Suche szampony

Batiste Dry Shampoo Heavenly Volume (Suchy szampon do włosów)

notino.pl
Batiste Heavenly Volume suchy szampon do włosów 200 ml
BATISTE Dry Shampoo Heavenly Volume Suchy Szampon 200ml
Batiste Heavenly Volume
E-Glamour.pl
Batiste Heavenly Volume suchy szampon 200 ml dla kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 129 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 31 maja 2025 o 21:59
    Jest ok
    Suchych szamponów używam sporadycznie. Ale czasem zdarzą się dni kiedy nie ma warunków na mycie włosów, albo jest to utrudnione innymi czynnikami. Suchy szampon kupiłam również z zamiarem robienia objętości na większe wyjścia. Do tego czasami przydaje się coś pudrowego do włosów. Jeżeli chodzi o suche szampony, to uwielbiam markę Batiste. Nie spotkałam się z lepszymi produktami i nawet nie mam potrzeby testowania innych marek, bo jak na razie pozostałe mnie tylko zawodziły. Ten szampon pomimo tego, że fajnie "odświeża" włosy, daje im matowości, wchłania nadmiar sebum i unosi je, ma również swoje wady. Po pierwsze, trochę skleja włosy i nakłada się nierównomiernie. Trzeba z nim trochę popracować. Po drugie, duszący zapach. Bardzo nie lubię tak mocnych, syntetycznego, przesłodzonych zapachów. Dla mnie to ogromny minus, bo zapach we włosach długo się utrzymuje. Ale poza tymi wadami jest po prostu ok. Zużyłam, na pewno wrócę jeszcze do jakiegoś z tej firmy, chociaż nie wiem czy akurat do tego.
    Zalety:
    • dodaje objętości,
    • pochłania sebum,
    • matuje i lekko usztywnia włosy,
    • dodaje trwałości
    Wady:
    • lekko skleja,
    • ma duszący zapach
  • 31 maja 2025 o 19:20
    Nie zachwyca
    Dry Shampoo Heavenly Volume Trafił do mnie dzięki koleżance i okazał się mało skuteczny. Ładnie pachnie i odświeża włosy w pewnym stopniu, trzeba jednak nakładać go powoli żeby nie stworzyć smug co znowu powoduje sztywnienie włosów. Ostatecznie sprawdza się bardziej jako lakier do włosów o ładnym zapachu kwiatów
    Wady:
    • Usztywnia włosów
    Bulb24
    8 marca 2025 o 10:44
    Bez szału
    Nadaje się żeby podratować tłuste włosy, ale zostawia białe ślady, które trzeba naprawdę dobrze wyczesać i tak nie wygląda to za fajnie, a jestem ciemną blondynką. Może i daje trochę objętości, ale zdecydowanie nie ma mowy o elastyczności, bo usztywnia włosy. No ogólnie tak średnio, nie jestem za bardzo fanką tego produktu.
    crayola
    24 lutego 2025 o 10:11
    Działa, ale nie jest to mój ulubiony produkt
    Szampon ma odświeżać i dodawać objętości włosom. Objętość nie jest jakaś spektakularna, ale jest. Odświeżenie też jako tako jest, ale szampon po zastosowaniu niewielkiej ilości zostawia widocznie białe ślady. Mam włosy ciemny blond i po użyciu i wyczesaniu wyglądam, jakbym miała łupież. Szampon kupiłam z myślą o dodawaniu objętości czystym włosom, a nie o ratowaniu nieumytych włosów, no ale ten "śnieg", który zostawia, jest okropny. Intensywne wyczesanie szamponu wytraca biały nalot, ale też gubi objętość, więc po co to wszystko... Szampon fajnie usztywnia włosy, jak po lakierze, więc gdyby nie biały kolor używałabym do nadania objętości pasmom przy twarzy. Nadaje się do stylizowania włosów, bo je mocno usztywnia, więc ułatwia ich upinanie. Przy rozpuszczonych koszmar - biały łupież i siwe "kołtuny". Włosy po użyciu są nieprzyjemne w dotyku, więc polecam tylko do upięć i nie gmerać we włosach. Pachnie ładnie. Dość wydajny. Jak dla mnie za dużo wad, nie kupię ponownie.
