Bazy pod makijaż

Couleur Caramel Avant Premiere Base Lissante Velours Matifiante Baza pod makijaż wygładzająca

Couleur Caramel Baza Pod Makijaż Wygładzająca 30Ml

• 15 września 2020 o 18:53
    Nigdy więcej
    Dla mnie to jest po prostu bubel... Mam tłustą ale odwodnioną cerę z niedoskonałościami. Długo szukałam zdrowego produktu z dobrym składem więc zapowiadało się obiecująco. Przyznam, że cena jest bardzo wysoka jak na bazę ale gdyby był to zakup życia to myślałam, że spróbować warto. Do rzeczy - na samym etapie nakładania już podkreśla suche skórki. Ale najgorsze jest dopiero potem bo generalnie ta baza nie współpracuje z żadnym podkładem jaki miałam, a miałam ich sporo - od syfów z silikonami zaczynając przez sypkie minerały na rozświetlających płynnych kończąc. Z żadnym skóra nie wyglądała dobrze a z minerałami to już w ogóle od razu zmywałam cały makijaż... przy matujących robiła się totalna zasuszona skorupa. Dawałam tej bazie wiele szans, zmieniałam pielęgnację i po prostu wielkie NIE. Myślę że że ona może być dobra dla osób z normalną, nawilżoną, nieproblematyczną, gładziutką cerą.. może takie skorzystają. Ale reszcie świata odradzam, bo gdyby to był produkt za 30 zł to pół biedy, ale 90 za takie "coś" już boli...
    Zalety:
    • dobry skład, przyjemny zapach
    Wady:
    • tępa konsystencja, brak współpracy z makijażem, przesuszanie skóry, uwydatnianie suchych skórek, nie przedłużanie makijażu tylko przesuszanie go
  • 12 lutego 2019 o 11:28
    Moja najlepsza baza i hit ostatnich lat!
    Baza jest najlepsza jaka używałam kiedykolwiek a mam prawie 40 lat na karku więc troszkę się ich w mym makijaż owym świecie przewinęło. Uwielbiam tylko naturalne składy, doceniłam je kilka lat temu.. Więc baza pod tym względem ma idę mnie 10! Do tego wystarczy pół cm rozprowadzane na 2 paluszkach i starcza na całą twarz. Mi przetluszczaja się okolice brody i czoła czyli strefa T. Na to nakłada podkład mineralny annabel minerals lub najczęściej bb i cc etude house. Baza powoduje że twarz jest mega gładka i jakikolwiek podkład czy bb, cc rizpriwadzaja się jak po maśle. Utrzymuje makijaż cały dzień! Makijaż wykonuje o 4:30 rano, zmywam o 16. W ciągu dnia robię 1 poprawkę i make up przy zmywaniu wygląda jak godzinę po nałożeniu a ma 12 godzin! REWELACJA!! Nie umiem już żyć bez tej bazy, no lepszej nie miałam. Mega matuje ale nie wysusza i nic w tym rodzaju. Absolutnie nic nie zapycha. Nawet na moich normalnych /suchych policzkach nie przesusza. Coś cudownego. Naprawdę mój jeden z największych hitów dzięki tej bazie nie muszę często odsaczac sebum z czoła na chusteczke i wiem że twarz wygląda nieskaxitelnie
    Zalety:
    • Wszystko!
    Wady:
    • Cena, ale jest wart
  • 25 czerwca 2018 o 14:07
    Tak jakby nie matuje...
    Ten produkt odziedziczyłam po siostrze, którą uczulił. Byłam pełna nadziei, ale od razu pojawiły się schodki: baza ma bardzo gęstą konsystencję, którą ciężko jest wycisnąć z tubki i ciężko rozsmarować na twarzy (przypomina stwardniałe masło). Przez to sporo jej używam do jednorazowej aplikacji. Uczucie wygładzenia jest, ale sebum jak się wydzielało, tak wydziela się dalej :( Mam duży problem ze świecącym się nosem i ta baza mi w tym nie pomogła. Widziałam, że w cenie regularnej kosztuje 100 zł i absolutnie nie jest dla mnie warta tych pieniędzy. Daje 3 gwiazdki tylko dlatego, bo nie wydałam na nią własnych pieniędzy.
  • 4 września 2015 o 11:06
    rewelacyjny!
    Baza do twarzy jest rewelacyjna! wygładza twarz dając niesamowity efekt aksamitnej skóry! Nie zatyka porów zato nawilża i pielęgnuje cerę. Zamiast silokonów zawiera bawełnę a więc jest bez chemii i zdrowa! Z minusów mogę podać, że cena nie jest niska. Ale rekompensuje to całkowicie skład i wydajność ( dosłownie kropelka starczy, ma konsystencję żelową). podsumowując - warta każdej wydanej złotówki! Używam tego produktu od: styczeń 2015 Ilość zużytych opakowań: 2całe opakowania, 3 w trakcie