Szampony do włosów

Kerastase Résistance, Bain Thérapiste [3-4] Kąpiel do włosów bardzo osłabionych i zniszczonych

notino.pl
Kerastase Resistance Bain Therapiste Balm-In-Shampoo 3-4 kąpiel przywracająca jakość włókna włosa 250ml

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

JustaMR
    23 stycznia 2025 o 7:47
    Dla wymagajacych
    Ta kąpiel do włosów ratuje moje włosy już od kilku lat. Szampon pięknie pachnie, luksusowo :) Konsystencja jest taka jak lubię - gęsta, kremowa. Wystarczy niewielka ilość, że pienił się na głowie. A efekty? Mam suche, zniszczone włosy przez wieloletnie rozjaśnianie a ten szampon dobrze je pielęgnuje. Wyglądają na zdrowsze, są błyszczące i znacznie lepiej się układają. Szampon lekko wygładza włosy, ujarzmia je ale nie obciąża więc nie ma efektu przyklapniętych włosów. Jest totalnie wydajny i nawet przy częstym myciu wystarczy na długie miesiące. Warty każdej złotówki bo po prostu działa.
    Zalety:
    • regeneruje i odżywia
    • ujarzmia włosy, upiększa
    • wydajny
    • świetnie pachnie
  • 28 lipca 2024 o 1:39
    Jest warty każdej złotówki.
    Absolutny ratunek dla zniszczonych włosów! Jako osoba zmagająca się z suchymi, łamliwymi i osłabionymi pasmami, szukałam produktu, który naprawdę zrobi różnicę – i znalazłam Kerastase
    Zalety:
    • Chroni i regeneruje włosy.
    • Po kilku tygodniach stosowania, zauważyłam znaczną poprawę kondycji moich włosów. Stały się bardziej miękkie, elastyczne i wyraźnie mniej łamliwe. Kolejnym plusem jest jego subtelny, elegancki zapach, który sprawia, że codzienna pielęgnacja włosów staje się prawdziwą przyjemnością.
    ALM007
    30 czerwca 2024 o 23:55
    Regeneracja dla zniszczonych włosów
    Kerastase Résistance Bain Thérapiste to kąpiel do włosów, która została stworzona z myślą o intensywnej regeneracji bardzo osłabionych i zniszczonych włosów. Produkt obiecuje odbudowę struktury włosa i przywrócenie mu zdrowego wyglądu. Oto moja szczegółowa recenzja po kilku tygodniach regularnego stosowania. Opakowanie i konsystencja Kerastase Bain Thérapiste jest zapakowany w elegancką, zielono-srebrną butelkę z dozownikiem, co zapewnia wygodne i higieniczne użytkowanie. Opakowanie prezentuje się luksusowo i profesjonalnie, a dozownik umożliwia precyzyjne dozowanie produktu. Konsystencja kąpieli jest gęsta i kremowa, co sprawia, że produkt jest wydajny i łatwo się aplikuje na włosy. Składniki aktywne Kerastase Résistance Bain Thérapiste zawiera starannie dobrane składniki, które mają na celu intensywną odbudowę i wzmocnienie włosów: - Fibra-KAP™- kompleks, który uzupełnia brakujące keratynowe białka włosa (KAPs), przywracając im strukturę. - Ekstrakt z rezurekcyjnej rośliny – znany ze swoich właściwości regeneracyjnych, wspomaga proces odbudowy włosa. - Sève de Résurrection– chroni włosy przed dalszymi uszkodzeniami i wspomaga regenerację. Działanie Od pierwszego użycia Kerastase Bain Thérapiste zauważyłam, że włosy są bardziej miękkie i gładkie. Produkt tworzy gęstą pianę, która dokładnie oczyszcza włosy, jednocześnie je pielęgnując. Kąpiel nie obciąża włosów, co jest dużym plusem dla osób o cienkich i delikatnych pasmach. Po kilku tygodniach regularnego stosowania zauważyłam wyraźną poprawę kondycji włosów. Włosy stały się bardziej sprężyste, mniej łamliwe i bardziej odporne na uszkodzenia mechaniczne. Produkt doskonale radzi sobie z regeneracją zniszczonych końcówek, które wyglądają na zdrowsze i mniej rozdwojone. Wydajność Kąpiel jest bardzo wydajna – niewielka ilość produktu wystarcza na dokładne umycie całej głowy. Opakowanie o pojemności 250 ml starcza na długi czas, nawet przy regularnym stosowaniu. Cena Cena Kerastase Résistance Bain Thérapiste jest wyższa w porównaniu