Szampony do włosów

OnlyBio Micelarny szampon do włosów suchych i zniszczonych

Only Bio Micelarny Szampon Włosy Suche I Zniszczone 200Ml

Nasi użytkownicy zostawili 24 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 października 2023 o 22:06
    ecocert ale nie domywa włosów
    Rozpoczynam swoje uprzedzenie co do szamponów z certyfikatem ecocert o naturalności tego kosmetyku. Kolejny, który mi się nie sprawdził. A bardziej szczegółowo? Szampon do włosów, który nie domywa włosów. Początkowo winę zwaliłam na odżywkę bez spłukiwania lub na inne czynniki. No ale nie, po kilku próbach i eliminacji mam pewność, że jest to wina tego produktu. Aby się nie zmarnował, wylądował w mojej kolekcji mydeł do mycia pędzli do makijażu. Aplikacja jest bardzo prosta. Chociaż opakowanie spadło mi, i połamała się plastikowa zakrętka. Pieni się przyzwoicie, chociaż nie jest w moich top rypaczy pomimo obecności mocnych anionów w składzie. Po użyciu włosy wydają się nieświeże, tak jakby były już dwudniowe. Włosy są przyklapnięte i trudno się rozczesują. Zdecydowanie częściej trzeba myć włosy podczas używania tego kosmetyku. Szampon mi nie zaszkodził, nie wpłynął negatywnie na moje zdrowie ale nie spełnił swojej podstawowej funkcji - stąd tylko dwie gwiazdki.
    Zalety:
    • certyfikat ecocert
    • łatwa aplikacja
    Wady:
    • trudno dostępny
    • nie domywa włosów
    • nie odświeża ich
    • trudne rozczesywanie włosów po myciu
    Drogeria Natura
    Kica.
    14 marca 2023 o 13:02
    bardzo dobry
    Szampon dobrze czyści skórę głowy jak i włosy. Po jego użyciu włosy wyglądają świeżo, są delikatnie błyszczące, nie są oklapnięte. Głowę myje co 3 dni i z tym szamponem taki czas jest ok. Nie mam mu nic do zarzucenia.
    GoodDay
    24 lutego 2023 o 13:09
    Moje odkrycie
    Szampon znalazłam w dobrej cenie w sieci sklepów Stokrotka. Zachęcił mnie jego skład bez SLS ale troszkę się obawiałam bo moje włosy często sie plączą po takich szamponach albo sprawiają wrażenie niedomytych. Jednak jestem miło zaskoczona, ponieważ wlosy są świeże, nie przyklapnięte a na dodatek dłużej zachowują świeżość, co jest ogromną zaletą przy mojej szybko przetłuszczającej się skórze głowy.
    Zalety:
    • niska cena
    Wady:
    • słaba wydajność (mam wrażenie że rozlewa się przy jest dość rzadki)
    hej_ema
    9 września 2022 o 14:26
    Dobry drogeryjny szampon
    Znalezienie właściwego szamponu z pozoru powinno być łatwe. Obecnie jest wiele marek i wiele różnych produktów, w których można by było przebierać. Jednak znalezienie odpowiedniego kosmetyku dla mnie nie zawsze jest łatwe. Staram się sięgać po naturalne kosmetyki, lecz nie zawsze mi one służą. Jednak w tym przypadku się nie zawiodłam. Szampon mieści się w wygodnym i poręcznym opakowaniu. Wystarczy niewielka ilość produktu do mycia, ponieważ pieni się bardzo dobrze. Włosy mam dosyć długie - więc dla mnie jego wydajność jest zdecydowanie na plus. Szampon ma specyficzny zapach, niby „ziołowy” ale tez ciężko go zdefiniować. Bardzo dobrze oczyszcza, zapewnia przedłużenie świeżości włosów. Aczkolwiek podczas mycia mam uczucie, że moje włosy są dosyć matowe. Natomiast zawsze używam odżywki/maski, wiec nie stanowi to dla mnie problemu. Cudnie współgra z kosmetykami, które do niego dobieram. Ma ciekawy skład, jest tani, na promocji można go zakupić za grosze. Napewno warto wypróbować!
  • 3 sierpnia 2021 o 12:27
    nie spełnił oczekiwań
    Niestety szampon plącze włosy i to jest jego największa wada. Ogromny problem z rozczesaniem, zarówno pod prysznicem jak i po. Mało wydajny. Nie kupię powtórnie i nie polecam:( Ładnie pachnie.