Cienie do powiek

Clare Blanc Mineralne cienie do powiek

Claré

• 25 kwietnia 2022 o 20:51
    Uwielbiam !!!
    Mam kilkanaście odcieni tego kosmetyku i inne pudry tej marki. Wszystkie są fenomenalne :) Bardzo drobno zmielone pigmenty o różnym wykończeniu. Matowe są fajne, ale świecące zdecydowanie kradną serce :D Cienie wystarczają na mega długo! Słoiczki są bardzo wydajne. Moim zadanie zdecydowanie warte swojej ceny. Nadają się na co dzień i do pracy z klientkami, jeśli zajmujesz się makijażem.
    Zalety:
    • piękne błyski i maty
    • bezpieczne dla wrażliwych cer - cień mineralny
    • do makijażu dziennego i wieczorowego
    • wydajny produkt
    • warte swojej ceny
    Wady:
    • brak ;)
  • 16 marca 2020 o 11:00
    Cudeńko
    Naprawdę warto wydać parę złotych więcej na ten cień. Chociaż sama długo się wahałam czy warto. Może jest go niewiele ale jest bardzo wydajny bo wystarczy ociupinka, nawet z wieczka i powieka wygląda obłędnie. Myślę że każda makijazoholiczka powinna mieć go w swojej kolekcji. Ja mam odcień golden nude. Piękny dzienniaczek. Nadaje piękny blask na oku ale taki ze smakiem. Bez brokatu Nakładam cień syntetycznym pędzelkiem.
    Zalety:
    • Trwałość. Utrzymuje się cały dzień i nie wchodzi w załamania powieki
    • Wygląd na oku. No bomba. Odcień golden nude daje cielisty lekko złoty Blask bez drobin. Klasa
    • Wydajnosc. Wystarczy minimalna ilość na pędzlu.
    Wady:
    • Ewentualnie cena. Ale za jakość przeważnie trzeba płacić
  • 3 stycznia 2017 o 11:11
    Mam dwa cienie, jeden z odcieniu Milky Way, drugi Just Beautiful. Milky Way jest delikatnym, subtelnym cieniem na jasno-beżowo-białej bazie z migoczącymi drobinami. Pięknie prezentuje się jako samodzielny cień na powiece, ale również jako delikatne rozświetlenie mocniejszego makijażu. Just Beautiful to już inna historia, ciemniejszy, z żuczkowym wykończeniem. Można budować nim kolor, poprzez nakładanie większej ilości warstw. Równiez ma mieniące drobinki, które bardzo ładnie podkreślają oko. Można go stosować jako samodzielny cień, bądź w kącik jako przyciemnienie delikatnego makijażu. Cienie są świetne! Trzymają się na oku wiele godzin, nie rolują się. Pokochałam te dwa kolory ze względu na to, że można wykorzystać je w wielu najróżniejszych makijażach. Mam ochote spróbować więcej!
    Linka25
    31 stycznia 2016 o 10:51
    doskonałe
    Mam 2 cienie Clare Blanc: mauve (satynowy, fioletowo - brązowy) i truffle (chłodny, brązowo - szarawy z poświatą zgniłej zieleni). Są napawdę doskonałej jakości. Bardzo trwałe, o wiele trwalsze niz pojedyncze cienie MACa na przykład. Mają przepiękne kolory, wybór jest dość szeroki. Kolory są intensywne, bardzo dobrze napigmentowane, ale jednocznie nie krzykliwe, takie zgaszone, wyrafinowane, "z klasą" :love: Sklad bardzo przyjazdy, natura :oklaski: Jedyny minus za to, że Clare nie produkuje cieni o połowę mniejszych za połowę ceny ;) Używam tego produktu od: pól roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie
  • 26 października 2015 o 10:28
    Cudne odcienie i mega trwałość!
    Nie jestem mistrzem makijażu i jak dotąd po cienie sięgałam bardzo rzadko, (właściwie tylko na większe wyjścia), na codzień ograniczam się do kreski i tuszu. Odkąd kupiłam na próbę jeden cień satynowy DEMURE jestem zachwycona! Dzisiaj moja kolekcja cieni clare blanc jest juz całkiem spora więc mogę coś o nich napisać. Najbardziej podoba mi sie wykończenie satynowe ale i z matami nie ma trudności w cieniowaniu. Błyszczące są idealne na wieczór, latem pieknie iskrzą na słońcu. Trwałość jest nie do zdarcia co mnie niesamowicie zaskakuje! Kolory przepiękne - mam bardzo neutralne kolory: brazy, brudne ciemne roze, bezowe. Polecam! Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 6 opakowań