Dezodoranty i antyperspiranty

Adidas for Women, Climacool, Antyperspirant dla kobiet w sprayu

Adidas Women Anti-Perspirant 48h Climacool 150ml

• 18 lutego 2025 o 11:54
    W porządku
    Antyperspiranty od adidas kupiłam w promocji w drogerii. Antyperspirant charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem, dobrym atomizerem, który ładnie się rozpyla i nie psuje podczas użytkowania produktu. Adidas climacool nie zostawia białych śladów oraz nie brudzi ubrań, a co najważniejsze chroni skutecznie przed potem nawet w upalne dni podczas pracy w ogrodzie. Produkt wydajny.
  • 6 maja 2024 o 8:30
    Polecam
    Nie zawodzi Dezodorant jest skuteczny, nie ma po nim żadnych przykrych niespodzianek, nie zawiódł mnie, również na siłowni lub przy uprawianiu innych sportów. Ma ładny świeży zapach.
  • 6 lutego 2024 o 21:10
    Skuteczna ochrona ale nie przez dwie doby;)
    Używałam tego antyperspirantu regularnie kiedy jeszcze pracowałam żeby pachy były skutecznie chronione przed potem i nigdy mnie nie zawiódł bo lubiłam go i nadal z niego korzystam tylko rzadziej bo już go nie można kupić więc oszczędzam ilość która mi pozostała;).Podoba mi się w nim to że ma bardzo delikatny zapach wręcz ledwo wyczuwalny po aplikacji na skórę a neutralnie pachnące dezodoranty są wskazane w pracy fizycznej gdzie nie powinno się używać intensywnie perfumowanych kosmetyków.Sama ochrona przed potem jest na wysokim poziomie ale jak to bywa w wielu antyperspirantach znanych marek nie trwa ona tak długo jak obiecuje nam producent bo w okresie kiedy jesteśmy narażeni na intensywne pocenie się trzeba go sporo wypsikać i regularnie używać.I chociaż jak dowiadujemy się z internetu został on wycofany ze sprzedaży ze względu na zawartość szkodliwych substancji, to ja go nadal mam i chce pozostać przy pozytywnej opinii na jego temat mimo że recenzja może się teraz wydawać nie na miejscu;)
    Zalety:
    • Skuteczna ochrona przed potem i nieprzyjemnym zapachem, delikatny zapach
  • 29 listopada 2023 o 22:49
    Skuteczna ochrona.
    Lubię antyperspiranty Adidas i co jakiś czas chętnie do nich wracam. Ostatnio wybrałam wersję Climacool, który też bardzo dobrze mi się sprawdził. Antyperspirant znajduje się w aluminiowej butelce, która jest wygodna w użyciu. Bez problemu rozpyla mgiełkę. Zapach bardzo mi się podoba, jest trochę jakby kwiatowy, ale przy tym świeży. Nie jest zbyt intensywny, więc mogłam go używać wraz z perfumami. Nie mam większych problemów z potliwością, dla mnie działanie tego produktu było zadowalające. Antyperspirant wchłania się szybko i nie pozostawia mokrej warstwy, której nie lubię. Nie pozostawia plam na ubraniach, czułam się z nim komfortowo. Co prawda nie sprawdzałam czy rzeczywiście chroni przez 48h, ale po kilku godzinach nadal czułam się świeżo. Radzi sobie również przy wysiłku fizycznym, nie czułam zapachu potu. Można go stosować też chwilę po depilacji, bo nie podrażnia, nic złego się nie dzieje. Wydajność jest dobra, a cena też na plus. Zapłaciłam za niego coś ok. 10 zł. Antyperspirant Climacool zapewniał mi skuteczną ochronę przed wiele godzin. Czułam się z nim komfortowo i świeżo, jestem bardzo zadowolona z jego działania. Chętnie wrócę do niego ponownie, choć w najbliższym czasie planuję poznać inne wersje antyperspirantów Adidas. ;)
    Zalety:
    • Ładny i świeży zapach.
    • Skutecznie chroni.
    • Nie pozostawia plam na ubraniach.
    • Szybko się wchłania.
    • Nie podrażnia.
    • Radzi sobie też podczas wysiłku fizycznego.
    • Wydajność i cena.
  • 29 października 2023 o 9:29
    Antyperspirant działa przeciw potnie.
    Antyperspirant działa przeciw potnie, długo się utrzymuje, nie podrażnia, daje poczucie świeżości, nie zostawia plan na ubraniach. Kosmetyk krótko utrzymuje swoje działanie, nie jest to napewno 48godzinnej ochrony.