WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Kremy i maski do rąk

Semilac Care, Canola Defense Protection Layer Hand Cream Ochronny krem do rąk

• 23 października 2022 o 21:37
    Leciutki i pięknie pachnący
    Krem kupiłam w Rossmanie na jakiejś promocji za coś koło 10 zł. Lubię produkty firmy Semilac dlatego mnie zaciekawił. Mała wygodna tubka idealnie mieści się do torebki. W składzie mamy mocznik, glicerynę, pantenol, witaminę E. Nie jest to produkt naturalny jeśli ktoś tego szuka ale też producent nic takiego nie oferuje. Krem ma dosyć rzadką, lejącą się formułę - trzeba o tym pamiętać szczególnie przy otwieraniu kremu - ja standardowo uwaliłam spodnie :D Zapach... to zdecydowanie duża zaleta tego produktu bo jest po prostu piękny - kwiatowy. Wg producenta są to nuty lilii, jaśminu, jabłka, brzoskwini, frezji, fiołków i drzewa sandałowego. Krem jest leciutki i bardzo szybko się wchłania, pozostawia aksamitną, miłą w dotyku skórę. Nie ma tutaj mowy o tłustości czy nieprzyjemnej, klejącej się warstwie. Przyjemnie nawilża i odżywia skórę - nie jest to jakiś gruby kaliber w tym temacie ale mnie w zupełności wystarczył. Na prawdę fajny i bardzo przyjemny w użyciu produkt, wrócę do niego ze względu na zapach i lekką, nie tłustą formułę :)
    • Lekka formuła
    • Działanie
    Wady:
  • 22 lutego 2022 o 16:27
    Ekstremalne nawilżenie! :)
    Zimowa pora ma wiele plusów, ale dla mnie też kilka minusów - jednym z nich jest ciągłe przesuszenie dłoni i skórek. Oprócz kwestii wizualnej, denerwowała mnie ciągła szorstkość skóry. Na zaradzenie temu problemowi przyszedł krem Canona Defense! :) Zdecydowanie swoim odżywczym składem pomógł mi uzyskać w końcu efekt delikatnych, gładkich i nawilżonych dłoni. Formuła jest bardzo wydajna, co ważne bez poczucia lepkości na skórze i z cuuudownym zapachem! :) Polecam serdecznie!
    Zalety:
    • Ekstremalne nawilżenie, piękny zapach, wydajność
    Wady:
  • 22 lutego 2022 o 11:20
    Polecam
    Świetny krem. Bardzo dobrze nawilża dłonie, szczególnie przydatny w okresie zimy oraz przy częstym dezynfekowaniu dłoni. Dłonie po użyciu kremu nie są lepkie, co jest bardzo dużym plusem. Dodatkowo krem pięknie pachnie.
  • 18 lutego 2022 o 11:25
    Krem Semilac
    Krem bardzo dobrze nawilża i regeneruje suchą skórę, idealnie nadaje się na okres zimowy. Jego dodatkowym atutem jest to, że bardzo szybko się wchłania nie pozostawiając tłustej warstwy na dłoniach. Krem na piękny zapach, a skóra po nim staje się delikatna.
    Zalety:
    • szybko się wchłania
    • nie zostawia tłustej warstwy
  • 16 lutego 2022 o 17:08
    Ukojenie i ochrona
    Krem idealny na jesienno -zimową aurę. Koi skórę rąk. Nawilża,polecam dla skóry zniszczonej, popękanej i suchej. Cudownie pachnie. Bogactwo składników. Ponadto canola regeneruje - skóra staje się gładka, odzyskuje zdrowy kolor.
    Zalety:
    • zapach, wydajność