WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Peelingi do skóry głowy

Oriflame Duologi, Anti-flake Purifying Scalp Scrub Peeling oczyszczający skórę głowy

Nasi użytkownicy zostawili 102 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

AnaSky
    4 stycznia 2025 o 18:49
    Niby mały, a mega wydajny, do tego skuteczny
    Od jakiegoś już czasu używam peelingów do skóry głowy i lubię testować różne w poszukiwaniu idealnego. Nie spodziewałam się zbyt wiele po Oriflame, a jednak bardzo mnie zaskoczył. Szara tubka zamykana na klik z możliwością stawiania produktu na zamknięciu. Produkt nie zawiera silikonów. PAo 12 miesięcy. Niewielka tubka ma pojemność 75 ml. Byłam przekonana, że zapłaciłam za dużo i starczy mi pewnie na 4 razy... A używam go już chyba 3 miesiąc! Peeling ma konsystencję gęstego, przezroczystego żelu z zatopionymi w nim drobinkami. Pachnie przyjemnie - mam wrażenie że jak szampon przeciw wypadaniu włosów także Duologi. Świeżo, nieco męsko - bez wątpienia jest to zapach który odświeża. I nie tylko on. Produkt jest bardzo wydajny - mam wrażenie że także przez to, że podczas masażu skóry głowy bardzo dobrze się pieni. Przyznam, że zdecydowanie bardziej lubię peelingi, które się pienią - mam wrażenie, że nie przesadzam wówczas z ilością. Odczuwalnie oczyszcza i odświeża skórę głowy - czuć to nawet podczas mycia włosów zaraz po jego spłukaniu. Wypłukuje się z włosów dobrze i całkowicie. Nie podrażnia skóry głowy, nie drapie. Przedłuża świeżość włosów. Naprawdę mega mnie ten peeling zaskoczył, z pewnością nie jest to moje ostatnie opakowanie.
  • 14 października 2024 o 10:48
    Peeling do skóry głowy
    Ma bardzo przyjemny zapach, żelowa konsystencje i drobinki, które łatwo złuszczają naskórek. Dobrze się go rozprowadza, łatwo się spłukuje. Dokładnie oczyszcza skórę głowy, nie podrażnia. Zdecydowanie najlepszy peeling od Oriflame.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Ładny zapach
    Wady:
    • Trochę Niewygodny sposób aplikacji
  • 31 lipca 2024 o 23:20
    Bardzo dobry, skuteczny peeling...
    Peeling otrzymałam w paczce dla Recenzentki miesiąca za co bardzo dziękuję:) Na początek zaznaczę, że jeżeli chodzi o wlosomaniaczki to daleko mi do nich i stawiam pierwsze kroki w temacie świadomej pielęgnacji. Wstyd się przyznać ale na peelingach do skóry głowy kompletnie się nie znam i za bardzo nie używałam więc jak dostałam to z ogromną ciekawością wzielam się za testy. Włosy mam długie, gęste, kręcone. Skóra głowy wrazliwa, skłonna do łupieżu. Peeling zamknięty jest w uroczej szarej tubce, metaliczny napis z nazwą produktu. Z tyłu skład. Okres przydatności 12 mcy od pierwszego otwarcia. Konsystencja jest gęsta, transparentna z zatopionymi drobinkami. Zastanawiałam się jak się wplączą we włosy czy łatwo będzie usunąć ale wbrew pozorom splukiwalo się je dobrze. Kosmetyk się pieni jak szampon. Stosowalam co tydzień przez 2 mce. Świetnie oczyszcza skórę, nawet później szampon lepiej się pieni na tak oczyszczonej skórze. Przedłuża świeżość włosów. Jedyny minus to ciężko się rozczesuje włosy nawet po odżywce. Odkąd używam peelingu to jest ciężej ale nie jest to jakaś ogromna wada.
    Zalety:
    • skutecznie oczyszcza,
    • dobrze się pieni,
    • dobrze się spłukuje,
    • przedłuża świeżość włosów,
  • 23 września 2023 o 17:47
    Cudo!!
    Peeling kupiłam po namowie córki. Nie zawiodłam się! Peeling idealnie oczyszcza skórę głowy, pieni się przy kontakcie z wodą! Co bardzo ułatwia sprawę, jest przez to dużo wygodniejszy w użyciu i nie ma problemu ze spłukaniem go. Peeling używam dwa razy w tygodniu, zauważyłam że włosy są dłużej świeże, mniej się przetłuszczają. Opakowanie wydawało by się małe, ale jest bardzo wydajny, wystarczy mała ilość produktu żeby odpowiednio oczyścić skórę głowy.
    U konsultantki
  • 11 sierpnia 2023 o 14:47
    Scrub dobrze skrobie!
    Scrub! mój pierwszy <3 Wydajny,zapach piękny! Jak cała gama produktów! Jeszcze mam na dnie,ale ogólnie używany raz na tydzień super zadziałał,skóra głowy jest odświeżona,nie tłusta,dobrze się zmywa. Fajna konsystencja,drobny scrub :) Nie podrażnia. Opakowanie wygodne! Naprawdę warto,bo cena też zachęca!
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl