Tusze do rzęs

Maybelline New York Lash Sensational, Lash Multiplying Mascara Waterproof Wodoodporny tusz do rzęs

Maybelline New York Lash Sensational
Maybelline Lash Sensational Wodoodporny Tusz do Rzęs Black
Bodyland.pl
Maybelline Lash Sensational wodoodporny tusz do rzęs wydłużający i zwiękaszający objętość odcień Black 9,4 ml
Maybelline Lash Sensational Mascara Waterproof 9,4ml tusz do rzęs

Nasi użytkownicy zostawili 184 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 kwietnia 2025 o 19:13
    Może nie jest to efekt sztucznych rzęs, ale robi robotę
    W przypadku makijażu oczu jestem bardzo wybredna. Mam niestety proste rzęsy średniej długości i gęstości, dlatego do codziennego makijażu oka niezbędna mi jest zalotka. Najpierw podkręcam rzęsy zalotką, a później maluję tuszem- zawsze z wielką nadzieją, że efekt się utrzyma. I tak wiele razy niestety musiałam się zawieść, ponieważ olbrzymia ilość tuszy niweczyła ten efekt. Tutaj na szczęście jest odwrotnie. Tusz znajduje się w zgrabnym opakowaniu z trwałego plastiku. Szczoteczka jest silikonowa, wygięta w charakterystyczny wachlarzyk. Po obu stronach szczoteczki znajdują się różne długości włosków.Tusz z opakowania nabiera się w dość sporej ilości, ale o dziwo ładnie rozprowadza się na rzęsach. Nie tworzy grudek, ładnie wydłuża, a w ciągu dnia nie osypuje się. Kolor jest intensywny. Rzęsy po pomalowaniu nabierają ładnej objętości i dla mnie co najważniejsze, są podkręcone! Na koniec dnia używam płynu dwufazowego do zmycia tuszu i nie muszę się szczególnie przy tym namęczyć. Nie podrażnia także oczu. Wracam do niego regularnie i naprawdę polecam spróbować
    Zalety:
    • Intensywna czerń
    • Ładnie podkreśla rzęsy
    • Nie osypuje się
    • Podczas używania zalotki ładnie utrzymuje efekt podkręcenia rzęs
  • 7 kwietnia 2025 o 23:49
    Fajny, ale nie kupię ponownie
    Co do tuszy Maybelline – zawsze mam wobec nich wysokie oczekiwania bo większość z nich mi się sprawdza. Klasyczna, niewodoodporna wersja tego tuszu sprawdziła mi się znakomicie, dlatego z nadzieją sięgnęłam po tę. Niestety, tym razem się rozczarowałam. Tusz bardzo się osypuje, skleja rzęsy i odbija na powiekach. Dodatkowo ogromna ilość produktu osadza się na szczoteczce – przy wyciąganiu z opakowania trudno się tego pozbyć, co tylko pogarsza aplikację. Nie wiem, czy trafiła mi się gorsza seria, czy ten tusz po prostu taki jest, ale zdecydowanie nie dla mnie. Raczej nie sięgnę po niego ponownie.
    Wady:
    • osypuje się
    • skleja rzęsy
    mm2991
    2 kwietnia 2025 o 6:39
    Mój ulubiony na wyjazdy letnie
    Tusz kupiłam celowo - szukałam czegoś wodoodpornego i padło na ten który znam w wersji standardowej. Tusz ma ładne opakowanie, eleganckie. Szczoteczkę silikonową wyprofilowaną z jednej strony podkręconą. Tusz bardzo ładnie rozdziela rzęsy, wydłuża dodaje objętości. Tusz nie skleja, można poprawić warstwę 2-3 razy i nie ma grudek. W ciągu dnia nie kruszy się, jest trwały na czym mi zależało. Tusz nie podrażnia oczu nawet tych wrażliwych. Produkt wydajny. Łatwo usuwa się płynem dwufazowym do demakijażu oczu - nie trzeba jak długo trzeć po mimo że jest wodoodporny.
  • 19 marca 2025 o 9:38
    ULUBIONY
    Kupiłam ten tusz jakoś dwa miesiące temu i naprawdę bardzo go lubię. Testowałam wiele tuszy ale ten skradł moje serce. Rzęsy wyglądają CUDOWNIE i trzymają się cały dzień. Jedynym minusem jest to że lekko się odbija pod brwiami ale nie jest to jakoś bardzo przeszkadzające. naprawdę bardzo polecam ten produkt.
    Zalety:
    • trzyma się cały dzień
    • wydłuża i pogrubia rzęsy
    Wady:
    • odbija się
  • 18 grudnia 2024 o 19:48
    Tusz do rzęs
    Tusz do rzęs. Próbowałam z nim pracować, nie dało się. Trzeba przyznać, że utrzymuje się cały dzień. Bardzo mocno sklejał rzęsy, szczoteczka nieadekwatna do tego tuszu. Jeśli ktoś lubi gęste posklejane rzęsy, może być. Warto jednak nakładać go inną szczoteczką.
    Zalety:
    • Wodoodporność
    Wady:
    • Skleja
    • Szczoteczka