Preparaty punktowe

AA Profesjonalny Zabieg, Laser rozjaśniający

• 16 stycznia 2019 o 15:21
    AA Profesjonalny zabieg, Laser rozjaśniający
    Fajny zabieg rozjaśniający przebarwienia za niewielkie pieniądze. Każdą saszetkę można podzielić na więcej niż 1 razowy zabieg. W środku jest instrukcja, dzięki której można wykonać prawidłowo zabieg.
    Zalety:
    • Działanie
    • instrukcja w środku
    Drogeria Natura
    KiciaBP
    20 listopada 2018 o 21:18
    Nic specjalnego
    Napalilam sie na jakies wlasnie jakies albo jakiekolwiek efekty po uzyciu tego specyfiku kupilam zesraw razy 4 zeby moc stosowac z okreslona regularnoscia. Niestety efektow brak. Kazdy zestaw to.peeling maska i.krem. peeling dosc intensywnie zluszcza czuc to bo skora az zaczerwienia sie masaz na masce przyjemny odprezajacy krem wchlania sie migiem . Z przykroscia stwierdzam.ze po uzyciu 4 opakowan.mic spektakularnego sie nie zadziało
    • Przyjemność w trakcie aplikacji
    Wady:
    • Brak.efektow
  • 10 września 2018 o 20:47
    Niska cena, dobra jakość.
    Używa od:próbka
    Ze względu na niską cenę miałam poważne wątpliwości czy zabieg da jakikolwiek zauważalny efekt. Jestem przyjemnie rozczarowana. Zestaw składa się z 3 kosmetyków w jednorazowych saszetkach: peelingu, maski oraz kremu. Peeling jest dla mnie najmocniejszym punktem tego zestawu - bardzo dobrze oczyszcza, ziarenka są odpowiedniej wielkości, nie za ostre oraz nie za łagodne, dobrze oczyszczają. Peeling ma przyjemny, słodkawy zapach i jest naprawdę głęboki, po jego użyciu cera jest bardzo dobrze oczyszczona i rozjaśniona, jednocześnie nie podrażnia i nie wysusza. Maska ma kremową konsystencję, łatwo się rozprowadza, po 15 minutach (mam suchą skórę) w dużym stopniu się wchłania. Krem - jak dla mnie najsłabszym punkt programu, jest zbyt tłusty, choć sprawia, że skóra jest dobrze odżywiona, miękka, ale niestety trochę za bardzo natłuszczona. Planuję następny zakup tego zestawu i w tym przypadku nie nałożę tego kremu, jest zbyt ciężki. W każdej z saszetek każdego produktu jest wystarczająco dużo na pełen jeden zabieg (wszystkie można nakładać obficie), ale za mało na pełne dwa zabiegi, mniej więcej wydajność oceniłabym na 1,5 raza. Skóra po jednorazowym zabiegu jest widocznie wygładzona i rozjaśniona, drobne przebarwienie posłoneczne są widocznie zmniejszone, zmniejszona optycznie jest też mała blizna na czole, którą mam po usunięciu pewnej zmiany. Planuję zabieg powtórzyć jeszcze 2-3 razy, gdyż już po pierwszym użyciu są efekty, a cena bardzo atrakcyjna. Dodam, że moje przebarwienia są bardzo niewielkie, dosłownie "kosmetyczne" i jest ich niewiele, nie jestem pewna czy produkt poradziłby sobie z większymi przebarwieniami.
    Zalety:
    • bardzo niska cena
    • bardzo dobrze oczyszcza i wygładza
    • pierwsze efekty widoczne już po pierwszym zabiegu
    • widoczne rozjaśnienie, rozświetlenie i wygładzenie
    • zmniejszenie widoczności drobnych przebarwień i małej blizny
    • przyjemny zapach peelingu
    Wady:
    • za ciężki i zbyt tłusty krem kończący zabieg
    AnulaQa
    20 lipca 2018 o 14:07
    Maska prawdziwym hitem.
    Zestaw zabiegowy zawiera w sobie 3 saszetki produktu :peeling, maseczkę i krem. MASECZKA to stanowczo najmocniejszy punkt programu, którą na pewno kupiłabym gdyby była dostępna w osobnym opakowaniu. Co tak bardzo mnie w niej zachwyciło? To, że faktycznie działa. Rozjaśnia cerę, a efekty widoczne są już przy pierwszym użyciu. Wyrównuje koloryt. Wygładza. Nadaje twarzy zdrowego, młodzieńczego blasku, specyficznej miękkości. Konsystencja maski jest dość lekka, śmietankowo-kremowa, przyjemna. W saszetce znajdziemy ilość, która wystarczy nam na dwukrotne użycie. Podczas trzymania produktu na twarzy odczuwalne jest delikatne mrowienie, musowanie. Maska aktywnie działa.Po upływie określonego czasu trzymania produktu, pora na prosty, ale efektywny masaż, który faktycznie odpręża i relaksuje. Przyznaję, że jest to jedna z najprzyjemniejszych części programu. Maseczka wchłania się w skórę niemal całkowicie. Zmycie pozostałości produktu nie stanowi dla mnie najmniejszego problemu. Efekty są tak dobre, że w zasadzie mogłabym zrezygnować z nakładania kremu na twarz, co zdarza mi się czynić. PEELING od którego zaczynamy zabieg nie wywarł na mnie większego wrażenia. Jest gęsty, kremowy, ale drobiny zdzierające giną w tej tłuszczowej powłoczce. W moim odczuciu peeling bardziej masuje twarz, niż rzeczywiście złuszcza. Za to przyjemnie pachnie. Ilość w saszetce wystarczy na dwa użycia. Saszetka z KREMEM na zakończenie zabiegu, zawiera spore ilości produktu, wystarczającego na kilkukrotne użycie. I to tyle z plusów. Nieszczególnie mnie zachwycił. Mało tego, pomimo, że dość lekki, to jednak po wysmarowaniu się nim, czułam nieprzyjemne uczucie oblepienia. Reasumując. Efekty są widoczne już przy pierwszym użyciu. Cera wygładzona, dotleniona, koloryt ujednolicony, piegi rozjaśnione. Zabieg wydajny, wystarcza na dwukrotne użycie z naddatkiem. Maseczka jest naprawdę super, reszta przeciętna. Mimo wszystko, co jakiś czas sięgnę po ten produkt.