do standardowych szamponów, ale biorąc pod uwagę jego wysoką jakość i skuteczność, uważam, że jest warta swojej ceny. Produkt oferuje doskonałą wartość za pieniądze, będąc inwestycją w zdrowy i piękny wygląd włosów. Podsumowanie Kerastase Résistance Bain Thérapiste to kąpiel do włosów, która spełnia swoje obietnice. Dzięki skutecznym składnikom i widocznym efektom, produkt ten zapewnia włosom intensywną regenerację, wzmocnienie i ochronę. Jest to doskonały wybór dla osób poszukujących skutecznego rozwiązania do odbudowy bardzo osłabionych i zniszczonych włosów.
    Zalety:
    • Gęsta konsystencja– wydajna i łatwa w aplikacji.
    • Skuteczne składniki– Fibra-KAP™, ekstrakt z rezurekcyjnej rośliny, Sève de Résurrection.
    • Intensywna odbudowa– włosy są wyraźnie wzmocnione i mniej łamliwe.
    • Poprawa kondycji włosów– włosy są miękkie, gładkie i sprężyste.
    • Wydajność– jedno opakowanie starcza na długi czas.
  • 9 maja 2023 o 16:38
    nie wiem czy warty tych pieniędzy
    Wiele razy myślałam o kosmetykach Keraste, ale zawsze gdy oglądałam ceny, myślałam sobie: to chyba lekka przesada. W końcu jednak zakupiłam 4 produkty z tej linii i cóż... 2 z nich nadają się do kosza, 1 jest całkiem niezły, a ten tutaj szampon jest poprawny. Nie można mu zarzucić w sumie nic okropnego, ale czy jest warty tych pieniędzy? Chyba jednak nie. -ładnie pachnie -bardzo gęsty i przez to bardzo wydajny -trwały zapach -duża pojemność -mocno się pieni -oczyszcza skórę głowy -nie podrażnia
  • 4 stycznia 2023 o 7:06
    SOS dla leniwej posiadaczki zniszczonych włosów
    Mam bardzo trudne włosy. Nie dość, że kręcone, wysokoporowate, to jeszcze mam fanaberie, aby je zapuszczać i rozjaśniać. Żeby nie było zbyt łatwo mam także wrażliwą, skłonna do podrażnień skórę, głowy również. Od wielu lat używam wyłącznie kosmetyków profesjonalnych, dedykowanych włosom zniszczonym, a i tak nie wszystkie delikatnie mówiąc się sprawdzają. Markę Kerastase lubię i cenię. Pamiętam moją pierwszą styczność z nią naście lat temu: moje zniszczone rozjasnianiem włosy zaczęły się kruszyć tak bardzo, że aż się skracaly. W desperacji i z polecenia koleżanki odwiedziłam salon firmowy, gdzie zaproponowano mi kurację vita cement (zieloną), a do domu dostałam takie tubki dwuskladnikowe, po których włosy wyglądały jakby nie były moje. Jakby ktoś momentalnie odjął im te wszystkie koszmary, które im zafundowalam. Zabiegi w salonie, ale przede wszystkim te tubki z vita-cementem uratowały i odmieniły moje włosy. Dostałam drugą szansę ;-) Od tamtych czasów minęło wiele lat podczas których osiągnięcia w dziedzinie pielęgnacji poszły mocno do przodu, a ja przetestowalam niejedną linię Kerastase. Z perspektywy czasu wiem na pewno, że "zielona" seria sprawdza się idealnie w przypadku moich włosów, a recenzowany szampon Balm in shampoo jest moim kosmetykiem must have bo jest jedynym na całym świecie szamponem, którego mogę użyć bez odżywki i rozplatac potem włosy. Naprawdę, po każdym innym mam jeden wielki zbity dread, a tu... czary. Wiem oczywiście, że to nie magia tylko chemia, lecz mimo wszystko bardzo skuteczna chemia, która ratuje mi włosy kiedy jestem zbyt leniwa, aby o nie porządnie zadbać. Umyte nim są piękne, lśniące i zadbane jak po najlepszym zabiegu. Działa też bardzo korzystnie na wrażliwą skórę głowy. Nie stosuję go na codzień, ale mam zawsze w łazience na wypadek, gdy będę musiała umyć włosy w momencie zmęczenia graniczącego z umieraniem bo wtedy sprawdza się rewelacyjnie. Jest niezawodnym szamponem SOS i w tej kategorii jest moim hitem.
    Zalety:
    • Cudownie nawilża włosy
    • Bardzo wydajny
    • Działa kojąco na skórę głowy
    • Efekt widoczny od razu
    Wady:
    • Słaba dostępność