Pudry do twarzy

Avon Ideal Flawless [True Colour], CC Colour Correcting Pearls Puder wyrównujący kolor w perełkach

Nasi użytkownicy zostawili 59 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 sierpnia 2024 o 23:50
    Puder w kuleczkach
    Kosmetyk z Avon, który mile mnie zaskoczył. Po zakupieniu tego produktu moim oczom ukazało się eleganckie, czarne, małe opakowanie które pasuje do każdej kosmetyczki. W środku znajduje się gąbeczka która asekuruje zawartość aby się nie kruszyła oraz kolorowe kuleczki z przepięknych matowych kolorach. Zapach jest przyjemny, lecz po dłuższym czasie przechodzi w zapach gąbeczki dlatego ja ją wyciągałam. Kuleczki trzeba aplikować pędzelkiem, gdyż aplikacja palcem jest niemożliwa. Kuleczki wystarczają na długo, są wydajne. Cera nie jest podrażniona a efekt jest świetny, koloryt skóry jest wyrównany oraz jednolity. Cena jest adekwatna do jakości produktu.
    • Długotrwałość
    • Efekt wyrównania kolorytu cery
    • Dostępność
  • 11 maja 2021 o 17:04
    Bardzo je lubię ❤️
    Perełek używam jako wykończenie całego makijażu (po użyciu kredek do kamuflażu oraz podkładu w sztyfcie). Pięknie go rozświetlają a do tego delikatnie wyrównują koloryt skóry. Bardzo je lubię, ponieważ dają naturalny efekt i można ich używać samodzielnie, bez użycia podkładu, wtedy dają nam efekt rozświetlonej i zdrowszej cery ❤️ Nie wiem czemu mają tak niską ocenę tutaj ale mi się mega sprawdzają i wolę użyć takich perełek niż zwykłego pudru :)
  • 10 września 2020 o 21:50
    Nic specjalnego
    Zdecydowanie nie jest to puder, który wyrównuje koloryt chociaż na początku starałam się tak używać tego produktu ale kompletnie nie zdało to egzaminu. Kuleczki wyglądają świetnie są perłowe i jedynie podoba mi się formuła. Po nałożeniu tego produktu na całą twarz miałam wrażenie, że posypałam się brokatem, niestety ten efekt kompletnie mi się nie podobał. Zaczęłam używać, go jako rozświetlacz i wtedy dopiero przypadł mi do gustu ale nie na tyle, ze kupiłabym te perełki ponownie, jedynie, żeby je zużyć. Zauważyłam, że się osypują i nie są trwałe.
    Zalety:
    • formuła
    • rozświetlacz
    Wady:
    • to nie jest puder
    • brokat
    • osypuje się
    • nie trwałe
  • 21 marca 2020 o 7:53
    ja jestem na tak.
    Puder wyrównujący koloryt skóry naprawdę zdaje rezultat. Pudełko jest plastikowe a w środku znajdują się kolorowe kuleczki. Kazdy kolor ma swoje zadanie. Zielonym który neutralizuje zaczerwienienia, fioletowym który maskuje zażółcenia, żółtym który ukrywa cienie pod oczami, brzoskwiniowym który ma maskować przebarwienia, oraz waniliowym który rozświetla skórę. Użyty jako wykończenie makijażu pozwala na uzyskanie efektu bardziej promiennej i wypoczętej cery, o zdrowym naturalnym blasku. Dzięki swoim właściwościom fajnie odbija światło, przyczyniając się w pewnym stopniu do maskowania drobnych niedoskonałości, oraz efektów zmęczenia.
    Zalety:
    • Kolorowe kuleczki
    • Każda kulka ma swoje zadanie
    • Maskuje zmęczenie
    • Smakuje niedoskonałości
    • Rozświetla
    • Idealne do wykończenia makeup
    • Wydajne
  • 11 lutego 2020 o 20:43
    Rozświetla zamiast wyrównywać
    Kupiłam ten produkt jakiś czas temu jak tez i inne kulki, ale nie jestem do niego przekonana. Nie nadaje się do cery mieszanej i tłustej. Minusem kulek jest to, że "wciąga" je pędzelek i często uciekają mi gdzieś po łazience.
    Zalety:
    • forma produktu
    Wady:
    • duża cena
    • rozświetla cerę