Balsamy do ciała

Nacomi Body Mousse
Nacomi Mus do Ciała Wygładzający Borówkowy Sernik 180ml

• 23 grudnia 2024 o 22:17
    Zapaszki
    Bardzo lubię musy do ciała od Nacomi, mają ciekawą konsystencję, bardzo dobrze nawilżają i pozostawiają przyjemne uczucie na skórze. Borówka to mój ulubiony zapach, cudownie pachnie i długo się utrzymuje
  • 7 grudnia 2024 o 18:25
    Bardzo fajny produkt
    Ten mus cudownie pachnie ale to nie jedyna jego zaleta, bardzo podoba mi się jego konsystencja i świetnie nawilża skórę. Jest to niezbędnik mojej codziennej pielęgnacji, polecam osobom z suchą skórą.
  • 1 lipca 2024 o 10:47
    tłusta borówka
    Mus do ciała wygładzający "Borówka" to kosmetyk, który z pewnością zachwyci miłośników owocowych zapachów. Jego aromat borówki jest niezwykle przyjemny i orzeźwiający, co sprawia, że aplikacja staje się prawdziwą przyjemnością. Mus ma bardzo tłustą konsystencję, co może być zarówno plusem, jak i minusem. Z jednej strony, intensywnie nawilża i odżywia skórę, pozostawiając ją gładką i miękką. Jest idealny dla osób z bardzo suchą skórą, które potrzebują mocnego nawilżenia. Z drugiej strony, tłusta formuła może nie przypaść do gustu tym, którzy preferują lżejsze produkty, ponieważ mus potrzebuje trochę czasu, aby się wchłonąć, i może pozostawiać na skórze film.
  • 21 marca 2024 o 10:45
    Rewelacja
    Często patrząc na masło shea jako pierwszą pozycję w składzie martwię się, że konsystencja będzie zbita i będzie się ciężko nakładać,. Tutaj na szczęście jest mięciutki mus z rozpuszczalnymi grudkami, łatwo się nabiera i nie zastyga pod wpływem zimna, więc nie trzeba się zbytnio namachać :D Kosmetyk ma słodki, delikatny, przyjemny zapach który długo utrzymuje się na skórze ale nie przeszkadza dlatego że jest bardzo przyjemny :) Masło jest w słoiczku co ułatwia jego wydobycie do zera. Po okresie zimowym moja skóra jest przesuszona, szorstka, odczuwam dyskomfort, który towarzyszy mi podczas tych przejściowych dni dlatego w pielęgnacyjnej rutynie wprowadzam zmiany i wybieram bogatsze specyfiki mające na celu dogłębne nawilżenie, odżywienie i przede wszystkim ochronę. Masło do ciała nacomi w pełni zaspokaja potrzeby mojej skóry- doskonale nawilża, zapewnia uczucie gładkiej i miękkiej skóry a przede wszystkim te efekty są długotrwałe. Świetnie radzi sobie także z suchą skórą na kolanach i łokciach.
    azile18
    13 stycznia 2024 o 18:55
    Obłędny zapach
    Mus zabrałam ze sobą na wakacje, bo ze względu na pojemność bez problemu mogłam go wziąć na pokład samolotu. Zaraz po otworzeniu ten obłędny zapach mnie zachwycił. Uwielbiam produkty pielęgnacyjne, które tak cudownie pachną. Używanie ich daje mi ogromną przyjemność. Jednak już po użyciu mój entuzjazm trochę się zmniejszył. Mus według mnie mało przypomina konsystencję musu, a przy tym jest strasznie tłusty. Niby nie powodował żadnych plam na ciuchach czy pościeli, ale nie lubię kiedy skóra na długo pozostaje taka tłusta. Ja używałam go po opalaniu i muszę powiedzieć, że super zadbał o skórę, naprawdę ją nawilżał. Niestety konsystencja sprawia, że jest bardzo niewydajny. Używając musu przez 5 dni na spółkę z narzeczonym w opakowaniu nie pozostało nic! Gdyby popracować nad tą konsystencją, by była bardziej lekka to myślę, że również wydajność uległa by poprawie. Ja na pewno nie kupię go z tego względu ponownie, a szkoda, bo to fajna opcja w wygodnym opakowaniu właśnie na wyjazdy.
    Zalety:
    Wady:
    • Niska wydajność
    • Bardzo długo pozostaje tłusty film na skórze