Kremy i maski do rąk

Indigo Nails Lab Home Spa, Bella Vita, Hand Cream Krem do rąk

ksanaru
    1 listopada 2023 o 22:27
    Kompozycja idealna
    Bardzo lubię kremy indigo, ich zapachy zawsze zachwycają. Według producenta nuty zapachowe to cytryna, pomarańcza, bergamotka z aromatem mięty, tymianku i bazylii. Nie wiem czy sama bym była w stanie wskazać te aromaty, ale spokojnie to połączenie mógłby występować w perfumach czy zapachu do domu i chętnie bym to kupiła. Krem dobrze nawilża, nie zostawia po sobie tłustej warstwy, szybko się wchłania. W konsystencji jest dość bogaty, mimo że nie jest bardzo gęsty.
    • wchłanianie
    • działanie
    • opakowanie z pompką
    Wady:
  • 14 sierpnia 2019 o 14:10
    Godny polecenia
    Jestem bardzo zadowolona z działania tego kremu. Moje dłonie potrzebowały dużego nawilżenia, były zniszczone i wyglądały "nieestetycznie". Stosując ten krem oczekiwałam, że pozbędę się tego problemu i udało się. Po kilku miesiącach stosowania widzę znaczną poprawę. Dłonie nie są suche i spierzchnięte. Wyglądają o niebo lepiej a ja nie odczuwam ciągłego ściągnięcia i suchości rąk. Dodatkowo produkt ma pompeczkę, która ułatwia aplikację.
    • skład
    • nawilża
    • wygładza
    • wygodny aplikator
    • poprawia koloryt i kondycję skóry
  • 13 sierpnia 2019 o 16:21
    Zadba o dłonie
    Szybko wchłaniający się krem, który bez zaskoczenia, tak jak w wersji Seventh Heaven, nie zostawia tłustej warstwy na dłoniach. Zapach długo utrzymuje się na skórze, a skóra pozostaje gładka. Opakowanie jest wydajne, wystarcza na długo.
    Zalety:
    • Nie zostawia nieprzyjemnego, tłustego uczucia
    • Zapach długo się utrzymuje
    • Wydajny
  • 1 listopada 2018 o 17:07
    Kremik do rąk
    Niby krem do rąk a powinien nazywać się perfumami w kremie,cała seria tych kremów jest bardzo mocno naperfumowana,ten akurat pachnie pomarańczą i bergamotką,kupimy go na stronie firmy w cenie 19zł za 100ml więc do tanioch nie należy,jak dla mnie posiada krótkotrwałe właściwości nawilżające,intensywność zapachu po pewnym czasie może nas męczyć.Plus za poręczne opakowanie z pompką.
  • 16 sierpnia 2018 o 8:32
    Zapach, który utrzymuje się bardzo długo
    Krem nawilża i pozostawia uczucie wygładzenia, nie jest to bardzo długotrwałe uczucie. Najtrwalszy według mnie jest zapach, bardzo intensywny, przyjemny, ale niektórych może irytować. Dla mnie bardzo dobry krem
    Zalety:
    • opakowanie (pompka)
    • nawilżenie
    Wady:
    • przy kończącym się produkcie nie pompuje, trzeba próbować inaczej wyjąć krem