Pudry do twarzy

Bell Look Now!, HD Powder Puder prasowany matujący

Nasi użytkownicy zostawili 105 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 listopada 2024 o 12:59
    Mój najczęściej wybierany puder
    Puder kupiłam w hipermarkecie za ok. 15 zł. Kosmetyk ma formę prasowaną zamkniętą w niebiesko przezroczystym opakowaniu z otwieraną klapką. Waga produktu wynosi 6g. Trwałość od pierwszego otwarcia wynosi 12 miesięcy. Nigdy nie dotrwał u mnie aż tak długo, gdyż używam niemal codziennie. W kompakcie posiada kolor biały, jednak po nałożeniu na twarz staje się transparenty. Puder zawsze nakładam za pomocą pędzla. Sprawdził się na różnych podkładach (m.in. Face Adapt Christian Laurent, better than perfect Eveline, Wings od color AA, Healthy Mix BB Cream). Tuż po nałożeniu przez chwilę jest widoczny biały pyłek, jednak szybko wtapia się w podkład zapewniając matowe wykończenie makijażu. Zużyłam kilka opakowań i chętnie do niego wracam. Nie wysusza skóry, nie uwidacznia zmarszczek, więc dla mnie idealny. Jedynym minusem jest brak gąbki do nakładania aby nie trzeba było nosić dodatkowych gadżetów w razie potrzeby poprawienia makijażu. Polecam
    Zalety:
    • Zapewnia efekt matowej skóry
    • Transparentny
    • Tani
    • Łatwo dostępny
    Wady:
    • Brak gąbki do nakładania
  • 23 sierpnia 2024 o 12:35
    Dobra jakość w dobrej cenie -Wart wypróbowania
    Bell look now, hd powder od Bell znajduje się w klasycznym dla prasowanego pudru opakowaniu z plastikowym zamknięciem.Opakowanie jest wytrzymałe,trwałe. Puder nie bieli twarzy,nie podkreśla też suchych skórek. Po użyciu kosmetyku twarz jest fajnie zmatowiona,wygląda naturalnie.Dzieki użyciu pudru twarz jest ładnie wygładzona,dobrze też wygląda na zdjęciach. Zapach jest neutralny. Pojemność to aż 9g, w przystępnej cenie. Produkt jest zgodny z opisem producenta. jestem zadowolona z jego stosowania.Kupie ponownie
    Zalety:
    • Dobra pojemność w dobrej cenie
    • Nie bieli twarzy
    • Ładnie matuje twarz
    • Dobrze wygląda na zdjęciach
    xBunny
    16 lutego 2024 o 12:09
    Wart wypróbowania
    Puder zakupiłam skuszona promocją w Biedronce. Uwielbiam transparentne matujące pudru. Rzadko kupuje pudry prasowane ale temu dałam szansę. Na uwagę zasługuje fakt ,iż jest to produkt wegański i posiada w sobie naturalne organiczne składniki. Cena również jest atrakcyjna także zachęca do wypróbowania. Przejdźmy do działania pudru matującego. Produkt nie przyciemnia podkładu, więc za to wielki plus. Ja nakładam go gabeczką przeznaczoną do pudrów prasowanych. Matowe wykończenie nie utrzymuje się jakoś spektakularnie długo, wymagane na pewno będą poprawki. Makijaż również nie utrzyma się przez cały dzień bez naruszenia. Puder ściera się razem z podkładem. Jest to na pewno wygodny produkt do schowania w torebkę i wykonania poprawek w ciągu dnia, puder nie kruszy się,opakowanie jest raczej dobrej jakości i nie rozpada się . Produkt jest poprawny ale ja raczej do niego nie wrócę.
  • 11 kwietnia 2023 o 23:43
    Zaskakująco trwały mat
    Opakowanie Klasyczne dla pudru. Plastikowe z zamknięciem na klik. Wytrzymałe. Napisy się nie ścierają. Efekt Mocno matuje skórę. Nie podkreśla suchych skórek ani nie wchodzi w zmarszczki. Mam jasną karnację, przez co bielenie jest niemalże niezauważalne.rają. Trwałość Przy tłustej cerze trzyma mat przez cały dzień i niesamowicie przedłuża trwałość podkładu czy kremy BB. Makijaż wygląda nienagannie przez cały dzień. Aplikacja Mój puder upadł i się stłukł, ale nic nie szkodzi, ponieważ odkryłam, że wtedy można go nakładać mokrą gąbeczką. W momencie nałożenia na skórę trochę się świeci (przez przeniesienie wody z gąbeczki na skórę), ale po wyschnięciu mat gości na twarzy na dobre. Cena i dostępność Można go dostać za około 12-13 złotych w sklepach Biedronka, więc można go nabyć przy okazji codziennych zakupów. Polecam go, jeśli szukacie produktu mocno matującego w niewielkiej cenie.
    Zalety:
    • Matowienie
    • Dostępność
    • Niska cena
  • 31 marca 2023 o 19:33
    Biedronkowe propozycje od marki Bell co jakiś czas lądują w moim koszyku podczas zakupów w tym sklepie. Kupuję je głównie ze względu na chęć ich przetestowania, ale również dlatego, że potrzebuję jakiegoś kosmetyku na szybko, bo aktualnie stosowany produkt z danej kategorii po prostu mi się skończył i nie mam ochoty zajeżdżać do jakiejś drogerii, aby uzupełniać zapasy. Tym razem zdecydowałam się na matujący puder prasowany o nazwie ,,Look Now!". Zdecydowałam się na niego, ponieważ właśnie tego rodzaju pudry sprawdzają mi się najlepiej do codziennego makijażu i najczęściej odpowiadają moim oczekiwaniom. Na początku dobrze jest wspomnieć o fakcie, iż stosowany przeze mnie produkt aktualnie dostępny jest w nieco innym opakowaniu, niż ten przedstawiony na zdjęciu tutaj na wizażu. Ja posiadam go w formie pojedynczej, okrągłej kasetki wykonanej z plastiku w kolorze jasnego, pastelowego błękitu. W centralnej części, za pomocą białej czcionki, umieszczono logo producenta oraz nazwę kosmetyku. Po otwarciu kasetki naszym oczom ukazuje się biały, prasowany puder. Cena regularna tego kosmetyku wynosi około dwanaście złotych. Puder aplikowany był przeze mnie za pomocą puchatego, sporego pędzla. Po nałożeniu maksymalnie szybko matuje naszą skórę, jednocześnie nie bieląc jej. Nie tworzy efektu sztuczności czy nadmiernej pudrowości. Nie sprawia, że skóra prezentuje się pergaminowo. Dodatkowo doskonale utrwala znajdujące się pod nim produkty, takie jak podkład czy kremowy róż. Jednocześnie muszę wspomnieć, że jest to chyba jeden z najbardziej trwałych, niedrogich pudrów, jakie kiedykolwiek miałam okazję stosować. W ogóle nie ma potrzeby, aby aplikować go ponownie w ciągu dnia, ponieważ skóra nawet po kilku godzinach prezentuje się tak samo dobrze i matowo, jak w momencie pierwszej aplikacji. Moim zdaniem jest to najlepszy matowy puder w tej półce cenowej, a jednocześnie przebija jakością wiele droższych propozycji. Doskonale matuje i jest bardzo trwały. Kosmetyk ten bardzo pozytywnie mnie zaskoczył i zdecydowanie go polecam.
    • Dostępność
    • Nie bieli skóry