Kremy uniwersalne

Eau Thermale Avène Tolerance Control, Creme Apaissante Krem łagodząco-regenerujący

Avène Tolerance Control Balsam łagodząco-regenerujący 40 ml
Avène Tolerance Control
Avene Tolerance Control Krem Łagodząco-Regenerujący 40ml
e-ZikoApteka.pl
Avene Tolérance Control krem odnawiający do łagodzenia 40 ml

• 25 lutego 2025 o 12:17
    Polecam
    Po krem sięgnęłam z polecania dermatologa jako krem nawilżający podczas kuracji antybiotykowej. Miał być nieuczulający, niekomedogenny i delikatny dla uwrażliwionej skóry jaką wtedy miałam. I taki właśnie był! Stosowałam codziennie rano i wieczorem na oczyszczoną skórę twarzy. Bardzo dobrze nawilża, pozostawiał skórę gładką i rozświetloną, bez żadnych podrażnień. Jedyny minus to mógłby być trochę tańszy, choć i tak jest warty zakupu.
    Zalety:
    • Nawilżenie i regeneracja
    • Nie zapycha
    Wady:
  • 21 marca 2024 o 20:51
    Cudo
    Dla mnie krem numer 1 . Gdy pierwszy raz go użyłam wiedziałam że sprosta moim wymaganiom. Ten krem jest łagodząco regenerujący. Sprawdzi się do skóry nadwrażliwej, alergicznej, wysuszonej. Łagodzi uczucie napięcia. Przyjemny nietłusty krem. Cena jest wysoka, ale myślę że warto
  • 27 stycznia 2024 o 0:49
    Kolejny świetny produkt od Avene!
    Markę avene znam od wieeeelu wielu lat. Pamiętam jeszcze czas, kiedy to ich produkty były trudno dostępne w Polsce. Zaczęło się u mnie od serii cleanance. Obecnie mam cerę mieszaną ze skłonnością do... wszystkiego: wypryski, alergie, podraznienia czy suche skórki nie są mi obce. W każdym z tych przypadków ratuje mnie ten krem. Nie zapycha, dobrze sprawuje się pod makijażem i przede wszystkim koi! Jeśli chodzi o baaardzo mocne nawilżenie to myślę, że wśród marki avene znajdą się na to bardziej bogate kremy, ale na co dzień- tolerance sprawdzi się również świetnie! Polecam z całego serca!
    Zalety:
    • super higieniczna pompka!
    • koi
    • Nie zapycha
    • Nie uczula
    • brak zapachu
  • 14 października 2023 o 19:10
    Przyśpiesza regenerację
    Mam cerę mieszaną miejscami bardziej przesuszoną oraz w strefie T oczywiście tłustą, dodatkowo mam dużą skłonność do zapychania, więc większość formuł regenerujących mnie trochę przeraża z racji na obawę przed zaskórnikami. Przy tym kremie nie miałam z tym problemów. Stosowałam go przy Epiduo zapisanym przez dermatologa - zarówno w dni z użyciem leku (pod niego), jak i w dni regeneracyjne, a na lżejszy krem w dni regeneracyjne przeszłam dopiero w wakacje. Makijaż też wygląda na nim ładnie, wykończenie bez pudrowania u mnie dawało zdrowy blask, oczywiście dla osób lubiących mat konieczne będzie raczej przypudrowanie. Cerom mieszanym polecam - szczególnie przy retinoidach czy kwasach oraz jako krem zimowy. :)
    xniczka
    26 września 2023 o 15:11
    Super krem
    Super krem super dla skóry problematycznej. Minusem może być wysoka cena ale krem jest wydajny starcza na długo pomaga na cerę zaczerwienioną i podrażnioną używam przy cerze naczynkowej z trądzikiem różowatym i sprawdza się super.