WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Peelingi do skóry głowy

Mohani Równoważący peeling kwasowy do skóry głowy `Trycho-kwasy + niacynamid `

• 6 sierpnia 2024 o 12:38
    Peelin kwasowy, który działa
    Mohani Równoważący Peeling Kwasowy do Skóry Głowy to zaawansowany produkt stworzony z myślą o kompleksowym oczyszczeniu i regeneracji skóry głowy. Dzięki zawartości trycho-kwasów i niacynamidu, peeling skutecznie złuszcza martwe komórki naskórka, jednocześnie poprawiając kondycję skóry głowy. Peeling ma delikatną, ale efektywną formułę, która przy użyciu kwasów owocowych, takich jak kwas salicylowy i mlekowy, usuwa zanieczyszczenia i nadmiar sebum, poprawiając równocześnie strukturę skóry. Niacynamid, znany ze swoich właściwości kojących i przeciwzapalnych, wspiera regenerację, zmniejsza podrażnienia i przywraca skórze równowagę. Produkt łatwo się aplikuje i dobrze rozprowadza, a jego działanie pozostawia skórę głowy odświeżoną, gładką i dobrze przygotowaną do dalszej pielęgnacji. Regularne stosowanie peelingu może przyczynić się do zmniejszenia problemów takich jak nadmierne łuszczenie się, swędzenie czy nadmiar sebum, a także wspomaga zdrowy wzrost włosów. Mohani Równoważący Peeling Kwasowy do Skóry Głowy to doskonały wybór dla osób poszukujących skutecznego i delikatnego rozwiązania do oczyszczania skóry głowy, które jednocześnie wspiera jej zdrowie i równowagę. Produkt ten zapewnia skórze uczucie świeżości i oczyszczenia, a także poprawia ogólną kondycję włosów.
  • 2 stycznia 2024 o 14:50
    Super
    Nie ma co owijać w bawełnę, jestem bardzo pozytywnie zaskoczona tym peelingiem. Butelka wygląda ładnie i ma wygodna pipetę, która pozwala na dokładną aplikacje na skórę - co nie jest wcale takie częste przy tego typu rozwiązaniu. Przy regularnym stosowaniu sebum jest wydzielane przez skórę odczuwalnie mniej, w efekcie czego włosy nie przetłuszczają się tak bardzo. Regularne stosowanie sprawiło, że moje włosy mniej się przetłuszczają. Do tego włosy staja sie ewidentnie uniesione u nasady, co zaliczaj też na duży plus.
  • 30 grudnia 2023 o 17:12
    Wow!
    Produkt ten okazał się być naprawdę doskonały, co w pełni uzasadnia liczne pozytywne opinie. Choć mogłabym mieć drobne zastrzeżenia do opakowania z pipetą, które osobiście uważam za mniej higieniczne niż tradycyjne dozowniki (jak np. w peelingu od Eveline), to jednak jest to kwestia mało istotna wobec fenomenalnego działania tego kosmetyku. Żałuję tylko, że zgodnie z zaleceniami producenta, można go stosować jedynie raz w tygodniu. Kosmetyk ma neutralny zapach i dość rzadką konsystencję, co ułatwia jego równomierne rozprowadzenie na skórze głowy. Aplikacja jest prosta i przyjemna, wykonuję kilka przedziałków na głowie i delikatnie wmasowuję. . Czasami zdarzyło mi się trzymać produkt nieco dłużej niż zalecane 10 minut, ale generalnie staram się przestrzegać wskazówek producenta. Następnie myję szamponem. Efekt? Włosy pełne objętości, błyszczące i odbite od nasady, co jest dla mnie kluczowe, ponieważ moje włosy normalnie są przyklapnięte. Zauważyłam, że produkt skutecznie reguluje wydzielanie sebum. Nie zanotowałam żadnych negatywnych skutków, same pozytywy. Skalp jest oczyszczony i nawilżony, bez oznak łuszczenia. Serdecznie polecam ten kosmetyk, szczególnie że jest to produkt polskiej firmy, a jego cena (około 35 zł) jest naprawdę przystępna.
    Zalety:
    • efekt uniesienia włosów od nasady
    • regulacja i oczyszczenie skóry głowy bez podrażnień
    • odpowiednia konsystencja, łatwo się rozprowadza po skórze
    • skład
    • ekologiczna szklana buteleczka
    • produkcja w Polsce
    Wady:
    • pipetka (nie lubię tego rozwiązania do aplikacji produktu)
  • 15 grudnia 2023 o 9:15
    Jestem zadowolona z tego peelingu
    jestem bardzo zadowolona z efektu jaki daje ten produkt. bałam się, że moje włosy będą się plątały i ciężko będzie je rozczesać ale miło się zaskoczyłam. Włosy po tym produkcie są gładkie i miękkie. polecam
  • 5 marca 2023 o 12:43
    Polecam z czystym sumieniem:)
    Świetny produkt, który zachwycił mnie już od pierwszego użycia. Szklana butelka z wygodną pipetą bardzo ułatwia nakładanie. Używany przeze mnie już dłuższy czas (raz w tygodniu) świetnie poprawił kondycje moich włosów i skóry. Włosy są uniesione, bardziej zdrowe i pięknie wyglądają. Polecam.

Zobacz także inne Peelingi do skóry głowy