Wody perfumowane damskie

Bi-es Gloria Sabiani EDP

Bi-Es Gloria Sabiani Woda Perfumowana 50ml

Edytaj7
    28 lutego 2019 o 22:07
    Szukałam podobieństwa do oryginału.
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    I za bardzo nie znalazłam. Może odrobinę. I dobrze. Zapach ładnie rozwija się, nie jest zbyt nachalny. W przeciwieństwie do oryginału, którego na sobie nie lubię. Ten zapach przypał mi do gustu. Jest całkiem trwały. Niewielki opakowanie sprawia, że woda zmieści się prawie w każdej torebce. Niska cena skłania do zakupu.
    Zalety:
    • trwałość
    • Flakon
  • 26 sierpnia 2016 o 11:10
    Przypadł do gustu
    Tak jak w tytule, uważam, że w moim przypadku ten zapach przypadł mi do gustu. Jak robiłam trochę większe zakupy to skuszona ceną szybko te perfumy zabrałam z półki po sprawdzeniu zapachu na blotterze. Przyznam szczerze, że zawsze jak aplikuję perfumy na blotter to przy okazji gdzieś zawsze zdarzy mi się spryskać dłoń. Kiedy wracałam ulicą to jak podnosiłam rękę do włosów to czułam ten zapach na dłoni jak rozwijał się. Najbardziej wyczuwalny w moim przypadku jest jaśmin. Bardzo wyczuwalny, rozwijający się na skórze przez kilka godzin. Bardzo ładny, otulający zapach z lekkim akcentem mocy, który jednak nie każdy musi polubić. Nie jest to akcent, który sprawia, że zapach jest duszący lub bardzo narzucający się. Przyznam szczerze, że faktycznie zapach ten jest kwiatowo-drzewny tylko trzeba mu dać trochę czasu na rozwinięcie się. Myślę, że pasuje do każdej kobiety niezależnie od wieku i tego co robi, bo to jest zapach, który aż tak bardzo nie zobowiązuje, że jest raczej tylko na wieczór lub na oficjalną zabawę. Pasuje do wszystkiego. Co więcej nadaje trochę elegancji, wiec jest jak najbardziej na plus. Jeśli chodzi o trwałość to jest ona całkiem niezła, bo pół dnia można spokojnie odpuścić sobie aplikowanie perfum na skórę lub ubranie. Także nie mam temu nic do zarzucenia, bo wydajność jest duża. Cena jest na każdą kieszeń, a i tak trafiłam na promocję przy tym zapachu, więc można kupić za jeszcze mniejsze pieniądze. Jeśli chodzi o dostępność to spotkałam te perfumy w Naturze i w moim mieście nie ma problemu z zakupem. Jeśli ktoś lubi zapachy kwiatowo-drzewne, przy okazji z lekkim akcentem mocy, ale mało zobowiązującym do czegokolwiek, dzięki czemu można go używać codziennie to jak najbardziej polecam.
    • Flakon

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie