Serum do twarzy

The Body Shop Nutriganics, Drops of Youth Serum do twarzy `Krople młodości`

MaL_La
    10 maja 2023 o 16:10
    Bez efektu wow
    To serum nazwałabym nieszkodliwym - można użyć, ale czy cokolwiek robi z cerą? No nie wiem. Na pewno ładnie pachnie, ma fajną, lekko żelową konsystencję, fajnie się nakłada dzięki pipecie i dobrze rozprowadza. Skóra wydaje się nawilżona, ale to tyle. Zużyłam całe opakowanie i nie zauważyłam efektów obiecanych przez producenta - powiedziałabym, że to zwykłe, nieszkodliwe serum odpowiednie pod krem, ale za tę cenę oczekuje się czegoś więcej.
  • 9 listopada 2022 o 20:49
    Bez większych efektów
    Gdy otrzymałam to serum, byłam bardzo zaciekawiona. Po otwarciu szklanej buteleczki z piętką poczułam ładny zapach, fajna żelowa konsystencja, szybko się wchłania i... To tyle. Nie radzi sobie z nawilżeniem, mam przesuszenia na czole coraz większe, wygładzenie jest delikatne i chwilowe. Serum jest średnio wydajne a kosztuje nie mało bo ponad 100 zł. Osobiście otrzymałam je od koleżanki bo sama dostała w prezencie a wiedziała, że nie będzie używać. Nie skuszę się na niego ponownie, jest dużo lepszych produktów za mniejszą cenę. Ma również działanie przeciwzmarszczkowe, ale ten problem nie dotyczynie w większym stopniu.
    Zalety:
    Wady:
    • brak efektów
  • 9 kwietnia 2022 o 20:56
    Nie odmłodził :)
    W sumie to spodziewałam się trochę więcej po tym produkcie, ale może moje oznaki starzenia nie są już takie pierwsze ;) bardzo lubiłam konsystencję tego serum - nie jest ono zbyt wodniste, bardziej takie "zawiesinowate". Dla mnie to akurat na plus, rozprowadza się bardzo ładnie. Dodawało skórze blasku, niestety nie zauważyłam, żeby zmarszczki były wygładzone.
    Zalety:
    • gęstsza konsystencja (preferuję taką niż wodniste sera)
    • nie zatyka porów
    • dodaje skórze blasku
    • 99% naturalny skład
    Wady:
    • niestety nie widziałam różnicy w spłyceniu zmarszczek
    • wiem, że nie ocenia się składników pojedynczo, jednak nie podoba mi się alcohol denat. tak wysoko w składzie
  • 9 stycznia 2022 o 13:18
    Średni w porównaniu do ceny.
    Znalazłam ten produkt w kalendarzu adwentowym The Body Shop. Na początku produkt ten urzekł mnie ładnym opakowaniem, zielona , szklana buteleczka z pipetą a po jej otwarciu wyczuwalny ładny i dość intensywny zapach. Niestety po dłuższym czasie użytkowania nie zauważyłam jakiś spektakularnych rezultatów. Skóra po użyciu tego serum wydaje się gładsza ale nie jest to długotrwały efekt . Jest wiele tańszych produktów , dzięki którym taki sam efekt można otrzymać . Produkt sam w sobie nie jest zły bo w żaden sposób nie zaszkodził ani nie podrażnił mojej skóry ale nie jest wart swojej ceny , przynajmniej ja tak uważam.
    • Brak efektów , które obiecuje producent
  • 2 lutego 2021 o 17:10
    to chyba nic nie robi?
    Serum wyciągnęłam z kalendarza adwentowego TBS, nigdy wcześniej nie miałam żadnego serum z tej marki i chyba dobrze, bo tego ponownie na pewno nie zakupię. Znaczy kosmetyk mi krzywdy nie zrobił żadnej, ale w sumie nie zrobił chyba NIC. Zalety: -ładne opakowanie z pipetką -dobrze się zgrywa z kremem do twarzy -przyjemny zapach Wady: -cena -nic nie robi Za połowę ceny można mieć serum z The Ordinary z lepszym składem, więc po co przepłacać?