Serum do twarzy

FaceBoom Skin Dopamine, Stymulujące serum do twarzy na pierwsze zmarszczki , 0,15% retinol, `Początkujący zbawca`

HOBB
FaceBoom Serum do twarzy na pierwsze zmarszczki retinol 0,15% Początkujący Zbawca

• 18 czerwca 2024 o 4:48
    Pierwszy krok do Młodszo wyglądającej skóry bez Podrażnień!
    FaceBoom Skin Dopamine to stymulujące serum do twarzy, które zawiera 0,15% retinolu to produkt określany jako "Początkujący zbawca", rzeczywiście może okazać się świetnym wyborem dla osób, które dopiero zaczynają swoją przygodę z retinolem!!! i do takich osób należę właśnie JA! Serum ma lekką, nieklejącą się konsystencję, która łatwo się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu na skórze. Już po kilku dniach regularnego stosowania można zauważyć pierwsze efekty – skóra staje się bardziej gładka, nawilżona i promienna. Delikatne zmarszczki i linie zaczynają być mniej widoczne, co jest obiecującym znakiem dla tych, którzy chcą przeciwdziałać oznakom starzenia. 0,15% retinolu to stosunkowo niska, ale skuteczna dawka, która jest idealna dla początkujących użytkowników tego składnika. Retinol, znany ze swoich właściwości regenerujących i przeciwstarzeniowych, wspomaga odnowę komórkową i poprawia teksturę skóry, jednocześnie minimalizując ryzyko podrażnień, co jest kluczowe dla osób, które nie miały wcześniej do czynienia z tą substancją. Serum jest wzbogacone o dodatkowe składniki nawilżające i łagodzące, co sprawia, że skóra nie tylko wygląda młodziej, ale jest też dobrze nawilżona i odżywiona. Regularne stosowanie produktu może przynieść widoczne korzyści, poprawiając ogólną kondycję skóry i przeciwdziałając powstawaniu nowych zmarszczek. Opakowanie produktu jest wygodne i estetyczne, a aplikator pozwala na precyzyjne dawkowanie serum, co jest ważne przy używaniu produktów retinolem. Zdecydowanie Polecam!
    Zalety:
    • nawilżenie i wygładzenie po regularnym stosowaniu
    • estetyczne opakowanie
    • przyjemne w stosowaniu
    • idealna konsystencja która się nie klei
    Wady:
  • 27 maja 2024 o 17:16
    Nie sądziłam, że tak dobrze się spiszę
    Serum ma postać lekkiego kremu, który jest zamknięty w szklanej i higienicznej buteleczce z pompką. W składzie znajdziemy 0,15 % retinolu - idealnie na początek przygody z tym składnikiem. Działa przeciwzmarszczkowo, wygładza skórę, wspiera w walce z niedoskonałościami. Oprócz tego w składzie znajdziemy skwalan oraz ekstrakt z wąkrotki azjatyckiej. Aż 97% składników to składniki naturalne. Ma kremową ale nie tłustą i nie ciężką formułę oraz bardzo przyjemny nieco owocowy zapach. Przyznam że nie spodziewałam się, że ten krem tak pozytywnie mnie zaskoczy. Posiadam cerę mieszaną i ten krem dosyć szybko mi się wchłania. Używałam go solo tylko po uprzednim użyciu toniku - nie stosowałam już na nie żadnego innego kremu i mojej skórze w zupełności to wystarczało. Nie pozostawia na skórze tłustej lepiącej się warstwy. Ze względu na obecność retinolu stosowałam go na noc, pamiętając w dzień o ochronie przeciwsłonecznej. Skóra jest po nim wyraźnie nawilżona, odżywiona, a po dłuższym stosowaniu koloryt skóry się wyrównuje, a skóra wygładza. U mnie sprawdził się nie tylko w kwestii profilaktyki przeciwzmarszczkowej ale także niwelowaniu niedoskonałości takich jak przebarwienia czy szary koloryt skóry. Nie sądziłam, że spiszę się tak dobrze i chętnie do niego wrócę w sezonie jesienno-zimowym.
    Zalety:
    • Nie jest ciężkie
    • Dosyć szybko się wchłania
    • Widać działanie
    Edytaj7
    21 stycznia 2024 o 22:44
    Nie do końca "pykło"
    Serum zamknięte jest w szklanej, przezroczystej buteleczce o pojemności 30 ml. Dozownik jest formie pipety, która umożliwia nabranie odpowiedniej ilości produktu. Zapach serum jest bardzo przyjemny. Konsystencja jest jednak zbyt rzadka, oleista. Początkowo byłam zachwycona tym serum. Później już trochę mniej. Zacznę od tego, że bardzo długo się wchłania. Rzeczywiście delikatnie wygładza skórę ale pod koniec stosowania coś było nie tak, bo zaczęło pojawiać się więcej wyprysków. A żadnego kosmetyku nie zmieniałam. Na plus trzeba przyznać, że jest wydajny.
    Syntiaa
    17 października 2023 o 10:12
    Cudowne serum ✨
    Serum jest przyjemne w aplikacji, odpowiednia konsystencja która szybko się wchłania. Po miesiącu stosowania już widziałam pierwsze efekty skóra bardziej napięta i promienna, już nie mogę się doczekać co będzie dalej. Opakowanie produktu zachęca do użytkowania ,piękna kolorystyka !
    Zalety:
    • stosunek ceny do jakości
    Wady:
    • póki co nie zauważyłam żadnych
    foxivet
    17 lipca 2023 o 21:18
    Bardzo dobry produkt
    +konsystencja produktu idealna +opakowanie bardzo ładne +wygodna szklana butelka +higieniczna pompka +dobry efekt=skóra twarzy wygładzona już na drugi dzień +nie widzę minusów ;)
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl