Odżywki do brwi

Long4Lashes Serum przyspieszające wzrost brwi

Long4Lashes serum przyspieszające wzrost brwi 3 ml

• 11 lutego 2025 o 20:47
    Super odżywka
    Na moich rzęsach idealnie się sprawdziła. Już po 2 tygodniach widziałam pierwsze efekty zagęszczenia rzęs. Opakowanie jest wydajne. Stosuje reguralnie. Zapach jest dla mnie neutralny. Cena w porównaniu z innymi odżywkami tego typu jest dość niska. Jest bardzo wydajna i starcza na długi okres czasu.
    Zalety:
    • Wydajna
    • Efektowna
    • Niska cena
    Wady:
    • Brak zapachu
  • 24 sierpnia 2024 o 18:47
    Subtelne wzmocnienie.
    Przyznaję, że oczekiwałam nieco więcej po tym serum, ale może i dobrze, że jest takie wyważone w działaniu. Nie grozi nam przerysowany efekt, czego odrobinę się obawiałam... Włoski faktycznie nieco się wzmocniły, nieco zagęściły, ale wszystko w ramach ich możliwości mam wrażenie. Nic więcej nie wyrosło, ani nie są nienaturalnie długie, ale jednak są wyraźniejsze. Przy czym ja nie zauważyłam przyciemnienia, bo systematycznie używam henny. Produkt ma zainstalowaną pacynkę, co sprawia, że bardzo wygodnie się go aplikuje. Nie uczula, jest bezzapachowy. Jest też wydajny, bo ja go zużywałam jakieś 3 miesiące. Odstrasza jedynie cena, ale działać działa.
  • 28 kwietnia 2024 o 11:01
    Trudno powiedzieć
    Jestem w trakcie drugiego opakowania- nic złego ze wzrokiem mi nie zrobiło. Trochę musiałam poczekać na efekty. Rzęsy strasznie wypadają mi przy zmywaniu maskary i w zasadzie głównym plusem, jaki zauważyłam to to, że stały sie trochę mocniejsze. Naturalnie mam długie rzęsy i może stały sie troszeczke dłuższe, ale nie znacząco. Wiem jednak, że u wielu osób efekty kolosalne, ale u mnie w sumie nie aż tak, choć widoczne. Aktualnie przelecenie pędzelkiem po linii górnych rzęs traktuję jako ostatni krok w mojej wieczornej pielęgnacji. Starcza mniej więcej na tyle, ile wynosi jego czas przydatności po pierwszym otwarciu na opakowaniu-, jeśli stosujecie codziennie i zgodnie z instrukcją (raz przelatujemy pędzelkiem po rzęsach, nie dziesięć), więc niech mała pojemność was nie zniechęca. Dodam, że długa, złota zakrętka często sie odrywa i szczerze mówiąc nie wiem po co jest, a to tylko kawał plastiku i to dość spory w porównaniu z resztą opakowania.
    Zalety:
    • Wydłuża
    • Wzmacnia
    • Wydajny
    Wady:
    • Czas czekania na efekty, które u mnie nie były jakieś ło
    • Niepotrzebna, odpadająca, duża, plasikowa część, bez której świat by sie nie zawalił
  • 21 stycznia 2024 o 12:15
    Przyzwoite serum do brwi
    Na kupno serum do brwi skusiłam się na początku pandemii. Zawsze katowałam brwi pomadami, kredkami i przeróżnymi kosmetykami, w związku z czym były w złej kondycji. Naturalnie nie są też gęste, a włoskie cienkie, jasne i delikatne. Odkąd zaczęłam stosować serum zauważyłam poprawę ich kondycji. Włoski stały się nieco grubsze i widocznie się zagęściły. Nie jestem pewna na ile efekt spowodowało serum, a na ile to, że na początku pandemii prawie nie wychodziłam z domu, w związku z czym nie malowałam się i brwi miały 'oddech', jednak obecnie po kilku latach stosowania z przerwami wyglądają lepiej niż kiedyś. Jednym słowem szału nie ma, ale jednak widać jakieś działanie produktu.
    Zalety:
    • zagęszczenie brwi
  • 29 sierpnia 2023 o 8:46
    Brak efektu, nie polecam
    Zakochana w serum przyspieszającym wzrost rzęs tej marki postanowiłam wypróbować wersję do brwi. Niestety, tym razem bardzo się zawiodłam. Stosowałam serum regularnie ponad miesiąc, ale nie zauważyłam żadnych efektów - brak zagęszczenia brwi, brak wydłużenia włosków. Szkoda, bo po wieloletnim stosowaniu serum do rzęs wierzyłam w moc marki i poprawę wyglądu brwi ;)

Zobacz także inne Odżywki do brwi