happy PEH. Początkowo trochę się go bałam tych drobinek i tego, że podrażnioną skórę głowy i włosy. Na szczęście nic takiego się nie wydarzyło. Mimo wszystko wydaje się być dość delikatny. Opakowanie to tubka, a ja przyzwyczaiłam się, że tego typu kosmetyki mają opakowanie z wąską końcówką. Dlatego też zdecydowałam się przelać tylko do takiego pojemniczka innym produkcie. W ten sposób wygodniej mi się dozowało. Filmiki z gestem, ale z łatwością rozprowadza się po skórze głowy. Nie trzeba go długo przetrzymywać na głowie, co dla mnie jest zaletą. Jeżeli jednak zostawimy go chwilę dłużej, to daje uczucie chłodzenia. Bez problemu spłukuje się go wodą. Zapach jest Delikatny, przypomina mi trochę zapach limonki. Jak do tej pory nie trafiłam na peeling, po stosowaniu którego, widziałam jakieś szczególne efekty. W dalszym ciągu u mnie jest tak samo. Używam dla zasady, bo tak należy. Może przez chwilę włosy są trochę bardziej odbite od nasady, ale tyle, nie przedłuża mi świeżości skóry głowy.
  • 6 sierpnia 2024 o 12:39
    Dobrze oczyszcza i nadaje świeżości
    Happy PEH Drobnoziarnisty Peeling do Skóry Głowy to wysokiej jakości produkt stworzony z myślą o głębokim oczyszczaniu i odświeżaniu skóry głowy. Peeling wyróżnia się drobnoziarnistą formułą, która skutecznie usuwa martwe komórki naskórka oraz zanieczyszczenia, nie podrażniając przy tym skóry. Formuła peelingu zawiera starannie dobrane drobinki, które masują skórę głowy, poprawiając jej mikrokrążenie i ułatwiając usuwanie nadmiaru sebum. Dodatkowo, składniki nawilżające i łagodzące w postaci ekstraktów roślinnych i witamin pomagają w regeneracji i zapewniają skórze głowy uczucie świeżości i komfortu. Peeling jest łatwy w aplikacji i dobrze się spłukuje, nie pozostawiając resztek na włosach. Po jego użyciu skóra głowy staje się gładka, odświeżona, a włosy są lepiej przygotowane do dalszej pielęgnacji. Regularne stosowanie peelingu może pomóc w redukcji problemów z łuszczeniem się, swędzeniem czy nadmiarem sebum, a także poprawia ogólną kondycję włosów. Happy PEH Drobnoziarnisty Peeling do Skóry Głowy to idealny wybór dla osób szukających skutecznego, ale delikatnego środka do oczyszczania skóry głowy, który dostarcza uczucia świeżości i przyczynia się do zdrowego wzrostu włosów.
  • 21 lipca 2024 o 9:52
    Fajny
    Polubiłam ten peeling. Może niczym specjalnym się nie wyróżnia, ale czy musi? W końcu to peeling :-) - > Rozprowadzanie jest ciut kłopotliwe, ale jest to demona tej kategorii produktów - ziarnistych peelingów do skóry głowy. Nie mogą być za rzadkie, bo na mokrej głowie spłyną, a jeśli są gęste, ciężko rozprowadzić na owłosionej skórze. -> Grubość drobinki dobra, tak żeby na drażnić skóry głowy. -> Spłukuje się dobrze, lekko się pieni, co pozwala wykonać przyzwoite pierwsze mycie. -> Wydajność podobna do innych tego typu - tu ja pozwala na kilka użyć (4, może 5). -> Przyjemny, owocowy zapach. Wart polecenia i wypróbowania.
    Kxxx000
    12 lipca 2024 o 20:50
    Dobry peeling za niską cenę
    Drobnoziarnisty peeling spełnia swoje obietnice. Dobrze czyści skórę głowy przy małym skalpie. Dobrze się rozpuszcza. Małe trudności z nakładanie na skórę głowy. Trzeba trochę dłużej splukiwac niż przy peelingach płynnych.
    Zalety:
    • Ładnie pachnie
    • Usuwa zanieczyszczenia skóry głowy
    Wady:
    • Nie najlepiej się nakłada
    • Gorzej się spłukuje