    Zalety:
    • wydajny
    • ładnie pachnie
    • usztywnia włosy jak lakier, więc nadaje się do upięć
    Wady:
    • niemiłosiernie bieli
    • kołtuni włosy, po wyczesaniu włosy są siwe i matowe
    • nie dodaje objętości
    • włosy po użyciu są niemiłe w dotyku
    • matowi włosy jak po mące
  • 18 lutego 2025 o 6:02
    niezastąpiony produkt dla włosów pozbawionych objętości!
    Jako osoba, która zawsze stara się utrzymać włosy w jak najlepszym stanie, a przy tym dba o ich objętość, by wyglądały świeżo i pełne życia, szukałam suchego szamponu, który spełni wszystkie moje oczekiwania. Batiste Heavenly Volume okazał się strzałem w dziesiątkę! To produkt, który naprawdę robi różnicę i w krótkim czasie sprawia, że moje włosy wyglądają pełne objętości, lekkie i świeże. Formuła i konsystencja Batiste Heavenly Volume ma lekką, przyjemną konsystencję w postaci aerozolu, który bardzo łatwo rozprowadza się na włosach. Formuła nie pozostawia białych plam ani osadu, co jest dla mnie ogromnym plusem, ponieważ nie muszę martwić się o widoczność produktu na ciemnych włosach. Po użyciu włosy stają się natychmiastowo uniesione u nasady, a efekt objętości utrzymuje się przez wiele godzin. Skuteczność i działanie Największym atutem Batiste Heavenly Volume jest fakt, że nie tylko odświeża włosy, ale także zapewnia im niesamowitą objętość. Wystarczy kilka psiknięć, aby włosy były pełne życia, a efekt utrzymuje się przez długi czas. Produkt skutecznie pochłania nadmiar sebum, dzięki czemu włosy wyglądają świeżo, a ich struktura zyskuje na sprężystości. Co ważne, suchy szampon nie wysusza włosów, wręcz je odżywia, pozostawiając je miękkimi w dotyku i łatwymi do modelowania. Dzięki temu moje włosy są gotowe do stylizacji w mgnieniu oka. To bardzo ważne, ponieważ nie zawsze mam czas na codzienne mycie włosów, a Batiste Heavenly Volume pozwala mi uzyskać pożądany efekt objętości bez konieczności ich ponownego mycia. Dla kogo będzie idealny? Batiste Heavenly Volume to produkt, który sprawdzi się szczególnie w przypadku osób z cienkimi, pozbawionymi objętości włosami. Jeżeli zależy Ci na codziennym podniesieniu włosów u nasady, a także na zapewnieniu im świeżego wyglądu, to ten suchy szampon będzie doskonałym rozwiązaniem. Można go stosować na co dzień lub w sytuacjach, gdy zależy Ci na szybkim odświeżeniu fryzury, na przykład przed wyjściem z domu. Podsumowanie ✔ Doskonała objętość i sprężystość – włosy są uniesione u nasady, pełne objętości i naturalnie wyglądające. ✔ Świeży wygląd przez cały dzień – suchy szampon skutecznie pochłania nadmiar sebum, dzięki czemu włosy wyglądają jak świeżo umyte. ✔ Bez białych śladów – produkt nie pozostawia widocznych plam, co jest bardzo istotne, zwłaszcza dla osób o ciemnych włosach. ✔ Łatwość w aplikacji – wystarczy kilka psiknięć, aby uzyskać pożądany efekt uniesienia i objętości. ✔ Odżywia i zmiękcza włosy – pomimo swojego działania oczyszczającego, nie wysusza włosów, a wręcz je odżywia. Batiste Dry Shampoo Heavenly Volume to produkt, który z pewnością pozostanie w mojej kosmetyczce na dłużej. Jeśli szukasz sposobu na natychmiastowe uzyskanie objętości i świeżości, bez konieczności mycia włosów, to jest to produkt, którego warto spróbować! Świetna jakość i niezawodność w każdym calu!

Zobacz także inne Suche szampony