WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Peelingi do skóry głowy

Neboa Trichological Care, Normalizujący peeling kwasowy do skóry głowy

Nasi użytkownicy zostawili 54 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Raava
    10 czerwca 2025 o 21:47
    Przyjemny delikatny
    Bardzo przyjemny i praktyczny produkt. Po rozczarowaniu szamponem tej marki do testów zostało mi kilka innych produktów. Ten akurat przypadł mi do gustu. Skore głowy mam w dobrej kondycji. Szukałam produktu delikatnego, który nie podrażni i taki właśnie otrzymałam. Bardzo wygodna aplikacja. Produkt o lekko leistej konsystencji dobrze się rozprowadza i nie ścieka po głowie. Ma delikatne drobinki, które nie podrażniają. Produkt zostawiam na głowie na 10/15 minut i jest to dla mnie wystarczające. Produkt dobrze się wypłukuje z włosów, nie zostawia żadnych negatywnych odczuć. Po całym procesie pielęgnacji z użyciem tego produktu zauważam, że włosy są odbite od nasady i bardziej sprężyste. Z pewnością kupię go ponownie.
    Zalety:
    • Wydajnosc
    • Dobrze się rozprowadza
    • Delikatne działanie bez podrażnień
    • Włosy odbite od nasady
  • 5 czerwca 2025 o 16:14
    Świetny peeling do przetłuszczających włosów
    Peeling kwasowy Neboa kupiłam ze względu na mocne przetłuszczanie włosów za ok. 13 zl w Rossmanie. Kosmetyk ma wygodny dziubek dzięki któremu można dostarczyć płyn na skórę głowy. Skóra głowy nie szczypie, nie swędzi,nie ma żadnych skutków ubocznych. Zapach może i nie jest jakiś bardzo przyjemny, ale nie jest tez uciążliwy. Produkt zmywam po około 15-20 minutach i od razu czuć że skóra głowy jest oczyszczona. Przy regularnym stosowaniu zauważyłam że włosy mniej się przetłuszczają, są lejące i sypkie. Bardzo polecam ten produkt
  • 1 czerwca 2025 o 12:09
    pomógł mi
    Pilnie potrzebowałam peelingu do skóry głowy po fatalnym szamponie i odżywce, które wręcz zakleiły mi skórę głowy. Mimo, że wolę jednak peelingi mechaniczne, z drobinkami, to ten sprawdził mi się naprawdę dobrze. -niska cena -dostępny w popularnych drogeriach Rossmann -dobrze oczyścił skórę głowy -wygodny aplikator -nie podrażnia skóry
  • 31 maja 2025 o 18:48
    Przestępny peeling
    Po pierwszych trzech użyciach miałam wrażenie że nie działa wgl ( np peeling z regenerum dał efekty odrazu) postanowiłam zmienić końcówkę na inna aby się lepiej aplikował i stosowałam triki masażu z internetu. W połowie butelki skóra głowy wyglądała już lepiej, nie wystąpiło podrażnienie, włosy podniosły się do góry ale byłam już zmęczona więc oddałam bratu u niego natomiast efekty były odrazu, był bardzo zadowolony i sam teraz go kupuje. Dlatego polecam kupić go z kimś na pół lub na promocji żeby nie żałować.
    Zalety:
    • Przestępna cena
    Wady:
    • Trzeba się napracować żeby z nim współgrać
  • 20 maja 2025 o 15:26
    Poprawny peeling
    Peeling z Neboa był w porządku, ale nie zrobił na mnie większego wrażenia. Stosowałam go raz w tygodniu przed myciem włosów, zgodnie z zaleceniami. Ma przyjemny zapach, dość lekką konsystencję i łatwo się spłukuje, co na pewno jest plusem. Nie podrażnił skóry głowy, nie powodował swędzenia ani łupieżu – jest delikatny i raczej łagodny w działaniu. Niestety, poza chwilowym uczuciem odświeżenia, nie zauważyłam większych efektów. Nie wpłynął znacząco na przetłuszczanie, objętość ani stan skóry głowy. Mam wrażenie, że działa bardziej powierzchownie niż oczekiwałam – nie oczyszcza dogłębnie, raczej lekko „odświeża”. Jest okej, jeśli ktoś szuka bardzo delikatnego peelingu na start, ale dla mnie to raczej jednorazowy zakup. Szukam czegoś mocniejszego i bardziej skutecznego.