Pomadki i szminki

The Balm Meet Matt(e) Hughes, Long Lasting - Liquid Lipstick Matowa szminka do ust w płynie

theBalm Meet Matt(e) Hughes Matowa Szminka w Płynie Fierce
The Balm Meet Matt(e) Hughes

Nasi użytkownicy zostawili 28 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Oliton
    1 marca 2025 o 18:05
    Świetna!
    Mam dwa kolory-czerwony, Loyal i nudziak generous. Są fantastyczne +dobry aplikator + jedna warstwa kryje wystarczająco + zjadają się powoli i bardzo równomiernie + zapach mięty jest ekstra, odświeża i daje uczucie chłodu + są bardzo trwałe + nie wysuszają mi ust W regularnej cenie dość drogie, ale często są promocje
  • 7 października 2024 o 12:17
    Nigdy nie pojmę fenomenu tej marki
    Kupiłam sobie set sześciu pomadek The Balm każda po 1,2ml. W zupełności mi to wystarczy, ponieważ mam jeszcze sporo innych szminek. Według mnie odcienie są średnio twarzowe. Przetestowałam wszystkie, ale zostawiłam sobie tylko dwa: Faithful czyli ciemna śliwka i Brilliant czyli ciemniejszy nudziak wpadający w pomieszanie orzecha z czerwienią. Resztę oddałam siostrze. Szminki są wydajne. Nie do końca przyjemnie się rozprowadzają na ustach. Po wyschnięciu lubią trochę się grudkować. Non stop czuć je na ustach. Wysuszają je. Nierównomiernie się zjadają. Zawsze pod spód nakładam balsam do ust w sztyfcie, bo inaczej miałabym Saharę. To już mój drugi albo trzeci kosmetyk z The Balm i poraz kolejny nie jestem zadowolona. Marka skutecznie mnie do siebie zniechęciła. Zapach pomadek jakby odświeżający, lekko miętowy. Delikatnie chłodzi usta na początku. Na pewno nie wrócę do tych szminek. Nawet po wypiciu kawy wyglądają niechlujnie. Nie wspomnę już efektu po zjedzeniu czegoś.
  • 24 czerwca 2024 o 4:30
    Naprawdę dobra propozycja
    Na tą szminkę natrafiłam w kalendarzu adwentowym z kolekcji notino. Zastanawiałam się kilka razy nad zakupem tego kosmetyku ale nigdy się nie zdecydowałam aż w końcu okazją do testów sama się natrafiła. Markę The Balm znam i uwielbiam od dawna, mają naprawdę fajne, jakościowe kosmetyki, a ich opakowania retro są urocze. Konsystencja tej szminki jest lekka i kremowa, co sprawia, że aplikacja jest precyzyjna. Pigmentacja jest całkiem przyzwoita, jedno przeciągnięcie aplikatorem pokrywa całe usta. Szminka szybko zastyga, tworząc matowe wykończenie, na ustach nie tworzą się pęknięcia ani efekt nieestetycznej skorupy. Trwałość jest naprawdę dobra, dopiero przy starciu z jedzeniem potrzeba poprawek. Szminka ma przyjemny, lekko waniliowy zapach, który nie jest przytłaczający. Dla mnie zapach jest super ale dla osób delikatnych na zapachy w kosmetykach to może być problem. Dla mnie ten produkt to definicja perfekcyjnej matowej pomadki, jeśli takiej szukacie to się nie zawiedziecie.
    Zalety:
    • długotrwalosc
    • szybko zastyga
    • wydajna
  • 12 lutego 2021 o 20:21
    Najlepsze matowe szminki o pięknych kolorach
    Mam kilkanaście matowych szminek i wiecie co, do tych miniatur wracam najchętniej. Każdy z tych kolorów jest idealny, idealnie dobrany zestaw na każdą okazję. Szminki są matowe, ale tak przyjemnie, nie wysuszają. Pięknie się aplikują, mają delikatnie mietowe mrowienie i to opakowanie :*, a te kolory-każdy poprawia humor :) The Balm to jedna z moich ulubionych marek i szczerze żałuję, że zniknęła z Douglasa. Każdy produkt, który od nich mam to Hit! Maja super bronzer, rozświetlacz, szminki i cudowne cienie... Ach uwielbiam i mam nadzieję, że wrócą do polskich galerii.
    zuzazal
    8 lutego 2021 o 16:10
    za mało kochany
    Nie jestem w stanie się doszukać w nim wad oprócz ceny. Świetnie się nakłada, trzyma na dobre godziny. Kolory są znakomite, opakowania jak z bajki. Naprawdę bardzo wydajny i ma fajny aplikator, który ułatwia nakładanie pomadki. Jedne z lepszych pomadek w Sephorze, dziwię się, że więcej osób o nich nie mówi. (Ma też bardzo przyjemny miętowy zapach, ale niektórym może przeszkadzać)