Kremy uniwersalne

Atoperal Krem do skóry atopowej

• 1 lutego 2024 o 16:30
    Koi i nawilża skórę
    Mam suchą i wrażliwą skórę, która swędzi, jest podrażniona i łuszcząca się. Zmagam się z atopowym zapaleniem skóry. Pielęgnacja tym kremem zapewnia ukojenie i wzmocnienie bariery ochronnej skóry. Łagodzi zmiany skórne i zapobiega ich nawrotom. Skóra jest ukojona i nawilżona. Nakładam krem na skórę kilka razy dziennie i nareszcie odczuwam komfort.
    Drogeria Super-Pharm
  • 25 czerwca 2019 o 23:12
    krem idealny
    Najlepszy krem dla wymagającej, atopowej skóry. Ja miałam ogromny problem z suchymi dłońmi, nic nie pomagało, lekarz mi przepisywał różne maści ale na atoperal trafiłam sama. Jestem super zadowolona, krem jest wydajny, zostawia ochronną warstwę na skórze przez nie jest narażona na wysychanie.
  • 21 lutego 2019 o 12:27
    Doskonały
    Mi ten krem bardzo pomóg wygrać z bardzo suchą skórą nie tylko dłoni, ale całych rąk. Moja siostra stosowała wersję dla dzieci u swoich maluchów, a ta dla dorosłych jest równie dobra.
  • 28 lutego 2017 o 22:56
    łagodzi
    Kremu raczej nie uzywałam na twarz, poniewaz mam cere reaktywną ale mieszana i skłonną do zapychania. Kilka razy zdarzylo mi sie uzyc na czerwone suche plamy na policzkach. Głównie stosowałam na łokcie, dekolt i szyje. Łagodzi podraznienia, koi, przywraca uczucie komforu i zapobiega ponownemu swędzeniu. Przy regularnym stosowaniu skóra widocznie sie regeneruje. Krem bezzapachowy, nie drogi i skuteczny.