    Zalety:
    • DZIAŁANIE
    • niweluje szary, niezdrowy koloryt cery
    • wygładza i zmiękcza skórę
    • przywraca zdrowy blask
    • delikatnie rozjaśnia
    • INNE
    • maska
    • delikatny, nieduszący zapach
    • ulotka z instrukcją masażu
    Wady:
    • za słaby efekt złuszczający, peeling nie wygładza, lecz ślizga się po skórze
    • krem dający uczucie oblepienia
    • parafina
    • cena regularna dość wysoka jak za produkt gdzie tylko maska "robi robotę" (osobiście zaopatrzyłam się w kilka opakowań produktu na stronie sklepu AA zakładka outlet, polecam tam zaglądać)
  • 29 marca 2018 o 17:34
    Nie spodziewałam się tego
    Zabieg rozjaśniający za 7 zł? Myślałam kpina... ale kupiłam. Od ponad 2 tygodni miałam przebarwienia potrądzikowe, których za cholerę nie mogłam się pozbyć. Kupiłam kilka maseczek, które miały mi pomóc zniwelować potrądzikowe przebarwienia. I na pierwszy rzut poszedł właśnie ten produkt. Tak naprawdę nie spodziewałam się żadnych efektów, bo jak to za taką cenę? A tu kurczę o dziwo niespodzianka. Dodam, że miałam tylko kilka czerwonych plamek, ale jednak były one widoczne. I co? Po jednorazowym użyciu tego produktu widzę, że sporo pojaśniały. Niestety nie zniknęły całkowicie, ale nawet o tym nie marzyłam. Aczkolwiek jestem pewna, że gdybym powtarzała zabieg regularnie to na pewno moja cera by pojaśniała jeszcze bardziej. Aktualnie nie mam w planach wracać do tego produktu, bo kupiłam też parę innych na przetestowanie. Ale kiedyś na pewno wrócę do tego produktu. Co do poszczególnych saszetek tego zabiegu. Peeling - mam wrażenie, że to drobinki zanurzone w bardzo treściwym i tłustym kremie. Po spłukaniu twarzy, pozostawała taka tłusta warstwa. Ale czy to minus? I tak to dopiero pierwszy etap, więc mi to nie przeszkadzało. Drobinki w tym peelingu są dość duże. Produkt łatwo się spłukuje. Ten peeling jakoś wybitnie nie wygładził mi twarzy (miałam lepsze), ale w końcu nie tego efektu tu oczekiwałam - tylko rozjaśnienia. Dziwi mnie pojemność saszetek. W przypadku peelingu jedna saszetka starczy na 1,5 użycia na samą twarz. Maseczka - produkt ładnie się rozprowadza na twarzy, zapach lekko wyczuwalny. Nie miałam problemów ze zmyciem produktu z twarzy. Raczej standardowo musiałam kilka razy twarz przepłukać. Tutaj też dość tłustawa konsystencja. Maseczka starcza na jedno, pełne pokrycie twarzy. Krem - krem zdecydowanie tłusty, nie polecam stosowania przed makijażem. Nie wchłania się całkowicie. Alee... jedna saszetka starcza na użycie 4 do 5 razy na samą twarz... Nie ma co marnować produktu na raz. Jest go zdecydowanie za dużo jak na to. Jedną warstwę użyłam od razu po zabiegu, a pozostałą część saszetki stosowałam przy następnych zabiegach pielęgnacyjnych i na noc i rano. Mam cerę mieszaną i moja skóra bardzo bardzo się błyszczała i była wręcz tłusta. Ale jestem w stanie to wybaczyć i tak nigdzie nie wychodziłam, a produkt rzeczywiście pomaga. I jeszcze na koniec podsumowując. Te osoby, które chcą zdecydowanie i solidnie wybielić przebarwienia to nie oszukujmy się, takie produkty nie pomogą. Przy dużych przebarwieniach trzeba duuużo czasu i cierpliwości. No i przydatne są zabiegi u kosmetyczek. Na cuda nie ma co tu liczyć. Ale dla osób z kilkoma, nie dość wielkimi przebarwieniami - to szczerze polecam. U mnie się sprawdziło.
    Zalety:
    • działanie (po pierwszym razie przebarwienia potrądzikowe zdecydowanie się uspokoiły)
    • jak na 3 saszetki w opakowaniu - cena też okej
    Wady:
    • krem nie wchłania się do końca