Odżywki do brwi

Delia
Delia Cosmetics Creator serum przyspieszające wzrost do brwi i rzęs 7 ml

Meg_xxx
    29 grudnia 2024 o 23:47
    Może i tanie, ale raczej nie widzę efektów.
    Zanim zdecydowałam się na zakup serum Delia Eyelash Creator, miałam wysokie oczekiwania związane z obietnicą przyspieszenia wzrostu rzęs i brwi oraz ich zagęszczenia. Produkt, który miał działać kompleksowo, zapobiegając wypadaniu, pogrubiając i nabłyszczając, wydawał się idealnym rozwiązaniem dla osób poszukujących intensywnej regeneracji. Po roku stosowania mogę podzielić się moją opinią i doświadczeniami. Zastosowanie i aplikacja: Serum ma bardzo wygodne opakowanie z aplikatorem w postaci pędzelka, co sprawia, że aplikacja jest prosta i precyzyjna. Pędzelek jest wystarczająco mały, by precyzyjnie nałożyć produkt zarówno na rzęsy, jak i brwi. W tym względzie serum spisuje się bardzo dobrze – opakowanie jest poręczne, a aplikacja szybka i bezproblemowa. Efekty: Niestety, po roku regularnego stosowania produktu, nie zauważyłam znaczących efektów w zakresie przyspieszenia wzrostu rzęs i brwi. Wzrost rzęs nie przyspieszył w sposób zauważalny, a brwi nie stały się ani grubsze, ani pełniejsze. Produkt działał w zakresie pielęgnacji, nawilżenia i nabłyszczenia włosków, ale nie spełnił obietnicy przyspieszenia wzrostu ani zagęszczenia. Rzęsy i brwi wyglądały na zdrowe i zadbane, ale zmiany były dość subtelne, a same włoski nie wydawały się bardziej gęste czy pogrubione. Skład: Produkt zawiera kilka aktywnych składników, które teoretycznie powinny wspierać wzrost i regenerację włosów. Widelash – kompleks, który ma wzmacniać i odbudowywać włókna, teoretycznie przyspieszając wzrost, oraz keratyna, która wzmacnia strukturę włosa, może wpływać na poprawę kondycji włosków, ale nie zauważyłam wyraźnej różnicy w przyspieszeniu wzrostu ani zagęszczeniu rzęs i brwi. Inne składniki, jak biotynoyl tripeptide-1 czy pantenol, mają działanie odżywcze i nawilżające, co rzeczywiście pomaga w utrzymaniu dobrego stanu włosów, ale nie oczekiwałam od nich rewolucyjnych efektów w kontekście przyspieszenia wzrostu. Podsumowanie: Serum Delia Eyelash Creator to produkt, który spełnia podstawową rolę pielęgnacyjną – nawilża i nabłyszcza rzęsy oraz brwi, ale niestety nie przyspiesza wzrostu ani nie zagęszcza włosków w widoczny sposób. Choć produkt jest bardzo tani, to w mojej opinii nie daje rewelacyjnych efektów, które byłyby warte tej inwestycji. Dla osób szukających intensywnego i szybkiego działania w zakresie wzrostu i zagęszczenia rzęs i brwi, ten produkt może okazać się rozczarowaniem. Moja ocena to 3/5 – produkt jest raczej zwyczajny i nie spełnia wszystkich obietnic producenta. Produkt nie zaszkodził, ale i nic wielkiego nie zrobił.
    Zalety:
    • Poręczne opakowanie i łatwa aplikacja.
    • Produkt nawilża i nabłyszcza rzęsy oraz brwi, poprawiając ich wygląd.
    • Wygodny aplikator w formie pędzelka pozwala na precyzyjne nakładanie serum.
    • Produkt jest bardzo tani, co może stanowić atrakcyjną opcję dla osób szukających budżetowego rozwiązania.
    Wady:
    • Nie spełnia obietnicy przyspieszenia wzrostu rzęs i brwi.
    • Produkt nie zagęszcza ani nie pogrubia włosków w zauważalny sposób.
    • Efekty są dość subtelne i nie odpowiadają w pełni na potrzeby osób oczekujących szybkich i widocznych rezultatów.
    • Mimo niskiej ceny, nie pomaga w znaczący sposób w poprawie kondycji rzęs i brwi.
  • 2 lipca 2024 o 19:34
    Serum do rzęs
    Produkt jest w bardzo ładnym, białym opakowaniu ze złotym łączeniem i złotymi napisami. Przy regularnym stosowaniu (codziennie wieczorem) nie zauważyłam żadnych efektów. Produkt ma wygodny aplikator na wzór eylinera. Mimo nakładania bardzo małej ilości pozostawia uczucie oczu za mgła przez długi czas. Nie szczypie w oczy i nie podrażnia. Ma specyficzny zapach, ale bardzo go nie czuć i nie przeszkadza. Jest bezbarwny.
  • 26 stycznia 2024 o 9:43
    Fajne serum do rzęs
    Serum do rzęs marki delia kosztuje grosze, więc skusiłam się ze względu na tą cenę i nie żałuję. Serum działa wzmacniająco na rzęsy, chroni przed wypadaniem, akurat u siebie to zauważyłam najbardziej ,że rzęsy stały się odporniejsze na wypadanie. Nadaje piękny i zdrowy blask. Producent twierdzi, że zwiększa objętość, tego akurat u siebie nie zauważyłam, ale zależało mi szczególnie na zmniejszeniu wypadania i ten warunek spełnił w 100 %. Opakowanie świetnie się prezentuje, białe ze złotymi nadrukami, bardzo ładne, klasyczne, proste i eleganckie. Serum jest wydajne, wystarczy na dość długo, fajny aplikator w postaci cieńkiego pędzelka. Produkt godny polecenia.
  • 17 stycznia 2024 o 19:54
    znacznie dłuższe rzęsy!!!
    Serum marki Delia kupiłam w Lidlu na promocji za 8 zł, stwierdziłam wtedy, że nawet jeśli nie zadziała to stracę tylko 8 zł. Ale zadziałało, i to jak!!!! Rzęsy są dłuższe, ciemniejsze i zdecydowanie bardziej podkręcone kiedy nie mam na sobie tuszu! Efekt uzyskałam w krócej niż 15 dni, ale dalej na pewno będę używać serum. W dodatku serum Delia nie zawiera szkodliwego dla oczu bimatoprostu tak jak np. serum od Long4Lashes. Bardzo polecam wypróbować! Jedyny mały minus dla mnie to zbyt gruby i sztywny pędzelek.
    Zalety:
    • brak szkodliwego dla oczu bimatoprostu
    Wady:
    • aplikator
  • 15 października 2023 o 19:44
    Jak dla mnie ok
    Jakiś czas temu na promocji w Rossmannie udało się kupić za groszowe sprawy oto takie serum. Produkt znajduje się w małym opakowaniu o pojemności 7 ml. Pędzelek jest taki dość gruby białego kolorku, nabiera całkiem sporą ilość serum, co trzeba uważać żeby nie spłynęła. Zapach praktycznie wcale nie jest wyczuwalny. Ale taki bardziej jak by chemiczny. Po jakimś czasie po zastosowaniu zauważyłam jak by lekkie zagęszczenie rzęs. Ale na długo ten piękny efekt nie utrzymał się. Jak również zauważyłam go nawilżenie oraz wzmocnienie. Nie zauważyłam żeby produkt uczulił czy podrażnił. Plus dla mnie że serum jest bardzo wydajne i dostępne cenowo.

Zobacz także inne Odżywki do brwi