Kremy i maski do stóp

Fusswohl Schrunden Balsam Balsam na popękane pięty

• 6 lipca 2022 o 20:15
    Bardzo dobry krem
    Najlepszy krem w niskiej cenie do stóp , który faktycznie działa. Zostawia skórę wygładzoną i widocznie nawilżoną. Likwiduje uczucie świądu podczas nadmiernego rogowacenia, a przy długotrwałym stosowaniu leczy pęknięcia. Kiedys zrobiłam eksperyment: 3 tygodnie używania codziennie tego kremu, bez tarki i peelingów i skóra faktycznie wyglądała jak po użyciu frezarki. Jednak przy mojej nieregularnej aplikacji i lenistwa stosuje go doraźnie i w tym też sprawuje się świetnie. Stosuję go 3-4 razy w tygodniu pomiędzy zabiegiem frezowania stóp. Po prostu, robi co ma robić i spełnia obietnice producenta. Jedna uwaga : po uzyciu kremu nalezy dokladnie umyc rece i przestrzenie miedzy paalcami , jak i wyszorować szczoteczką skórki. Zostawiony na rekach poprzez wysoką zawartość mocznika złuszcza delikatną skórę.
    malwi73
    27 marca 2022 o 13:46
    Fajny i treściwy.
    Balsam, jest bardzo treściwy, gęsty. Mimo tego bardzo ładnie się rozprowadza. Bardzo ładnie nawilża i regeneruje skórę. Po nasmarowaniu wieczorem, rano nadal czuć ten balsam na skórze. Nie wiem jak działa na popękane pięty, bo takowych nie posiadam. Ale myślę, że dzięki działaniu nawilżającemu działa na nie regenerująco. Opakowanie w sumie niewielkie, Przez to, że jest gęsty to wydajność jest mała. Ale ja nie używałam go codziennie, tylko tak z 2 razy w tygodniu, i wystarczył mi na ok 2 miesiące. Cena niewysoka. Myślę, że kupię go ponownie.
    white90
    28 kwietnia 2021 o 14:46
    Śmierdzący ale hit!
    Pielęgnacja stóp nigdy nie należała do moich ulubionych czynności. Zawsze zmagałam się z popękanymi, suchymi i brzydkimi piętami. Próbowałam różnych kremów, balsamów i maści ale żaden z produktów nie satysfakcjonował na tyle żeby został ze mną na dłużej. Ten balsam jest hitem. Super skład, niska cena i działanie. Wystarczyło posmarować stopy kilka razy żeby zobaczyć efekt. Fajnie nawilża i poprawia wygląd. Nie wymaga codziennego stosowania bo efekt utrzymuje się naprawdę długo. Minus to zapach, chociaż mojemu kotu nie przeszkadza i wręcz tuli się do kapcia w którym była posmarowana stopa :D
  • 17 lipca 2020 o 13:45
    Radzi sobie z popękanymi piętami
    Stosuje ten krem na całe stopy. Mam tendencje do suchych pięt, ale i śródstopia. Balsam szybko się wchłania, skóra po nim jest nawilżona. Przy mocno suchych piętach efekty widzę już po paru dniach stosowania (Stosowany 2 razy dziennie). Zapach jest przyjemny, konsystencja gęsta. Bardzo lubię ten produktu. Posiada mocznik wysoko w składzie - a to bardzo lubią moje stopy. Krem jest łatwo dostępny oraz w niskiej cenie.
  • 22 czerwca 2020 o 12:19
    Bardzo dobry
    Gęsty, treściwy krem/balsam do stóp. Naprawdę działa. Pozbyłam się dzięki niemu szorstkich pięt, bez użycia pumeksów czy innych tarek. Uważam, że warto kupić i spróbować, gdyż cena jest niska a jakość bardzo wysoka. Dodatkowo balsam ma bardzo przyjemny zapach, całkiem inny niż kremy których wcześniej używałam. Produkt jest w tubce, dobrze się otwiera i zamyka. Wolałabym aby był w opakowaniu z pompka, ale nie można mieć wszystkiego :) Polecam.
    Zalety:
    • naprawia suche pięty :)
    • przyjemny zapach
    Wady: