Odżywki do brwi

Bandi Exclusive, Gold Philosophy, Eyelash and Eyebrows Conditioner Stymulator wzrostu rzęs i brwi

Bandi Gold Philosophy stymulator wzrostu rzęs i brwi 8ml

• 24 maja 2015 o 17:44
    Dobra:)
    Pierwsze co rzuca się w oczy w tej odżywce do rzęs to to, że mamy dwie końcówki i tak jakby dwie odżywki w tym, że jedno to serum na rzęsy, które rozprowadzamy po linii rzęs jak eye-liner, a druga końcówka to zwykła szczoteczka od mascary, którą rozprowadzamy prosto po rzęsach. Stymulator wzrostu rzęs i brwi stosowałam regularnie tylko przez trzy tygodnie buuu potem co drugi dzień, a po miesiącu jak mi się przypomniało ale o dziwo zauważyłam pierwsze dobre efekty zatem mogę śmiało stwierdzić, że gdybym go stosowała tak jak powinnam, czyli zawsze, codziennie padałabym z nóg widząc te efekty co nie zmienia faktu, że już jestem zadowolona;) Nie narzekam na moje rzęsy aż tak bo nawet długie są ale jak wypadną to długo rosną i mam braki...to wygląda tak jakbym miała sztuczne rzęsy, które zaczęły odpadać i zostałam tylko z połową...Po stosowaniu stymulatora zauważyłam dużą różnice tzn. rzęsy zaczęły szybciej rosnąć, a więc te braki zaczęły się zrównywać, a do tego stały się one grubsze przez co i mocniejsze. Tą znaczącą różnicę widać na dolnych rzęsach bo długie były przed stosowaniem stymulatora ale w trakcie stosowania zrobiły się po prostu grubsze oraz wydłużyły się w zewnętrznym kąciku oka. Podsumowując: Moje braki rzęsowe się odrodziły, a więc nie mam co narzekać i stosować stymulator dalej aby cieszyć się jeszcze piękniejszymi i pełnymi zdrowia rzęsami. Używam tego produktu od: 60 dni Ilość zużytych opakowań: 1 małe
    bo_gna
    30 kwietnia 2015 o 0:01
    Bandi kocham, ale...
    Wyobraź sobie, że masz 180 złotych. Możesz je wydać na cokolwiek zechcesz. Na pewno może być to rzecz, którą wszyscy zauważą. Np. piękna czerwona szminka. Możesz je też wydać na serum Bandi. Niestety, nikt nie zauważy, że wydałaś tyle kasy. Nawet Ty sama :P Stosowałam odżywkę bardzo długo. Niestety, mimo mojej ogromnej sympatii dla tej marki nie mogę powiedzieć wiele dobrego o tym stymulatorze. + super opakowanie; piękna grafika i wygoda użytkowania + bardzo dobry skład bogaty w składniki aktywne pochodzenia naturalnego. Naprawdę sporo tego! + dobry pod makijaż, nie zmienia trwałości tuszu czu kredki do brwi +bez zapachu, przezroczysty + brak reakcji alergicznych, podrażnień - rzęsy urosły na górnej powiece o milimetr, a na dolnej się zageściły. Nie zauważyłabym tego, gdyby nie comiesięczne cykanie fotek - nawet się nie przyciemniły - cena nieadekwatna do efektów Po czterech miesiącach używania usłyszałam od koleżanki z roku \'ale masz mało rzęs na dolnej powiece\' . Nawet jej już nie mówiłam, że wydałam na to 180 złotych :P Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: pierwsze w trakcie

Zobacz także inne Odżywki do brwi