Podkłady

Bell HYPOAllergenic, Skin Adapting Make-up Podkład dopasowywujący się do cery

JustaMR
    21 stycznia 2025 o 9:59
    jestem na Tak
    Podkład ma kremową konsystencję i lekkie krycie, które można budować w kierunku średniego. Nie zasycha na skórze, nie podkreśla skórek czy zmarszczek, nie wchodzi w załamania. Oczywiście nie jest super trwały i w ciągu dnia trochę się ściera ale i tak uważam, że dobrze się zachowuje na mojej twarzy przez wiele godzin. Cerę mam mieszaną skłonną do niedoskonałości a ten podkład na szczęście nie zatyka porów. Kosztuje ok 30zł w drogerii ale ja chętnie do niego wracam co jakiś czas bo jest całkiem ok. Idealnego podkładu jeszcze nie znalazłam ale ten akurat polubiłam. Mam jasną skórę i odcień 02 jest w sam raz.
    Zalety:
    • nie za rzadki i nie za gęsty
    • trochę matuje a trochę nawilża
    • nie zapycha
    Wady:
    • lekkie krycie
    • trochę się ściera w ciągu dnia
  • 17 marca 2022 o 16:57
    Jak woda
    Podkład ten dostałam w paczce, który kupiłam na jednej z grup na portalu społecznościowym. Za niego wyszła cena gdzieś 7 złotych, wiec za taką cenę można "się skusić". Podkład ma minimalistyczne opakowanie z pompką. Miałam najjaśniejszy odcień. Pierwsza warstwa już mnie zaniepokoiła, bo podkład dawał zerowe efekty. Wiem, iż jest to podkład dopasowujący, ale mimo to nic on nie zakrywał ani nie dopasowywał się do mojej cery. Nawet jak na krycie na co dzień to zbyt mało. Dodatkowo jego trwałość jest tragiczna. Po dwóch godzinach wygląda na twarzy nieestetycznie i nieświeżo.
    ann983
    7 kwietnia 2019 o 23:38
    Jest ok
    Jak dla mnie podkład jest bardzo fajny, dobrze dopasowuje się do skóry, wtapia się w nią , ma kremową konsystencję , jest dość gęsty. Twarz wygląda na rozświetloną , może trochę ciemnieje i nie ma za dobrego krycia ale jest wart uwagi . Pompka nabiera trochę za dużo podkładu na raz i to może być problemem :/ Mnie nie zapchał ani nie uczulił i to jest jego plus .
    Zalety:
    • Nie zapycha
    • Nie uczula
    • Dobrze wtapia się w skórę
    • Rozświetla skórę
    Wady:
    • Pompka
    • Lekko ciemnieje
    • Średnie krycie
  • 13 lipca 2017 o 17:19
    Nie sprawdził się.
    Może i dopasowuje się do cery ale co z tego skoro jego krycie jest tak minimalne, że nie przykrywa nawet najmniejszych niedoskonałości? Niestety dla mnie ten podkład to bubel, a oczekiwałam czegoś naprawdę ciekawego. Nie jest trwały i w dodatku przetłuszcza strefę T. Nie polecam.
    ammono
    17 lutego 2017 o 15:22
    Niby tak, niby nie.
    Zakupiłam ten podkład zachęcona niską ceną (15 zł - promocja w hebe). + cena jak najbardziej zachęca do kupna; + pompka ułatwia wydostanie się podkładu - jedna pompka wystarcza na pokrycie całej twarzy; + odcień - 01 - idealny dla mnie; + ładne, estetyczne opakowanie. Podkład zapakowany w kartonowe pudełeczko, na którym znajdowały się wszystkie informacje dla użytkowników produktu; + wydajny; - słabe krycie - nie polecam go osobom, które wymagają od podkładu wielkiego krycia, nakładam przed podkładem kilka korektorów - po nałożeniu podkładu na korektory wyglądało to okropnie, wszędzie przebijała zieleń, nierówno pokrył cerę; - trwałość na minus - u mnie to jakieś 5h. Wymagam od podkładu zdecydowanie dłuższej trwałości. Kupiłam, by przetestować. Nie sądzę, że do niego wrócę. Przy moich perełkach on jest gdzieś daleko na dnie.